- 29 Ağustos 2014
- 4.843
- 16.931
- 408
- 33
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Biz de buluşmazdık . Çünkü ben çok sinirli ve kavgacı olurdum . Hatta düzenli olarak tartışır , 5 gün sonra barışırdıkİnanki çok gücüme gitti ve gerçekten almamış biletini iptal etmiş az önce aradım evdeydi
Valla bende onu yazacaktım yalan söylememiş işim çıktı falan diye netAdam dürüst.
Kendi açımdan düşünüyorum, işkenceye dönerdi o hafta benim için. 3 aydır görmemişim sevgilimi, sonunda kavuşmuşuz ama birlikte olamıyoruz. Aklım fikrim sekste olurdu, şu regl bitse de üzerine atlasam diye düşünürdüm ki benzerini yaşadığımda böyle oluyor. Biz de son iki yılını uzaktan yürüttüğümüz bir ilişkideyiz, 6 yıl olmak üzere toplamda. Minimum 4-5 ayda bir görüşebiliyoruz, erkek arkadaşım öğretmen, görev yerinden ayrılma durumu yok. Regle göre ayarlıyoruz buluşacağımız zamanı.Mesele cinsellik yaşamak değil zaten. Mesele geriye kalan şeylerin kıymetinin olmaması, paylaşımın birlikte vakit geçirmenin cinsellik yoksa 0 değeri olması. Cinsellik tabi ki ilişkini bir bölümü ama sadece bir bölümü, hepsi değil. Bir ilişkinin temeli sevgidir, aşktır, beraber olduğun vakiti iple çekmektir. Ben burda böyle bir şey göremiyorum, yatamicaksam buluşmayayım seninle vakit geçirip ne yapıcam diyen bir tip görüyorum.
Adam da trip atabilir sen benle sevişmeyi özlemedin mi diye haklı.Valla bende onu yazacaktım yalan söylememiş işim çıktı falan diye net
Evet bende böyle düşünüyorumazıcık linç yiyesim var..
yahu arkadaşlar pandemi var, sürekli görüşülmüyor bu ilişkide, farklı şehirdeler. belli yaşın üzerinde insanlar. pardon da normal cinsel hayatı olan bi çift mecburen nadiren görüşüyorsa neden sadece birbirinin has yüzüne gitsin ki?
adam sadece abaza olsa o kadar yolu sadece sevişmeye neden gelsin? bu kızdan ayrılır, yaşadığı şehirde istediği haltı yer.
bu kızı seviyor, bu kızla sevişmeyi de seviyorsa, bir sonraki hafta gelirim lafı neden abazanlık olsun. adam dürüstçe durumu ortaya koymuş. 4 yıldır birlikteler sonuçta bunu kaçırıyorsunuz..
biraz da bu açıdan bakın rica edeceğim.
Sizin takılmanız gereken adamın sizle seks yapmadıkça oraya gelmek istememesi. Gelir mi gelmez mi kısmına takılmanız garibime gitti. Uyuruz diyosun nedir insan sevdiğiyle sadece uyur da. Sadece uyumak için o kadar yolu gelmem demiş siz neye takılmışsınız. İyi misiniz?Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Şu msja bakıyorum sen bu adamdan ayrılmazsın barışırsın bir şey olmaz dik bir duruşun yok çünkü ayrıca halası covid olduysa kan lazımsa olmamış birininki lazım olmaz atlatmış birininki olur yazmim yazmim dedim ama duramadım yani + mesele sex bunun için ertelemek değil söyleyiş tarzı sıkıntılı adamın
Bana kırıcı gelmediAdam haksız mı ya?
Aylardır özlemiş, ben kendim haftaya gel derdim
Siz niye söylediniz o kısmı anlamadım valla ben eşime bile denk gelmedikçe söylemek aklıma gelmez ilginç şeyler oluyor dünyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?