Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi evli olsa bu kadar cok seni kullaniyor yorumu gelmicekti.

O zaman ihtiyaç çünkü, öncesi sapıklık ajsjajsj

Hem sen bilmiyor musun cinsel istek nikahtan sonra bile değil ayrı yapılırsa anca düğünden sonra gelir. Öncesinde insanların cinsel istekleri olmamalıdır.

Seven sevdiğine kıyamaz, insanın insana yapmayacağı şeyler bunlar ahshahsajsjja

Gelmesini iptal etmesi çok kötü. Kadin da sevişmek ister ama özel gününde yapacak şey yok. Gelseydi sarılıp uyusaydı kadın binlerce kez aşık olurdu. Seks önemli ama kalpten izleyip sarılarak uyuyan sevgili de ayrı özel.

Yani sevişme yoksa ben de yokum gibi olmuş biraz. Ama eğer ayda 1 gibi gelme şansı varsa mantıklı bir hareket de olmuş bir yandan.

Yine de çok özlese iki hafta da gelirdi diye düşünüyorum.

4 koca ay...

Yapmayın böyle genellemeler ama ya. Regl olduğumda biri sarılıp uyusa gece ped sızdırır falan da üstüne kan bulaşır mı diye aklım çıkar benim.

Sizin için yazmıyorum bunu baştan belirteyim ama verilen tüm örneklerde atlanan şey şu, kimse 24 saat sevişemez. İnsan sevişmeden önce de sonra sarılabilir, uyuyabilir, sohbet edebilir.

Ne demek istediğinizi anlamadım ama 4 ay görmeyen adam özlemiş olmalı, çok özlediyse de bence bu hafta da, haftaya da gelirdi diyorum.

Ben o mesajınızı öyle anlamamıştım pardon.

Ben ayda bir iki haftada bir geliyorsa gibi anlamıştım.

Pandemi döneminde bir şey demek de nispeten zor meslekleri vs bilmediğimiz için nşa evet görüşmeler her halükarda daha sık olmalı ona katılıyorum.

Ben kendim derdim bu hafta iptal diye. 4 ay gormemişiz zaten 1 hafta erteleyince çatlamaz kimse, doya doya özlem giderilir.
Sevismek= sadece haz almak degil ki için de aşkta var, vakit gecrimekte var, özlem gidermekte var...

Adam sevisip donmeyecektir zaten sevismek disinda da vakit gecireceklerdir herhalde. 1 hafta daha sabredip hepsini bir arafa yapmak daha guzel. Ha adamin başka huylarindan konu sahibi huylandiysa bilemem, ben kendime göre dusunuyorum. Eşimi o kadar gormesem ve buluştuktan sonra bir o kadar daha goremeyecek olsam sevişmek isterim kesin ve net.

Evli olunca zorunluluk, sevgiliyken zorunlu degil gibi bir yorum da okudum. Sevismeyi evliligin zorunlulugu gorenlere bisey diyemiyorum... Evli olunca zorunluluktan yapmiyor herkes. Bu dusuncey yapisiyla "kullaniyor" yorumlari normal.

Son düzenleme:
Tabi canım; insanın kocası normal zamanda ilgilenmiyor, karısı anca gece aklına geliyorsa onun karısını seks için kullanmasından bahsedilmez çoğunlukla. Bahsedilse bile ana konu bu olmaz; araya kaynana girer elti girer, çocuklar girer.

Normalde cinsel birliktelik yaşayan bir çift eminim ki buluşma öncesinde de cinsellikle ilgili sinyaller verilmiş yada açık bir iletişim var ise konuşulmuştur. Regl oldum ya tüh bile denilebilir. Sonuçta iki tarafta zevk almıyor mu?

Evlilik öncesi ilişki doğru bulmadığım ama kişilerin hayat görüşü ile şekillenen ve belli bir yaştan sonra kişilerin arasındaki tutkuyu arttıran bir olaydır.

Benim konuda en takıldığım kısım reglim denildikten sonra bilmem hangi akrabasının hastane işlerinin cereyan etmiş, yani işe yalan hile karışmış.
"Ya sevgilim haftaya geleyim her açıdan çok özledim doya doya vakit geçirelim" bunu kötü karşılamazdım.

Yahu, bu iliskide kadin sevismiyor mu? Haz almiyor mu sevisirken? Ne kullanilmasi? Pasif, ezik durusa bayiliyorsunuz.

Adam sevgilisini ozluyor ve zaten aralikli gorustukleri icin de gorustuklerinde birlikte olmak istiyor. Bu kadar basit.

Konu sahibi, bu adamin ilgisinden niyetini okuyamiyor musunuz da boyle bir bombayi buraya birakiyorsunuz?

Ya cok ozur dilerim profil resmindeki gomlegin ustunde ne yaziyo tikladim goruntulenemez diyo cok merak ettim

Az önce beni aradı bende görüntülü geri aradım.kızacaksınız ama ağladım hatta dedim bitsin bu ilişki bu seferde erkek arkadaşım ben bilemedim böyle olacağını benim düşüncesizliğim ben daha iyi olur diye düşündüm. O öyle dedikçe daha çok üzüldüm çünkü çok hazırlık yapmıştım. Benim karşımda ağlama benim için kendini üzme deyip duruyor. Bundan sonra da gelme istemiyorum dedim. Olay bu kadar ama benim o hevesim çok kötü kaldı içimde

Görümce nerede????

Garip olmuş da
Şubattan beri görüşmemişsiniz o da özlemiş olamaz mı niyeti sadece cinsellik olsa bulunduğu ilden biriyle birlikte olur niye kalkıp da taa oralara gelsin
Patavatsızlık olmuş bir daha yapamaz artık
Üzme kendini sevmediğinden değil daha çok sevmek istediğinden

Ne tuhaf cevaplar gelmiş. Evlilik öncesi ilişkiyi normal bulmamak olabilir de evlilik öncesi ilişkiye giren erkeğin partnerine kıyması vs lütfen olaya bu kadar dramatik bakmayalım. Mesela bende evlilik öncesi ilişkiye normal bakmıyorum ama aaaa bana dokunmadı aaa çok aşık vs bu kafaya ulaşmak için ne yiyip içiyor insanlar anlamıyorum birbirini seven insanların çiftleşmesi ve zaman kollaması normal değil mi yani ay nebilim

Evet , özel günü diye ben haftaya geleyim demesi incitici, insana kendisini obje gibi hissettirir, sadece o işe yarayan. Ayrıca illa o işi mi yapmak gerekiyor, sadece öpüşebilirsin, romantik bir film izleyebilirsin, regl ağrısı çeken sevgiliye karın masajı yapabilirsin, beraber yemek yapabilirsin, onun kokusu sıcaklığı bile yetebilmeli, aşk böyle birşeydir...

İlişki dinamiğinizi bilemem, 4 senelik bir ilişkiden bahsediyoruz...Belki niyeti kötü değildi, sizin de onu her anlamda özlemiş olduğunuzu varsayıp, daha heyacanlı ve tutkulu anlarımız olsun diye öyle demiş de olabilir, incitici olabileceğini düşünemiyor erkekler genelde düz mantıklar cidden...Ben iyi nlyetli olup çam devirdiğini düşünüyorum farkında olmadan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…