Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 aydır birlikte olduğum ve ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var .Cuma günü telefonda tanışmamız kader falan diye konuşurken konuyu eski sevgilisine getirdi kızıcaksın ama diye başlayıp nasıl tanıştıklarını anlattı. Ve ben ağlamaya başladım hassas bir insanım ve onun başka biriyle olduğu düşüncesi bile beni üzüyor.Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama bu durum cidden kalbimi kırdı 2 gündür konuşmuyoruz kırıldığımı yaptığının yanlış olduğunu söyledim.Ama mesaja cevap vermedi .sevgili ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ve bu adam ne yapmaya çalışıyor?
sizi yorumlarınızdan biliyorum, yanılmıyorsam 9 yıllık beraberliğiniz vardı. şu an 23-24 yaşında olsanız 15inizde sevgili oldunuz demek bu.
e size anlattığı ilişkiyi 14 yaşında yaşamış o zaman.
cidden 20 küsur yaşında iki insanın birbirine 14 yaşındaki "ilişki"sini anlatmasıyla bu durum bir mi?
dediğiniz gibi sizinki basbayağı çocukluk. bu ilişkideki hiç de öyle değil. konu sahibi, bence hiç hoş değil bu. laf lafı açtı da öylesine anlattı gibi bir durum da yok, kader mader diyip durup dururken eski sevgilisiyle tanışmalarını anlatmış. ben hiç hoşlanmadım.
Duygusal olarak iç çekerek anlatmadı ama ben sevmiyorum böyle şeyleri bence de biraz hatasını anlasın
Durup dururken sen sormadan mı anlattı? dürüsr oliyim, iki seçenek var ya unutamadı ya seni kıskandırmaya çalıştı.7 aydır birlikte olduğum ve ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var .Cuma günü telefonda tanışmamız kader falan diye konuşurken konuyu eski sevgilisine getirdi kızıcaksın ama diye başlayıp nasıl tanıştıklarını anlattı. Ve ben ağlamaya başladım hassas bir insanım ve onun başka biriyle olduğu düşüncesi bile beni üzüyor.Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama bu durum cidden kalbimi kırdı 2 gündür konuşmuyoruz kırıldığımı yaptığının yanlış olduğunu söyledim.Ama mesaja cevap vermedi .sevgili ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ve bu adam ne yapmaya çalışıyor?
7 aydır birlikte olduğum ve ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var .Cuma günü telefonda tanışmamız kader falan diye konuşurken konuyu eski sevgilisine getirdi kızıcaksın ama diye başlayıp nasıl tanıştıklarını anlattı. Ve ben ağlamaya başladım hassas bir insanım ve onun başka biriyle olduğu düşüncesi bile beni üzüyor.Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama bu durum cidden kalbimi kırdı 2 gündür konuşmuyoruz kırıldığımı yaptığının yanlış olduğunu söyledim.Ama mesaja cevap vermedi .sevgili ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ve bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Bence unutamamış insan bitip giden bir hikayeyi yeni başladığı bir hikayenin içine neden sokar ? tabiiki unutamadığından olmamış o sana zarar verir.7 aydır birlikte olduğum ve ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var .Cuma günü telefonda tanışmamız kader falan diye konuşurken konuyu eski sevgilisine getirdi kızıcaksın ama diye başlayıp nasıl tanıştıklarını anlattı. Ve ben ağlamaya başladım hassas bir insanım ve onun başka biriyle olduğu düşüncesi bile beni üzüyor.Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama bu durum cidden kalbimi kırdı 2 gündür konuşmuyoruz kırıldığımı yaptığının yanlış olduğunu söyledim.Ama mesaja cevap vermedi .sevgili ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ve bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Kızlar son gelişmeler yaşandı... Haberler iyi kız kardeşini aradım ona durumu anlatmış paketi bittiği için arayamamış bugün aradım bu kadar kızacağını düşünmemiştim özür dilerim dedi senden bişey gizlemiş olmamak için anlattım dedi telefonun ekranı kararmış .Tüm bunlar size bahane gibi gelebilir ama annesi de dahil ailesiyle gerçekten telefonu hakkında söyledikleri doğruymuş.Ama tabikide yufka yüreklilik yapıp eski halimize dönmedim biraz burnu sürtsün
Paketi bitmisse kendisi de kiz kardesinden arayabilirdi.
Babasindan, annesinden..
Ulasmak isteyene yol çok.
Tipki sizin ulasabildiginiz gibi.
Ama madem size bahane gibi gelmiyor, kolay gelsin o zaman.
laf lafı acmıştır anlatmıştır. yada anlatmaya başladıgında sustursaydın. sonuna kadar dinlemek zorunda degildin.Bilemiyorum cidden ne demeliyim ne yapmalıyım sinirlerim bozuldu