Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de buluşmazdık . Çünkü ben çok sinirli ve kavgacı olurdum . Hatta düzenli olarak tartışır , 5 gün sonra barışırdık 😂 en sonunda dedim , benimle kavga etmemen , bana kırılmaman gereken günler var . O günlerde alttan al beni demiştim .
Tabi hala kavgacıyım 1-2 gün , ama çocuklar var ve beni hiiiççç ciddiye almıyor .
Konuyla alakalı değil ama 2 çocuk var, 35 yaşındayım ve hala 2-3 gün yataktan çıkamıyorum , bazen ağrıdan bayılacak gibi oluyorum. Hiç azalmıyor . Bildiğiniz kesin etkili bir yöntem var mı ?
Sizin konunuzda eğer gururunuz kırıldıysa , geldiğinde zorla olacak değil ya trip atın , konudan rahatsızlığınızı belirtin . Sizi de özlemiştir eminim , konuşmayı , gezmeyi ama sağlıklı , yorulmamış , mesaiye kalmamış , çocuklar uymuşsa ve karnı da tok olunca bu cins bu hale geliyor.
Benim böyleyken kullandığım bi iki ağrı kesici var.
Bir de yurt dışından gelen bir ilaç var bi iki yıldır Türkiye de de satışı başladı.bitkisel birşey.ağrı gerginlik duygusallık sivilceler....regl dönemi sıkıntılarında çok iyi geliyor.
Bir de regl olmadan önce kuru bakliyatlara ağırlık verirseniz çok faydasını görürsünüz.
Kas gevşeticiler,kas gevşetme etkisi için kullanılan çok düşük etkili sakinleştirici tarzı ilaçlar,vitamin takviyeleri,yaban mersini karamürverli vitaminler,diş ağrısında kullanılam kuvvetli ağrı kesiciler çok rahatlatıyor.
Doktorunuzla görüşürseniz sizi yönlendirecektir.

Belli ki sizi özlediğinden değil cinsel ihtiyacından dolayı gelmek istemiş. İnsan sevdiği ile vakit geçirmek için, oturup muhabbet etmek etmek için gelir. Bunun için geliyorsa bi zahmet siz gelmemesini söyleyin. Ne münasebet yani gelince sevişemiycez sonra geliyim?
Bende buna katılıyorum.Bazi arkadaslar gercekten adamin sevdigine inanip hakli gormus ama kimse kusura bakmasin burda bariiz cinsellik icin gelme var.Ne yani cinsellik olmayinca ask sevgi olmuyor mu,ne bileyim insan hic mi sevdigini özlediği icin, hasret kaldigi icin gelmez.

Ozlemis olsa bile sadece regl oldugu icin gelmemekte tam bir fiyasko.

Bana normal geldi yaptigi.
O kadar beklemiş 1 hafta daha bekler insan. Hani her hafta gelme şansi olsa ve reglsin diye bilet iptal etse o zaman abazalik gorebilirim ama yanina reglken geldiginde diger buluşma icin yine araya uzun sure girecekse hic gerek yok.
4 aydir gormeyen insan tabi ki sevişmekte ister. Niye kendinize eziyet edesiniz yani 🙄

Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
o zaman yavrum haftaya buluşuruz :D

Benim eşim sevgiliyken yanıma geleceği zamanlar regl isem gelme diyordum. O da geliyim zaman geciririz diyordu🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Hayır zaten regl döneminde cinsel istek tavan oluyor, yanımda olacak oynasıcam ama tık olmayacaksa eziyet cekmenin anlamı yok. Ben adamı haklı buldum....

Ayy yorumlari okudum aman yarabbim. 😂😂😂😂😂

4 aydir yan yana gelmemiş olup, buluştuktan sonra yine aylarca goremeyecegin sevgilinle sevişmek istememek asıl garip bence.
Yan yana gelince otomatik olarak arzular şelale olur. 😂 Boşuna vucuduna eziyet olur. Cinsellik olunca birlikte vakit gecirmeyi sevmiyor olmaz insan, ikisi bir arada olsa fena mi? Bir hafta icin ne gerek var eziyete?

Surekli bir buluşma rutini olsa, kısa araliklarla buluşuyor olsalar ve adam cinsellik disinda goruşmese o zaman adamin yaptigi garip olurdu ama bu oyle degil ki.
🙄 her buluşma arasi boyle uzuyorsa...
Gerci ben olsam zaten bu kadar az gorustugum iliskiyi goturemezdim o ayri. Gecici bir durumda bu şekilde yurutulebilir.

Benim eşim sevgiliyken yanıma geleceği zamanlar regl isem gelme diyordum. O da geliyim zaman geciririz diyordu🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Hayır zaten regl döneminde cinsel istek tavan oluyor, yanımda olacak oynasıcam ama tık olmayacaksa eziyet cekmenin anlamı yok. Ben adamı haklı buldum....

