Erkek arkadaşım ile bu akşam görüşecektik ben özel dönemindeyim diye biletini iptal etti? Sizce gerçekten iptal etmiş midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anlamıyorum birbirini seven iki yetişkin insanın sevişmesi ya da sevişmek istemesi neden aşağılık bir durum olarak görülüyor? Erkek arkadaşınızın yaptığı etik olarak hoş gözükmese de gezmenin eğlenmenin standart vakit geçirmenin yanı sıra arzuladığı kadınla sevişmek istemesi neden yanlış ya da ayıp olsun? O kadar yolu sadece sevişmeye geliyor anlamına mı geliyor bu yani? Saçmalamayın lütfen evet gelse hoş olurmuş ama erkeklerin yapıları az çok belli ben çok abes bir durum görmüyorum.

Gelmez bekleme. Gelirsede zorla gelir istemeyerek. Amaç belli size görre 4 yıllık ilişki ona göre 4 yıllık cinsel haz alma süresi kız kafasıyla erkek kafası bir değil maalesef

Yeni üye, bir acaip konu bence feyk

Feyktir umarım çünkü feyk değilse iğrenç, sen bir insansın ablacım yürüyen cinsel organ değilsin. Adam seninle vakit geçirmeyi zaman kaybı olarak görüyorsa şu birlikteliği sürdürmenin hiçbir anlamı yok bence.Sevmek yok, özlemek yok, birlikte geçirdiğin vakitten keyif almak yok, hiçbir paylaşım yok. Ben olsam ayrılırım, beş para etmez adama bir saniye daha ziyan etmezdim.
:KK70::KK70:Yürüyen cinsel organ mı :KK70:Allah iyiliğini versin, ne çok güldüm...

Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracağım
Ben direkt ayrılmak istiyorum yazıp heryerden engellerdim .Ama o benim tabi ;)

Ben anlamıyorum birbirini seven iki yetişkin insanın sevişmesi ya da sevişmek istemesi neden aşağılık bir durum olarak görülüyor? Erkek arkadaşınızın yaptığı etik olarak hoş gözükmese de gezmenin eğlenmenin standart vakit geçirmenin yanı sıra arzuladığı kadınla sevişmek istemesi neden yanlış ya da ayıp olsun? O kadar yolu sadece sevişmeye geliyor anlamına mı geliyor bu yani? Saçmalamayın lütfen evet gelse hoş olurmuş ama erkeklerin yapıları az çok belli ben çok abes bir durum görmüyorum.

Mesele cinsellik yaşamak değil zaten. Mesele geriye kalan şeylerin kıymetinin olmaması, paylaşımın birlikte vakit geçirmenin cinsellik yoksa 0 değeri olması. Cinsellik tabi ki ilişkini bir bölümü ama sadece bir bölümü, hepsi değil. Bir ilişkinin temeli sevgidir, aşktır, beraber olduğun vakiti iple çekmektir. Ben burda böyle bir şey göremiyorum, yatamicaksam buluşmayayım seninle vakit geçirip ne yapıcam diyen bir tip görüyorum.

Bunları yazmaya gelmiştim, siz önce davranmışsınız😁 bir avukattan hoşlanıp evli olduğunu öğrendiği konuda 3 yıllık bir ilişkisi olduğundan bahsetmemişti, bir de üst kattan gelen tuhaf seslerin izini sürmüştü.

Başta yazdım bana da feyk geldi

Konu sahibesi ekşiboy bence

Regl var diye gelmemek aslında direkt kötü diyemem çünkü bu karşılıklı konuşmaya ve karara bağlıdır...Mesela sen de yaşamak istiyorsundur, o şekilde de özlemişsindir, konuursunuz haftaya karar alırsınız normal..Ama burda normal olmayan şey, adamın uslubu...Direkt yawrum olmaz diyip senin o gelmezse üzülüp üzülmeyeceğini düşünmemesi, senin fikrini sormaması..Olay bı

Ben de anlamadım.Herkes yok size seks makinesi muamelesi yapmış demiş de,adamın gelmeye çok bir zamanı yoksa izin gibi zor durumları varsa açıkçası ben de hem birlikte vakit geçirebileceğimiz,hem de ten tene değebileceğimiz bir zaman olsun isterim.Bu sevmediğini göstermez.Hatta sevişmeyi isteyen adam neden illa ki abaza sapık oluyor onu da anlamış değilim.Adamlar sizi sevse kabahat sevmese kabahat.

Mesele cinsellik yaşamak değil zaten. Mesele geriye kalan şeylerin kıymetinin olmaması, paylaşımın birlikte vakit geçirmenin cinsellik yoksa 0 değeri olması. Cinsellik tabi ki ilişkini bir bölümü ama sadece bir bölümü, hepsi değil. Bir ilişkinin temeli sevgidir, aşktır, beraber olduğun vakiti iple çekmektir. Ben burda böyle bir şey göremiyorum, yatamicaksam buluşmayayım seninle vakit geçirip ne yapıcam diyen bir tip görüyorum.

