• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Erkekleri tanıyoruz di mi hepimiz 😄

Az önce beni aradı bende görüntülü geri aradım.kızacaksınız ama ağladım hatta dedim bitsin bu ilişki bu seferde erkek arkadaşım ben bilemedim böyle olacağını benim düşüncesizliğim ben daha iyi olur diye düşündüm. O öyle dedikçe daha çok üzüldüm çünkü çok hazırlık yapmıştım. Benim karşımda ağlama benim için kendini üzme deyip duruyor. Bundan sonra da gelme istemiyorum dedim. Olay bu kadar ama benim o hevesim çok kötü kaldı içimde
Yahu neden adama suçlu hissettiriyorsun?
Siz bu adamı sevmiyorsunuz ki?
Adamı sevmeyip, duygusal anlamda aldatırken birşey yok, ben reglyim diye biletini iptal etti ühü ühü.
Saçmalığa bakın ya.
Hayır adam sizi sevmiyorsa, cinsel obje olarak görüyorsa bile (ki bunu kesinlikle düşünmüyorum, uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz ve 3 4 ayda bir geliyor sevgi duygusallığın yanında hazzı, zevki de yaşamak isteyebilir gayet normal) sizde adamı zerre sevmeyip milletten hoşlanıyorsunuz. Sonra vay efendim ağladım. Oldu oldu, her istediğinizi yapın millete ama millet size kul köle olup saygıda kusur etmesin.

Şuanki sevgilimle bir süredir beraberiz ama öncesinde de geçmişimiz var, 4 5 yıl önce gelmek istediğinde reglyim aynı cümleyi ben ona kurdum lütfen gelme bu şekilde hem rahat olamam hem mutlu olamayız dedim ne yani onunda mı kendisini kullanılmış, cinsel obje olarak görmüş olması gerekiyor? Yoo gerekmiyor ne mana yani, sevgilim aylar sonra ilk kez geliyorsa hem cinsle anlamda hem duygusal anlamda mutlu olmak isterim. Ama kusura bakmayın kişi kendinden bilir işi, kendiniz sevgilinizi aldattığınız için sevgilinizinde sizi kullanmak istediğini düşünüyorsunuz.

Az önce beni aradı bende görüntülü geri aradım.kızacaksınız ama ağladım hatta dedim bitsin bu ilişki bu seferde erkek arkadaşım ben bilemedim böyle olacağını benim düşüncesizliğim ben daha iyi olur diye düşündüm. O öyle dedikçe daha çok üzüldüm çünkü çok hazırlık yapmıştım. Benim karşımda ağlama benim için kendini üzme deyip duruyor. Bundan sonra da gelme istemiyorum dedim. Olay bu kadar ama benim o hevesim çok kötü kaldı içimde
Kendini üzme benim için demesine takıldım bende değmez mi demek istedi seni sadece cinsellik için mi düşünüyor acaba güzel vakit geçirdiği kız. Hiç evlilik konusunda konuşmanız oldu mu ailesiyle tanışıyor musunuz?

Ben anlamıyorum birbirini seven iki yetişkin insanın sevişmesi ya da sevişmek istemesi neden aşağılık bir durum olarak görülüyor? Erkek arkadaşınızın yaptığı etik olarak hoş gözükmese de gezmenin eğlenmenin standart vakit geçirmenin yanı sıra arzuladığı kadınla sevişmek istemesi neden yanlış ya da ayıp olsun? O kadar yolu sadece sevişmeye geliyor anlamına mı geliyor bu yani? Saçmalamayın lütfen evet gelse hoş olurmuş ama erkeklerin yapıları az çok belli ben çok abes bir durum görmüyorum.
Sevisme yoksa ne gelcem anlamina geliyo da olabilir

Yani haklı gibi de ama değil gibi de. Bilemedim. Ben de sonraki hafta gelmesini tercih ederdim heralde. Amaa böyle birşey için bileti iptal etmesine de kızardım 🤣

