Erkek arkadaşım eski sevgilisini anlattı

bazıları da nerde nasıl konuşacağını bilmiyor. belki de öyle bi durumdur.
ya da sadece o an aklına geldi.

Durduk yere anlatması acayip saçma olmuş. Ama bunda bu kadar ağlanacak, üzülecek bir durum da yok bence.

Çok saçma, bırak ne hali varsa görsün... Bırak anlatmayı durduk yere adını dahi anmamalı!

aynen doğru hatırlıyorsunuz. öyle dediğinizi gibi çocukluk dönemine denk gelse de kız evlenene kadar uzunca bir süre rahatsız ettiği için bir şekilde müdahil idi...
önemli olan anlatırkenki üslup..
kiminin 20li yaşlardaki ilişkileri bile çocukca olabiliyor.
bu durumu en iyi değerlendirecek olan konu sahibi elbette...
eğer içinde ukte kaldığı ile ilgili bir emare görürse yakabilir çırasını...

Duygusal olarak iç çekerek anlatmadı ama ben sevmiyorum böyle şeyleri bence de biraz hatasını anlasın

herkesin ilişkisi, herkesin kalbinin kırılma durumları birbirlerinden farklıdır.
anlasın konunun devamını da okudum.
sürtsün hatta burnu...

Durup dururken sen sormadan mı anlattı? dürüsr oliyim, iki seçenek var ya unutamadı ya seni kıskandırmaya çalıştı.

başlangıçta anlatılabilirdi insanlar birbirlerinin neler yaşadığını bilmeli. ama aradan 7 ay geçmiş ortada fol yok yumurta yok ne diye anlatıyor. ben manasız buldum. bir de onu unutamamış olma olasılığı var tabi ki.

kusura bakma da hıyarın tekiymiş. yaşı kaç bunun?15 yaşındaki ergen yapmaz bunun yaptığını.

İlla dediğim gibi olacak diye değil. Sadece aklında bulunsun diye yazmak istiyorum.

Yıllar önce durduk yere bana eski sevdiği kızın anlatan birisi vardı. Heralde haberim olsun istiyor. Heralde herşeyini bilmemi istiyor sandım. Zaman geçti. Malesef aslında kızı tam olarak unutamadığını gördüm m..Hatta kızla görüştüğünü yakaladım. Dikkatli olmalısın... En azından aklında bulunsun.

Iki gundur seni aramadigina gore ve "tanismamis kader" konusmasi ona eski sevgilisini hatirlattigina ve onunda bunu sana orada dayanamayip anlatmasina gore, akli hala eskide bence.

Seni de seviyor olabilir bazi kisiler baskalariyla evleniyor bile. Bence kizi anlatmasi degilde, iki gundur sizi aramamasi skinti

Bence unutamamış insan bitip giden bir hikayeyi yeni başladığı bir hikayenin içine neden sokar ? tabiiki unutamadığından olmamış o sana zarar verir.

Kızlar son gelişmeler yaşandı... Haberler iyi kız kardeşini aradım ona durumu anlatmış paketi bittiği için arayamamış bugün aradım bu kadar kızacağını düşünmemiştim özür dilerim dedi senden bişey gizlemiş olmamak için anlattım dedi telefonun ekranı kararmış .Tüm bunlar size bahane gibi gelebilir ama annesi de dahil ailesiyle gerçekten telefonu hakkında söyledikleri doğruymuş.Ama tabikide yufka yüreklilik yapıp eski halimize dönmedim biraz burnu sürtsün

Paketi bitmisse kendisi de kiz kardesinden arayabilirdi.
Babasindan, annesinden..
Ulasmak isteyene yol çok.
Tipki sizin ulasabildiginiz gibi.
Ama madem size bahane gibi gelmiyor, kolay gelsin o zaman.

Paketi bitmisse kendisi de kiz kardesinden arayabilirdi.
Babasindan, annesinden..
Ulasmak isteyene yol çok.
Tipki sizin ulasabildiginiz gibi.
Ama madem size bahane gibi gelmiyor, kolay gelsin o zaman.

Kendisi sınırda çalışıyor tek başına ailesi başka yerde

Bilemiyorum cidden ne demeliyim ne yapmalıyım sinirlerim bozuldu
laf lafı acmıştır anlatmıştır. yada anlatmaya başladıgında sustursaydın. sonuna kadar dinlemek zorunda degildin.
yada diyelim anlattı sende dinledin. neden kırılıyorsun, aglıyorsun onu da anlamadım... yabi bu cocuk senden once veya senden de ayrılırsa başka biri ile birlikte olacak..dunya böyle...
benden başkası eline degmesin bunu kaldıramıyorum demek cok saglıklı bir degil.
ayrıca sanırım yaşlarınız genc. cocuık sacmamalamış. sende bunu bir güzel dinlemişsin.
şimdi üzülmen cok yersiz.,
heee bunbdan sonra ne diyebilrsi,n. aşkım beni sevdigini biliyorum, bende seni ama lütfen eskilerimiz ile ilgil bir daha konuşmayalım. bizi yıpratacak gibi hissediyoprum ve bu ilişkiyi yıpratmak ve yıpratacak bir şey olsun istemiyorum 'dersin konuyu tatlıya baglarsın
he yok ben anladım ki zaten seni sevmiyormuşum aklım diger kızda kaldı derse zaten ayrılırsınız.
ek: demin okudum cocukpaket bitti filan demiş.. sbence 'senden birşey saklamak istemedim ' diyip eskiyi anlatmak ile tam bir boş bogazlık etmiş :) sende boşuna üzülmüşsün.

Iki gun arayip sormayan adam eger o iki gun icersinde karakolda, hapiste, hastanede komada falan degilse, bence o iste bir tuhaflik vardir. Devir teknoloji devri. Herkes istedigine ulasabiliyor.

Hadi diyelim ulasamadi, onunda o iki gun boyunca sen ne yapiyorsun diye kafayi yemesi lazimdi. Senden gelecek tepiyi de tahmin etmesi gerekirdi.

Ama sen tatmin olduysan bisey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…