İşte Cherry aradaki yorumları okumadım ama adam birkaç ayda bir gelebiliyorsa bence bu gayet yeterli bir bahane bir hafta ertelemek için.İnsan sevdiğine dokunmak ister yahu,neden öcü muamelesi çekilmiş adama.Sanki sadece sevişecek mi adam bir hafta boyunca,hem sevişirler hem gezer eğlenirler.Diğer tarafta sadece gezip eğlenmek var.Sizce hangisi daha mantıklı ?

Ben bir sapıklık görmedim açıkçası.
Cinsellik zaten yaşanmış daha önce.
Özlemiş olması kadar doğal ne var?

Evli olsalardı, uzak olsalardı, adam regl gününe denk gelen izni olsun ister miydi?
Aradaki fark ne?
Bir imza mı değiştiriyor duyguları, anlamları?

dört yıldır sevgilisin, şubattan beri görüşmedin ve adam reglisin diye nazlanıyor.
insan yüz yüze göz göze sohbetini özler, beraber yemek yapmayı yemeyi özler. film izlemeyi özler. beraber uyuyup uyanmayı özler.
birliktelik sadece cinsellik demek midir. her hafta gelen adam olsa, bu hafta ara verelim, rahat edemem dersin ama şubattan beri insan özler, olsun ben yine de geleyim seni göreyim der.
benim çok gücüme giderdi.
İnanki çok gücüme gitti ve gerçekten almamış biletini iptal etmiş az önce aradım evdeydi

Gelmez bekleme. Gelirsede zorla gelir istemeyerek. Amaç belli size görre 4 yıllık ilişki ona göre 4 yıllık cinsel haz alma süresi kız kafasıyla erkek kafası bir değil maalesef
Gelmedi biliyor musunuz az önce aradım evdeydi üzüldüm dedim ki bu ilişki bitti dedim telefonu kapattım ancak bahaneler sundu halası covıtten hastanedeydi kan lazım olmuş onun için koşturmuşlar dinlemedim kapattım ya yalan söylüyor biliyorum yalan bir de salı günü olurmu diyor ya aptal herif

Başta yazdım bana da feyk geldi

Konu sahibesi ekşiboy bence
73824074-24C2-4A1D-BE9E-3C73244FC75F.jpeg
73824074-24C2-4A1D-BE9E-3C73244FC75F.jpeg

Cinsel hayatınız varsa bir hafta ertelemesi bana çok normal geldi açıkçası.. Bu demek değil ki adam sırf sizinle cinsellik için birlikte ya da sizi değil cinselliği seviyor falan değil.. Buluşmak için sadece bir şansınız olsa ve özel gününüz diye gelmemiş olsa haklısınız bende alınırdım ama adam gelmişken her türlü hasret gideririz diye düşünmüş 😁🤪

Tek sorun iletişiminizde.. İnsan bilmez mi gelip gelmeyeceğini..

Gerçekten fake dedğilim arkadaşlar ben reglken söyleme gereği bile duymamıştım gelecegını biliyordum ancak öğlene doğru söyledim bileti iptal ettirmiş . Az önce konuştuk gerçekten evde mi diye aradım bir ton bahane sundu işte... halası yoğun bakımda bugün kan lazım olmuş onun peşinde koşturmuş ama sabahtan beri bundan benim haberim yok tabiki

Ay bir de 4 yıldır sevgiliymişsiniz ben o ayrıntıyı bile görmemiştim.Seks için sizle birlikte olan adam 4 yıl sizinle ne yapsın,adam sadece vakit geçiririz demiş,işte geçen gün yazdığım gibi seksi böyle arada sırada ödül olarak gördüğünüz için karşının da burnundan geliyor yaşadıklarınız.
Ne desem bilemedim,konu bana çok aykırı çünkü ben sevgiliniz kafasındayım hatta kendi sevgilime ben tembih ederim böyle bir durumda şu zamanda gelme diye.Seks manyağı falan da değilim,sadece geçirdiğimiz vakit zaten az mümkün olduğu kadar çok şey paylaşmak istiyorum,bu da beni duygusuz yapmıyor.

Sadece iliskiye girmek icin geliyormus demek.
Siz onun icin ayakli bir organmissiniz demek.
Bir filmde duyup inanilmaz sinir olmustum; "kadinlar bir vajina icin yasam destek unitesi sadece" diye..
Demek ki onun icin de siz buymussunuz.
Aksi mumkun degil. Sizinle yan yana olmazktan kasit cinsellikten ibaret demekki onun icin. Yoksa kalkar gelirdi; baslarim regline ben seni ozledim koklasam yeter falan derdi ama durum ortada🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back