2 yıldır konuştuğum birisi vardı. Bir gün iş aradığı için cv hazırlamada yardım istedi ben de kız arkadaşım iyi anlar cv hazirlamaktan diyip onları tanıştırdım . Kız arkadaşım Cv hazırladı ve O kız arkadaşımla sıkı fıkı oldu her gün konuşuyorlarmış, hatta görüntülü arayıp konuşuyormuş. Bundan rahatsız olup iletişimi kesmistim çocukla. Instagramda kız arkadaşıma takip isteği atmış fotoğraflarını da beğenmişti arkadaşça konuşuyorlardı. Kız arkadaşıma bu yıl yeniden o kişiyle bir araya geldiğimizi, barıştığımızı , evlilik düşündüğümüzü söyledim. Arkadaşım hayatımda birisi olduğunu bilmesine rağmen (kendisi Denizli'de yaşıyor ben İstanbul'da 10 yıldan fazladır tanışıyoruz) bana eşinin kuzeniyle tanışmayı teklif etti, sence de senin mutlu olma, evlenip hayallerini yaşama zamanı gelmedi mi diye sordu. İkiniz çok yakisirsiniz ona senden bahsettim tanışmak istersen bir konuş, numaranı daha vermedim dedi. Ben de hayatımda birisi var zaten neden başkasıyla konuşayım bu doğru değil dedim. Sonra bana senin üzülmeni istemiyorum bunu nasil dicem bilmiyorum,o yavşak birisi, sevgilin bana daha önce ben Ceylanla evlenmeyi düşünmüyorum hoşlanmıyorum biz sadece arkadaşız onunla geçinemeyiz maddi durumum iyi değil demiş. Kız arkadaşıma da çok tatlısın güzelsin diye iltifatlar etmiş. Bütün bunları duyunca bende şalter attı ve neden şimdiye kadar bunları bana söylemedin aramızdaki ilişki ilerledi biz evlenince mi bana haber verecektin dedim. Kız arkadaşım çok pişman olduğunu söylüyor yeminler ediyor , ben kötü birisi değilim sana seni üzmemek kırmamak için söylemedim ilişkiniz geçici olur sen yalnızlıktan onunlasın diye düşündüm dedi. Ben de ona erkek arkadaş kolay bulunur ama dost zor bulunur, sana olan güvenim sarsıldı neden onunla görüntülü konuşmaya devam ettin neden engellemedin, bunları bana başından desen ilişkimi ilerletmez, ayrilirdim acımı daha az yaşardım dedim. Kısacası sırtımdan hançerle vurulmuş gibi hissediyorum. Siz olsanız böyle durumda ne yapardınız affeder misiniz?