Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya arkadaşım sen şimdi bu adamın sana olan sevgisinden eminsin değil mi?? Ortada zaten 4 yıllık bir ilişki var..

Adamın niyeti sadece cinsellik olsaydı 4 yıl bir kadının nazını niyazını sırf arada cinsellik yaşıyoruz diye çekecek kadar aptal değil inanın..Hem 4 yılda bunu anlamama şansınız oldukça düşük zaten..

Size ulaşmak için vereceği yol parasını ya da size alacağı bir hediye, birlikte yediğiniz bir yemeğin parasıyla gider bir kadınla zaten birlikte olabilirdi.. Ama o sizi seviyor ki bunu sizinle yaşamayı tercih ediyor..

Bence olayı fazla abartmaya gerek yok.. Fazla da üzülmeyin haftaya demiş bir yıl sonra dememiş ki.. Ama tabi insan kendini hazırlıyor heyecanlanıyor sonra böyle olunca bi üzülürsünüz de o da sizin iletişim kopukluğu ile alakalı bir durum..

İnanki çok gücüme gitti ve gerçekten almamış biletini iptal etmiş az önce aradım evdeydi
Biz de buluşmazdık . Çünkü ben çok sinirli ve kavgacı olurdum . Hatta düzenli olarak tartışır , 5 gün sonra barışırdık en sonunda dedim , benimle kavga etmemen , bana kırılmaman gereken günler var . O günlerde alttan al beni demiştim .
Tabi hala kavgacıyım 1-2 gün , ama çocuklar var ve beni hiiiççç ciddiye almıyor .
Konuyla alakalı değil ama 2 çocuk var, 35 yaşındayım ve hala 2-3 gün yataktan çıkamıyorum , bazen ağrıdan bayılacak gibi oluyorum. Hiç azalmıyor . Bildiğiniz kesin etkili bir yöntem var mı ?
Sizin konunuzda eğer gururunuz kırıldıysa , geldiğinde zorla olacak değil ya trip atın , konudan rahatsızlığınızı belirtin . Sizi de özlemiştir eminim , konuşmayı , gezmeyi ama sağlıklı , yorulmamış , mesaiye kalmamış , çocuklar uymuşsa ve karnı da tok olunca bu cins bu hale geliyor.

Kendi açımdan düşünüyorum, işkenceye dönerdi o hafta benim için. 3 aydır görmemişim sevgilimi, sonunda kavuşmuşuz ama birlikte olamıyoruz. Aklım fikrim sekste olurdu, şu regl bitse de üzerine atlasam diye düşünürdüm ki benzerini yaşadığımda böyle oluyor. Biz de son iki yılını uzaktan yürüttüğümüz bir ilişkideyiz, 6 yıl olmak üzere toplamda. Minimum 4-5 ayda bir görüşebiliyoruz, erkek arkadaşım öğretmen, görev yerinden ayrılma durumu yok. Regle göre ayarlıyoruz buluşacağımız zamanı.

Kasımda görüşmüştük en son, ben yine nisanda geldim yanına. 6 haftadır yanındayım, iki kere regl oldum. Kayıp iki hafta olarak bakıyoruz o günlere. Bir de reglim bitmeden ailemin yanına dönüyorum. Doğru düzgün vedalaşamayacağız diye üzülüyorum.

Zaten az görüşülen bir durum söz konusu. Seçenekler bugün görüşüp sevişememek ve haftaya görüşüp hem birlikte vakit geçirip hem sevişmekse ben de ikinciyi tercih ederim her türlü. Üslubu, söyleme şekli yanlış olabilir belki sadece.

Siz niye söylediniz o kısmı anlamadım valla ben eşime bile denk gelmedikçe söylemek aklıma gelmez ilginç şeyler oluyor dünyada

Evet bende böyle düşünüyorum
Yani ben olsam kendim gelme derim
Zaten zor şartlar altında görüşülüyor
Bare verimli geçsin
Banada Abaza demesinler şimdi

Sizin takılmanız gereken adamın sizle seks yapmadıkça oraya gelmek istememesi. Gelir mi gelmez mi kısmına takılmanız garibime gitti. Uyuruz diyosun nedir insan sevdiğiyle sadece uyur da. Sadece uyumak için o kadar yolu gelmem demiş siz neye takılmışsınız. İyi misiniz?

Gerçekten o kadar kırıcı bir davranış ki. Yani insan sadece bir sarılmak için gelir sırf görebilmek için gelir gelmeme sebebine bak ya adamın. İşte cinsel ilişki yaşandıktan sonra adamın gerçekten neyi sevdiği, asıl özlediği ne olduğu konusunda hep böyle bir şüphe oluyor ama burada net neyi istediğini belli etmiş gibi. Yani 4 yıldır birliktesiniz belki o yönde bir beklentisi olabilir ama bu beklentisi karşılanmadığında da geri dönmek ne bileyim kırıcı gerçekten

Belli ki sizi özlediğinden değil cinsel ihtiyacından dolayı gelmek istemiş. İnsan sevdiği ile vakit geçirmek için, oturup muhabbet etmek etmek için gelir. Bunun için geliyorsa bi zahmet siz gelmemesini söyleyin. Ne münasebet yani gelince sevişemiycez sonra geliyim?

Adam haksız mı ya?
Aylardır özlemiş, ben kendim haftaya gel derdim
Bana kırıcı gelmedi
Bu yaştan sonra sarılıp uyuyamam valla
O kadar bekle adam gelince de uyu
Sürekli görüşülse evet kırıcı da zaten ayrı şehirlerde ikisi de
Ne bilim tuhaf gelmedi
Beni seks için kullanıyor diye düşünmem açıkçası bu zihniyette değilim zaten
Öyle düşünülüyorsa bu işlere girmeyip evliliği beklesinler madem

Hayır nasıl bu kadar öküz olmayı başarıyorlar
Saklamaya bile gerek duymamış
İnsan der ki işim çıktı gelemiyorum

Siz niye söylediniz o kısmı anlamadım valla ben eşime bile denk gelmedikçe söylemek aklıma gelmez ilginç şeyler oluyor dünyada

Nesi ilginç ki
Başım ağrıyor demekle aynı şey
Ben eşime başım ağrıdığında migrenim tuttu diyorum. Sevgiliyken de diyordum.
Regl olduğumu da diyordum
Hatta inanır mısınız eşim bazen bana ped alıyor marketten

Ben cok üzülürdüm böyle bir sey söylese yani sırf seks yapmak ıcın mı benimle görüşüyor hissiyatına kapılırdım

Eğer çok nadir buluşuyorsanız ve cinsel hayatınız varsa bence mantıklı. Bu tavra bakarak size bakış açısını anlayamayız siz daha iyi bilirsiniz genel yaklaşımını, size ne ölçüde değer verdiğini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…