- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Erkekleri tanıyoruz di mi hepimizErkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Yahu neden adama suçlu hissettiriyorsun?Az önce beni aradı bende görüntülü geri aradım.kızacaksınız ama ağladım hatta dedim bitsin bu ilişki bu seferde erkek arkadaşım ben bilemedim böyle olacağını benim düşüncesizliğim ben daha iyi olur diye düşündüm. O öyle dedikçe daha çok üzüldüm çünkü çok hazırlık yapmıştım. Benim karşımda ağlama benim için kendini üzme deyip duruyor. Bundan sonra da gelme istemiyorum dedim. Olay bu kadar ama benim o hevesim çok kötü kaldı içimde
D Dindirella profilde yazan bu..Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın.
Kendini üzme benim için demesine takıldım bende değmez mi demek istedi seni sadece cinsellik için mi düşünüyor acaba güzel vakit geçirdiği kız. Hiç evlilik konusunda konuşmanız oldu mu ailesiyle tanışıyor musunuz?Az önce beni aradı bende görüntülü geri aradım.kızacaksınız ama ağladım hatta dedim bitsin bu ilişki bu seferde erkek arkadaşım ben bilemedim böyle olacağını benim düşüncesizliğim ben daha iyi olur diye düşündüm. O öyle dedikçe daha çok üzüldüm çünkü çok hazırlık yapmıştım. Benim karşımda ağlama benim için kendini üzme deyip duruyor. Bundan sonra da gelme istemiyorum dedim. Olay bu kadar ama benim o hevesim çok kötü kaldı içimde
Sevisme yoksa ne gelcem anlamina geliyo da olabilirBen anlamıyorum birbirini seven iki yetişkin insanın sevişmesi ya da sevişmek istemesi neden aşağılık bir durum olarak görülüyor? Erkek arkadaşınızın yaptığı etik olarak hoş gözükmese de gezmenin eğlenmenin standart vakit geçirmenin yanı sıra arzuladığı kadınla sevişmek istemesi neden yanlış ya da ayıp olsun? O kadar yolu sadece sevişmeye geliyor anlamına mı geliyor bu yani? Saçmalamayın lütfen evet gelse hoş olurmuş ama erkeklerin yapıları az çok belli ben çok abes bir durum görmüyorum.
Gelme imkani varmis ki haftaya geleyim demis,bileti iptal etmesi cok ama cok sacma, gelince illa cinsellik yapilmak zorunda mi benim sordugum soru bu?cinsellik yapmadan gidince olmuyor muİyi de adam 1 yıl sonra değil ertesi hafta gelecek ? Hiç uzak ilişki yaşadınız mı bilmiyorum,ama sevdiğiniz insanı 2 ayda bir görünce her şeyi bir anda sıkıştırıp yapmak istiyorsunuz mecburen.Çünkü kimse işinden ha diye izin alıp kalkıp gelemiyor ya da müsait olunmuyor,biletler deseniz dünya para.
Adam zaten gelecek 1 hafta sonrasında,asıl ben bu kullanıyor kısmını anlamadım,adam 4 yıllık sevgilisi sizce kullanacak adam neden 4 senesini versin ???
O kadar kötü niyetli biri olsa konu sahibi şimdiye farkederdi diye düşünüyorum. Rabbim herkesi öyle insanlardan korusunSevisme yoksa ne gelcem anlamina geliyo da olabilir
Kendini bu kadar kullandırtma bence reglsin diye gelmeyen adamın senle ne için birlikte olduğu ortada seni sevdiğini sanmiyosundur inşallah hevessin onun için belli ya da ihtiyacını giderdiği birisin sadece . Gerçekten sevse regl oldun diye gelmemezlik yapmaz çünküErkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
senelerce benı kullandı bunu bıle bıle devam ettım en son agzına gelenı saydı senı zevk ıcın kullandım dedı ve terk ettı deyıp o eskı sevgılısıne hala aglayan uyelerle dolu burasıO kadar kötü niyetli biri olsa konu sahibi şimdiye farkederdi diye düşünüyorum. Rabbim herkesi öyle insanlardan korusun
Ama diğer hafta gelecekmiş adam bi yıl sonra görüşelim dememisCinsellik yaşamak istiyor olabilir ama uzun süreli bir romantik ilişkide cinsellikten daha öte bağlayıcı şeyler olması lazım. 4 yıldır birlikte olduğu, aylardır görüşmediği sevgilisine sırf regl olmasını bahane edip gelmiyorsa üzgünüm ama işin içinde ne sevgi ararım ne aşk.
regl oldugun ıcın gelmıyorum dedıkten sonra ne fark eder kıAma diğer hafta gelecekmiş adam bi yıl sonra görüşelim dememis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?