- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
adam sevişmeye gelecekmiş sadece belli.Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Adamın neyi özlediği ortada..Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Yemin ederim feyl değil mesajında var atayım hatta bir dakikaYeni üye, bir acaip konu bence feyk
Feyktir umarım çünkü feyk değilse iğrenç, sen bir insansın ablacım yürüyen cinsel organ değilsin. Adam seninle vakit geçirmeyi zaman kaybı olarak görüyorsa şu birlikteliği sürdürmenin hiçbir anlamı yok bence.Ben olsam ayrılırım, beş para etmez adama bir saniye daha ziyan etmezdim.
Gerçekten yıkıldım şu an nasıl olurda gelemem der yaGelmişken iyi değerlendireyim demiş. İğrenç bir sevgiliniz var bence. Sizi ozlese gelirdi. Resmen kullanmak bu.
Ah varya ağlayacağım yemin ederim nasıl der bunu bana ilk kes böyle bir durum ile karşılaştık bu olmamalıydı tepkisiHiç mi gururunuz yok sizin ??? Adamın size dairrrr zerre sevgisi yok. Tamamen cinsel arzularini gidermek için sizinle hâlâ anlayamadiniz mi??? Seven insan size ben regl oldum demek gereksinimi bile hissettirmez. 4 yıllık ilişki varken 1 dakika sarılmak için bile o bileti iptal etmezdi. Demek ki boşu boşuna geçmiş yazık olmuş. Hadi diyelim ki süpriz yapacak aslında gelecek fakat o cümleyi sakasina dahi söylemek çok gurur kırıcı. Ne yani, evlendiniz diyelim regl oldugunuzda 1 hafta eve gelmicek mi bu adam? Yapmayın size siz olduğunuz için değer veren , yanında kusurlarinizi hissetmediginiz, gözlerine baktığınizda size şefkatle bakan o iki çift gözü goremediginiz, sesiniz biraz titrese meraktan delirdigine şahit olamadiginiz, adamlardan uzak durun.
Yemin ederim feyl değil mesajında var atayım hatta bir dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?