Ozaman kullanmamak daha iyi :/ . Ama en azından ne zaman geleceğini biliyorsun ve ona göre planlarsınız
Aynen. Normalde çok düzensiz benim. Doktor önerisiyle ve kontrolünde kullanıyorum. 3 ay regl olmadığım oldu ilaç kullanmazken. En erken 35 günde bir oluyordum, en düzenli hali öyleydi
. Polikistik over var maalesef.
Buluşmayı regle göre planlıyoruz derken de şunu demek istedim aslında, reglim bittikten bir hafta sonra ağdaya gidiyorum. Erkek arkadaşımın yaşadığı şehri o kadar bilmiyoruz da üstelik henüz. Daha hiç kuaföre gitmedim bu ilde. Temiz, güvenilir, işini iyi yapan, eli de hafif bir ağdacı duyarsam burada da denerim artık
. Az görüştüğümüz için bunları ayarlayarak görüşüyoruz.
Üniversite zamanı şey olmuştu bir kere, yaz tatilinde ayrı kaldık sonra okuduğumuz şehre dönecektik. Erkek arkadaşım benden önce döndü. Ben de erken dönecektim, o hafta regl oluyormuşum. Erkek arkadaşıma bunu söyleyip ben bir hafta sonra mı dönsem dediğimde kızmıştı. E ama ben aylarca o kapıdan girer girmez onun üzerine atlama hayalleri kurmuşum, olur mı hiç?
3 gün erken gitmiştim ailemi ikna edip. Regl olmadan güzelce özlem gidermiş, olduğumda da sarılıp uyumuştuk.
Önceden aynı şehirdeyken elbette regl olduğumda da görüşürdük. Hatta erkek arkadaşım takvimine işaretleyip takip ederdi reglimi. Ben söylemeden bilirdi regl olduğumu. O günlerde ekstra ilgi gösterirdi. Sarılır karnıma masaj yapardı. Bana bolca çikolata, sıcak su torbası getirirdi. Arada pms yüzünden tartışırdık. Sinirli ve aşırı ağlaktım bir ara. Önceki kullandığım doğum kontrol hapının etkisiydi galiba o da.
Ben onun bu davranışlarını da bildiğim için galiba rahatlıkla görüşmeyi regle göre ayarlamak normal bir davranıştır diyebiliyorum.