Konu sahibi evli olsa bu kadar cok seni kullaniyor yorumu gelmicekti. 😂

Bende buna katılıyorum.Bazi arkadaslar gercekten adamin sevdigine inanip hakli gormus ama kimse kusura bakmasin burda bariiz cinsellik icin gelme var.Ne yani cinsellik olmayinca ask sevgi olmuyor mu,ne bileyim insan hic mi sevdigini özlediği icin, hasret kaldigi icin gelmez.

Ozlemis olsa bile sadece regl oldugu icin gelmemekte tam bir fiyasko.

İyi de adam 1 yıl sonra değil ertesi hafta gelecek ? Hiç uzak ilişki yaşadınız mı bilmiyorum,ama sevdiğiniz insanı 2 ayda bir görünce her şeyi bir anda sıkıştırıp yapmak istiyorsunuz mecburen.Çünkü kimse işinden ha diye izin alıp kalkıp gelemiyor ya da müsait olunmuyor,biletler deseniz dünya para.
Adam zaten gelecek 1 hafta sonrasında,asıl ben bu kullanıyor kısmını anlamadım,adam 4 yıllık sevgilisi sizce kullanacak adam neden 4 senesini versin ???

Ben beyimi bol bol kullanmısım demekki sevgiliyken 🤣🤣 regl oldugum icin tatil rezervasyonunu ileri tarihe aldırmıştım ve sebebi denize girmeyecek olmak değildi...

+++++++++
Sorsak şimdi kimse karşı değildir evlilik dışı ilişkiye.Ama bilinçaltında evlenmeden önce seks istiyorsa bir erkek sapık damgası var.Seven adam ne yapsın,yok aşk böyle bir şey değil falan demişler,hayır aşk tam olarak da böyle bir şey insan dokunmak ister,dokunamadığı anda oturur hayal eder :KK36:Zaten aşk dediğimiz duygu da insanoğlu sürekli çiftleşsin diye ortaya çıkmış kimyasal bir olay.

Bak canim 3 senelik evliyim 6 senedir eşimi tanıyorum. Nişanlandigimiz da dahiii artık benimsin moduna girmedi. "Ailen bilmese sadece ikimiz bilsek dahi ben seni o evden çıkarırken başım dik olacak" dedi vede aynen öyle yaptı. Seven adam kiyamaz, seven adam ilgi gösterir, seven adam düşünür, seven adam korur. Bu adamdan uzak dur derim susarim.
Seven adam kıyamaz derken, cinsellik kavramı sizin için kötü birşey demekki..şu an evli olduğunuza göre kocanız size hergün fena şeyler yapıyor, acımadan kıyıyor , ne kadar kötü 🤣

Seven adam arzular, dokunmak ister, öpmek ister, sevişmek de ister...Zaten adı üstünde sevişmek, karşılıklı yapılır, kimsenin kimseye kıydığı falan yoktur... Cinsellik yaşamakla kirlenmiş olmuyorsunuz , sevginizi doruklarda yaşamış oluyorsunuz, şu tabuları, örümcek fikirleri bırakın artık gerçekten...

Sevişemeyeceğiz diye gelmek istememesi odunca gibi gözükebilir ilk anda ben de öyle düşündüm. Ama biraz daha düşününce gelmişken daha dolu dolu geçsin, sevişelim de 1 hafta sonra geleyim demesi çok da kötü değil bence...kötü biraz ama aşırı değil..😃 siz de 1 hafta sonra çağırın ama bu sefer de gösterin ama dokunamasın, güzel ve tatlı bir intikam olur ya da en sonunda iki tarafın da yenik düşerek ateşli bir sevişmesine yol açar ☺️😜

Ayy yorumlari okudum aman yarabbim. 😂😂😂😂😂

4 aydir yan yana gelmemiş olup, buluştuktan sonra yine aylarca goremeyecegin sevgilinle sevişmek istememek asıl garip bence.
Yan yana gelince otomatik olarak arzular şelale olur. 😂 Boşuna vucuduna eziyet olur. Cinsellik olunca birlikte vakit gecirmeyi sevmiyor olmaz insan, ikisi bir arada olsa fena mi? Bir hafta icin ne gerek var eziyete?

Surekli bir buluşma rutini olsa, kısa araliklarla buluşuyor olsalar ve adam cinsellik disinda goruşmese o zaman adamin yaptigi garip olurdu ama bu oyle degil ki.
🙄 her buluşma arasi boyle uzuyorsa...
Gerci ben olsam zaten bu kadar az gorustugum iliskiyi goturemezdim o ayri. Gecici bir durumda bu şekilde yurutulebilir.
Cirilla zaten mesele bence sexten daha öte bir şey adamın üslubu kötü ya böyle damdan düşer gibi de denmez yani hayatım sen hastaymışsın haftaya mı ayarlasak daha rahat olmaz mıyız vs varken adam damdan düşmüş yani

Yani sevişme yoksa ben de yokum gibi olmuş biraz. Ama eğer ayda 1 gibi gelme şansı varsa mantıklı bir hareket de olmuş bir yandan.

Yine de çok özlese iki hafta da gelirdi diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back