Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun nedeni fiyatnin yuksek olmasi,hirsizlik cok oldugundan kasa yaninda tutuluyor.En cok calinan uc kalem icerisindeydi X'bir firmada satis mudurlugu yaparken.Envantere bozup kayit disi aciga fazlaca kulfet oldugundan kasa yanina alindi :)
 
sevgilinizin üslübü tuhaf. Ama hehangi bir sorun göremedim ben. O kadar görüşmemişsiniz tabikide insan sevişmek ister yani. Ben olsam o güne gelse bende bu duruma takardım. O kadar ayrı kalmışız sevişmeden mi duracağız diye. Ayrıca 4 yıllık ilişkide adam niye sizinle seks için birlikte olsun ki çok saçma. Niyeti seks olsa sizin yanınıza gelmeyi mi tercih ederdi yaşadığı şehirde başka birini bulurdu zaten.. Adam sizinle yaşamak istiyor. Ben olsam memnun bile olurdum.Takılacak bir durum yok zaten salı gününe de bişey kalmadı.
 
Ozaman kullanmamak daha iyi :/ . Ama en azından ne zaman geleceğini biliyorsun ve ona göre planlarsınız
Aynen. Normalde çok düzensiz benim. Doktor önerisiyle ve kontrolünde kullanıyorum. 3 ay regl olmadığım oldu ilaç kullanmazken. En erken 35 günde bir oluyordum, en düzenli hali öyleydi . Polikistik over var maalesef.

Buluşmayı regle göre planlıyoruz derken de şunu demek istedim aslında, reglim bittikten bir hafta sonra ağdaya gidiyorum. Erkek arkadaşımın yaşadığı şehri o kadar bilmiyoruz da üstelik henüz. Daha hiç kuaföre gitmedim bu ilde. Temiz, güvenilir, işini iyi yapan, eli de hafif bir ağdacı duyarsam burada da denerim artık . Az görüştüğümüz için bunları ayarlayarak görüşüyoruz.

Üniversite zamanı şey olmuştu bir kere, yaz tatilinde ayrı kaldık sonra okuduğumuz şehre dönecektik. Erkek arkadaşım benden önce döndü. Ben de erken dönecektim, o hafta regl oluyormuşum. Erkek arkadaşıma bunu söyleyip ben bir hafta sonra mı dönsem dediğimde kızmıştı. E ama ben aylarca o kapıdan girer girmez onun üzerine atlama hayalleri kurmuşum, olur mı hiç? 3 gün erken gitmiştim ailemi ikna edip. Regl olmadan güzelce özlem gidermiş, olduğumda da sarılıp uyumuştuk.

Önceden aynı şehirdeyken elbette regl olduğumda da görüşürdük. Hatta erkek arkadaşım takvimine işaretleyip takip ederdi reglimi. Ben söylemeden bilirdi regl olduğumu. O günlerde ekstra ilgi gösterirdi. Sarılır karnıma masaj yapardı. Bana bolca çikolata, sıcak su torbası getirirdi. Arada pms yüzünden tartışırdık. Sinirli ve aşırı ağlaktım bir ara. Önceki kullandığım doğum kontrol hapının etkisiydi galiba o da.

Ben onun bu davranışlarını da bildiğim için galiba rahatlıkla görüşmeyi regle göre ayarlamak normal bir davranıştır diyebiliyorum.
 
Kusura bakmayın ama bunu bana biri yapsa ciddi bozulurum ve haddini bildiririm. Ve engellerim bir dahada görüşmem. Bu nasıl aşağılayıcı bir konuşma. Kendinizi kğçültmeyin böyle insanlarla. Geneleve gitsin o zaman. Cinsellik te önemli ama bu resmen sevişeceksek gelirim seni görüpte napıcam demeye getirmiş. Uzak durun böyle insanlarla değerinizi düşürmeyin
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…