Eski bir erkek arkadaşımla farklı sehirlerdeydik. Is için benim bulunduğum şehre gelmişti günübirlik. "Donus biletini gece 12 ye al da ben işten çıkınca görüşürüz" dedim. "Zaten birlikte kalamayacağız, ertesi gün de mesaide zorlanirim" dedi, basti gitti :D seven insan için bu olacak is mi? Ne oldu, tabi ki ayrıldık. Keşke o gün ayrılsaydım, zaman kaybetmeden :D

İyi de adam 1 yıl sonra değil ertesi hafta gelecek ? Hiç uzak ilişki yaşadınız mı bilmiyorum,ama sevdiğiniz insanı 2 ayda bir görünce her şeyi bir anda sıkıştırıp yapmak istiyorsunuz mecburen.Çünkü kimse işinden ha diye izin alıp kalkıp gelemiyor ya da müsait olunmuyor,biletler deseniz dünya para.
Adam zaten gelecek 1 hafta sonrasında,asıl ben bu kullanıyor kısmını anlamadım,adam 4 yıllık sevgilisi sizce kullanacak adam neden 4 senesini versin ???
Gelme imkani varmis ki haftaya geleyim demis,bileti iptal etmesi cok ama cok sacma, gelince illa cinsellik yapilmak zorunda mi benim sordugum soru bu?cinsellik yapmadan gidince olmuyor mu

adam sadece cınsellık yasayacak baska hıc bırsey yapamayacak kadar basıretsız vasıfsız bırı sanırım
basıma gelse aynen boyle dusundugum ıcın ayrılırdım
abaza oldugunu eklememe gerek yok ve ıradesız
ınsan bıraz vakıt gecırmek ıster sohbet ıster ınsan olan bunu ıster
taaa oralardan sırf ılıskı ıcın gelecek adamın geregı yok resmen hakaret bu

Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Kendini bu kadar kullandırtma bence reglsin diye gelmeyen adamın senle ne için birlikte olduğu ortada seni sevdiğini sanmiyosundur inşallah hevessin onun için belli ya da ihtiyacını giderdiği birisin sadece . Gerçekten sevse regl oldun diye gelmemezlik yapmaz çünkü

Cinsellik yaşamak istiyor olabilir ama uzun süreli bir romantik ilişkide cinsellikten daha öte bağlayıcı şeyler olması lazım. 4 yıldır birlikte olduğu, aylardır görüşmediği sevgilisine sırf regl olmasını bahane edip gelmiyorsa üzgünüm ama işin içinde ne sevgi ararım ne aşk.

O kadar kötü niyetli biri olsa konu sahibi şimdiye farkederdi diye düşünüyorum. Rabbim herkesi öyle insanlardan korusun
senelerce benı kullandı bunu bıle bıle devam ettım en son agzına gelenı saydı senı zevk ıcın kullandım dedı ve terk ettı deyıp o eskı sevgılısıne hala aglayan uyelerle dolu burası
konu sahıbı oyle bırı demıyorum tabıkı ama bazı hanımlar o anda bazı seylerı goremıyor veya gormek ıstemıyor kapılıp gıdıyor mantıklı dusunemıyorlar
senınle yatmayacaksak ben gelmeyeyım o zaman dıyen bırı ıcın gercekten bıletı ıptal etmıs mıdır dıyor mesela
ben olsam canın cehenneme zaten gelme derdım destursun once cok saygısız cocuk cunku

benımde kızım var cok korkuyorum allahın cezasının bırı gelır de uzer dıye amin... allahım ıyılerı korusun herkese layıgını versın ınsallah

Cinsellik yaşamak istiyor olabilir ama uzun süreli bir romantik ilişkide cinsellikten daha öte bağlayıcı şeyler olması lazım. 4 yıldır birlikte olduğu, aylardır görüşmediği sevgilisine sırf regl olmasını bahane edip gelmiyorsa üzgünüm ama işin içinde ne sevgi ararım ne aşk.
Ama diğer hafta gelecekmiş adam bi yıl sonra görüşelim dememis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back