Erkek arkadaşım eski sevgilisini anlattı

Ivır zıvır şeylere niye ağlıyorsunuz yaa yazık değil mi gözlerine. Üzüldüğünü,üzüleceğini bile bile yapmış gibi duruyor. Gaddar insanlardan uzak durun. Eline koz vermeyin.

tabii sizin ilişkiniz henüz yeni..
güveniniz daha çabuk yıkılması bundandır.
dediğim gibi duygusal ve "ah" ederek bir maziisi yok ise bir güzel mesajı, gönlünü hoş tutacak bir konuşması yeterdi.

Duygusal olarak iç çekerek anlatmadı ama ben sevmiyorum böyle şeyleri bence de biraz hatasını anlasın

Ben anladım ki şiddete meyilli bi insanım.. Çünki bana eski sevgilisini e'sini dahi anlatamaz. Ha anlattı mı oldu ya hata kaza bela yaptı öyle bi aptallık.. Eski sevgilini mi özledin. Şu saatten sonra sen benim eski sevgilim bile olamazsın. Seni yok saydım casper gölgelerin gücü adına diye elime ne gelirse haa yok mu ağzıma ne gelirse.. Sepet havası.. Başka bir şekilde adını duyduğumda dahi inkar... Yoo hiç tanımadım öyle birini ben. Ayy haspamm bir de mesajına cevap vermiyo.

Arkadaşım ciddi falan düşünme insan bi düşünür kırılırmı garipsermi ayıp olurmu nedemek eski sevgiliyi anlatmak hayrola yani

ben herkes gibi dusunmuyorum
kizi unutaùadindan deilde bosbogazligindan halt etmis
tavrini koy tabi; yoksa daha yok dinlrsin o hikayeyi benden soylemesi
anlaytttigina l pisman etki bir dahkine on kere dusunup bir kere konussun

ben herkes gibi dusunmuyorum
kizi unutaùadindan deilde bosbogazligindan halt etmis
tavrini koy tabi; yoksa daha yok dinlrsin o hikayeyi benden soylemesi
anlaytttigina l pisman etki bir dahkine on kere dusunup bir kere konussun

Çeksin köpek

Boşboğazlığından olsa şimdiye sizinle irtibata geçerdi. Çok anlamsız kalıyor bu şekilde susması.
Duyguları karışık, ayrılmak istemiş bence...

Boşboğazlığından olsa şimdiye sizinle irtibata geçerdi. Çok anlamsız kalıyor bu şekilde susması.
Duyguları karışık, ayrılmak istemiş bence...

Haklısınız umarım yaptığı saygısızlık boşboğazlılıktır ..yoksa kendi sonunu yazar

Saatler olmuş mesaj atalı neden iletilmemiş ki? Ne tuhaf. Daha önce böyle sessiz kalışları olur muydu?
Birde çok fevri davranıyorsun sende. Sana anlattığında sebebini sormalıydın.
Sessiz kalmasaydı anlam yüklememiştir derdik ama susması ne yazık ki düşündüğünü gösteriyor.
Şimdi sana hayır unuttum dese bile şüphe bırakır. Kızı görmüş yada irtibata geçmiş olabilirler...

Çalıştığı yer sınırda o yüzden telefonlar çoğu zaman çekmez benim düşüncem sinirimin geçmesini bekliyor

Kimseye yara bandi olma uzulen sen olursun. Boyle bi durumda senden 40 defa ozur duleyip yalvarmasi lazimdi. O bitti oyle konu esnasildi diye sen kizsan bile ikna etmesi gerekirdi. Eger yazmadiysa gonlu onda. Devam etseniz bile her tartismada o agirdan alacak sen pesinden kosacaksin

o eskiyi pek unutamamış

Sen kendini bosuba avutma. Eskisini 7 ay gecse de unutamamis anlasilan. Evlilik falan dusunme bununla. Ne alaka eski kiz arkadasla nasil tanistigi. Sen de eskilerini anlatsan kiskanmaz bu cunku hala akli eskisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…