- 18 Ağustos 2016
- 4.978
- 20.582
- 308
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Konu sahibi evli olsa bu kadar cok seni kullaniyor yorumu gelmicekti.
Gelmesini iptal etmesi çok kötü. Kadin da sevişmek ister ama özel gününde yapacak şey yok. Gelseydi sarılıp uyusaydı kadın binlerce kez aşık olurdu. Seks önemli ama kalpten izleyip sarılarak uyuyan sevgili de ayrı özel.Seven adam kıyamaz derken, cinsellik kavramı sizin için kötü birşey demekki..şu an evli olduğunuza göre kocanız size hergün fena şeyler yapıyor, acımadan kıyıyor , ne kadar kötü
Seven adam arzular, dokunmak ister, öpmek ister, sevişmek de ister...Zaten adı üstünde sevişmek, karşılıklı yapılır, kimsenin kimseye kıydığı falan yoktur... Cinsellik yaşamakla kirlenmiş olmuyorsunuz , sevginizi doruklarda yaşamış oluyorsunuz, şu tabuları, örümcek fikirleri bırakın artık gerçekten...
Sevişemeyeceğiz diye gelmek istememesi odunca gibi gözükebilir ilk anda ben de öyle düşündüm. Ama biraz daha düşününce gelmişken daha dolu dolu geçsin, sevişelim de 1 hafta sonra geleyim demesi çok da kötü değil bence...kötü biraz ama aşırı değil..siz de 1 hafta sonra çağırın ama bu sefer de gösterin ama dokunamasın, güzel ve tatlı bir intikam olur ya da en sonunda iki tarafın da yenik düşerek ateşli bir sevişmesine yol açar
Yani sevişme yoksa ben de yokum gibi olmuş biraz. Ama eğer ayda 1 gibi gelme şansı varsa mantıklı bir hareket de olmuş bir yandan.
Yine de çok özlese iki hafta da gelirdi diye düşünüyorum.
Gelmesini iptal etmesi çok kötü. Kadin da sevişmek ister ama özel gününde yapacak şey yok. Gelseydi sarılıp uyusaydı kadın binlerce kez aşık olurdu. Seks önemli ama kalpten izleyip sarılarak uyuyan sevgili de ayrı özel.
Ne demek istediğinizi anlamadım ama 4 ay görmeyen adam özlemiş olmalı, çok özlediyse de bence bu hafta da, haftaya da gelirdi diyorum.4 koca ay...
Ne demek istediğinizi anlamadım ama 4 ay görmeyen adam özlemiş olmalı, çok özlediyse de bence bu hafta da, haftaya da gelirdi diyorum.
+++++++++
Sorsak şimdi kimse karşı değildir evlilik dışı ilişkiye.Ama bilinçaltında evlenmeden önce seks istiyorsa bir erkek sapık damgası var.Seven adam ne yapsın,yok aşk böyle bir şey değil falan demişler,hayır aşk tam olarak da böyle bir şey insan dokunmak ister,dokunamadığı anda oturur hayal ederZaten aşk dediğimiz duygu da insanoğlu sürekli çiftleşsin diye ortaya çıkmış kimyasal bir olay.
Tabi canım; insanın kocası normal zamanda ilgilenmiyor, karısı anca gece aklına geliyorsa onun karısını seks için kullanmasından bahsedilmez çoğunlukla. Bahsedilse bile ana konu bu olmaz; araya kaynana girer elti girer, çocuklar girer.+++++++++
Sorsak şimdi kimse karşı değildir evlilik dışı ilişkiye.Ama bilinçaltında evlenmeden önce seks istiyorsa bir erkek sapık damgası var.Seven adam ne yapsın,yok aşk böyle bir şey değil falan demişler,hayır aşk tam olarak da böyle bir şey insan dokunmak ister,dokunamadığı anda oturur hayal ederZaten aşk dediğimiz duygu da insanoğlu sürekli çiftleşsin diye ortaya çıkmış kimyasal bir olay.
Ya cok ozur dilerim profil resmindeki gomlegin ustunde ne yaziyo tikladim goruntulenemez diyo cok merak ettimGelmesini iptal etmesi çok kötü. Kadin da sevişmek ister ama özel gününde yapacak şey yok. Gelseydi sarılıp uyusaydı kadın binlerce kez aşık olurdu. Seks önemli ama kalpten izleyip sarılarak uyuyan sevgili de ayrı özel.
Görümce nerede????Tabi canım; insanın kocası normal zamanda ilgilenmiyor, karısı anca gece aklına geliyorsa onun karısını seks için kullanmasından bahsedilmez çoğunlukla. Bahsedilse bile ana konu bu olmaz; araya kaynana girer elti girer, çocuklar girer.
Bi de düğünde takılan altınların nire gittiği sorunu var. Evlilikte en hafif sorun kadının seks objesi olarak görülmesi.Görümce nerede????
Evet , özel günü diye ben haftaya geleyim demesi incitici, insana kendisini obje gibi hissettirir, sadece o işe yarayan. Ayrıca illa o işi mi yapmak gerekiyor, sadece öpüşebilirsin, romantik bir film izleyebilirsin, regl ağrısı çeken sevgiliye karın masajı yapabilirsin, beraber yemek yapabilirsin, onun kokusu sıcaklığı bile yetebilmeli, aşk böyle birşeydir...Gelmesini iptal etmesi çok kötü. Kadin da sevişmek ister ama özel gününde yapacak şey yok. Gelseydi sarılıp uyusaydı kadın binlerce kez aşık olurdu. Seks önemli ama kalpten izleyip sarılarak uyuyan sevgili de ayrı özel.
Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın.Ya cok ozur dilerim profil resmindeki gomlegin ustunde ne yaziyo tikladim goruntulenemez diyo cok merak ettim
Az önce beni aradı bende görüntülü geri aradım.kızacaksınız ama ağladım hatta dedim bitsin bu ilişki bu seferde erkek arkadaşım ben bilemedim böyle olacağını benim düşüncesizliğim ben daha iyi olur diye düşündüm. O öyle dedikçe daha çok üzüldüm çünkü çok hazırlık yapmıştım. Benim karşımda ağlama benim için kendini üzme deyip duruyor. Bundan sonra da gelme istemiyorum dedim. Olay bu kadar ama benim o hevesim çok kötü kaldı içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?