- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.430
- 348
- 39
- Konu Sahibi zorunlualann
Benim böyleyken kullandığım bi iki ağrı kesici var.Biz de buluşmazdık . Çünkü ben çok sinirli ve kavgacı olurdum . Hatta düzenli olarak tartışır , 5 gün sonra barışırdıken sonunda dedim , benimle kavga etmemen , bana kırılmaman gereken günler var . O günlerde alttan al beni demiştim .
Tabi hala kavgacıyım 1-2 gün , ama çocuklar var ve beni hiiiççç ciddiye almıyor .
Konuyla alakalı değil ama 2 çocuk var, 35 yaşındayım ve hala 2-3 gün yataktan çıkamıyorum , bazen ağrıdan bayılacak gibi oluyorum. Hiç azalmıyor . Bildiğiniz kesin etkili bir yöntem var mı ?
Sizin konunuzda eğer gururunuz kırıldıysa , geldiğinde zorla olacak değil ya trip atın , konudan rahatsızlığınızı belirtin . Sizi de özlemiştir eminim , konuşmayı , gezmeyi ama sağlıklı , yorulmamış , mesaiye kalmamış , çocuklar uymuşsa ve karnı da tok olunca bu cins bu hale geliyor.
Bir de yurt dışından gelen bir ilaç var bi iki yıldır Türkiye de de satışı başladı.bitkisel birşey.ağrı gerginlik duygusallık sivilceler....regl dönemi sıkıntılarında çok iyi geliyor.
Bir de regl olmadan önce kuru bakliyatlara ağırlık verirseniz çok faydasını görürsünüz.
Kas gevşeticiler,kas gevşetme etkisi için kullanılan çok düşük etkili sakinleştirici tarzı ilaçlar,vitamin takviyeleri,yaban mersini karamürverli vitaminler,diş ağrısında kullanılam kuvvetli ağrı kesiciler çok rahatlatıyor.
Doktorunuzla görüşürseniz sizi yönlendirecektir.