- 20 Nisan 2014
- 3.938
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Dört yıldır hiç aldattığını bilmiyorumSevişmeyeceksek boşuna yorma beni demiş adam işte. Peki bu hafta sizinle sevişemeyecekse, başkasıyla sevişme ihtimali olabilir mi?
“Bana durup durup gel deme.Maksadın beni görmek degil,İstanbul'u göstermek.Bırak İstanbul'u düşlerimde kalsın. “Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Erkek arkadaşımın bir işi yok ben ona yakın bir ilde yaşıyorum sayılır 4 saat kadar . Ancak uzun olmasının nedeni sınavlarım vardı ve ailem yanımdaydı ancak bugün böyle bit durum ila karşılaştıkyazdım sildim sonra siz yazınca tekrar cesaret geldi
yani bu çift 3-5 aylık sevgili olsa bu tepki haklı olabilir yine 2,3 haftada bir görüşüyoruz bu sefer regl oldum dedim diye gelmeyeceğim dedi diye olsa adamın tek derdi sevişmek mi denir
bir de tersten baksak regl oldum bu hafta gelme haftaya gel deseydi konu sahibi o da sevgilisini sevmiyor, onunla sohbet muhabbet zaman geçirmek istemiyor anlamına mı gelirdi
yoksa hem sohbet muhabbet hem de başka etkinliklerle daha da güzle zaman geçirmeyi planlıyor mu olurdu
ben olsam bu cümle ile 4 yıllık ilişkimde tereddüt dahi etmem lakin şubat tan beri görüşememek de sıkıntı
kimse liseli de değil iş güç varsa neden aralıklar bu kadar seyrek
Kullanılıyor olmak insanı incitir aslinda...Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
Yani sonuçta cinsellik varaynı şeyi düşünüorum nasıl olsa gelince bir şeyler yaşanacak madem geliyorum rahat olalım diyor adam
uzakta olduğunuz için bilmemeniz normalDört yıldır hiç aldattığını bilmiyorum
ayy allah aşkına canım ya he bu hafta ,ha diğer hafta sonuçta bu kadıncağız bu adamla olmuşmu olmuş adam da gelmişken değerlendireyim diyor yaniii bana çok garip bir sorun gibi gelmedi,he benim koca olsa fark etmezdi cok cinselliğie düşkün olmadığı için ama çoğu erkek maalesef düşkünYani sonuçta cinsellik var
ayy allah aşkına canım ya he bu hafta ,ha diğer hafta sonuçta bu kadıncağız bu adamla olmuşmu olmuş adam da gelmişken değerlendireyim diyor yaniii bana çok garip bir sorun gibi gelmedi,he benim koca olsa fark etmezdi cok cinselliğie düşkün olmadığı için ama çoğu erkek maalesef düşkün
Erkek arkadaşım ile Mayıs 2017 den beri birlikteyiz ara ara üniversite de bir şeyler yaşadık sonra memleketlerimize döndük ve ben 2020 yılında başka bir ilde işe başladım . Oda arada sırada yanıma gelirdi. Dünden konuştuk bugün için bilet aldı dörde bende bu sabah regl oldum deyince “o zaman yavrum haftaya buluşuruz “ dedi bende başta dalga geçiyor sandım sonra ciddi ciddi gelsem uyuruz diyorsun dedi . Ben ciddiyim beni biliyorsun diyor felan . Oysaki bunları diyecek biri de değil ben sana bırakıyorum ister gel ister gelme diyorum yani net bir şey de demiyor n’aptığı belli değil ya . Şimdi de saat dörtte bileti var ve hala evde demekki gerçekten gelmeyecek ya da sürpriz mi yapacak. Ben regllim diye gelmemezlik olur mu ya . Zaten şubattan beri görüşmüyoruz . Gerçekten dört yıl sevgili olduk ama ben mi tanıyamıyorum artık . Sizce gelir mi gelmez mi ne olacak ya gerçekten çıldıracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?