Erkek arkadaşım eski sevgilisini anlattı

Hadi bi hata yaptı anlattı diyelim peki kırıldım diyorsun cevap bile vermiyor iki gün aramıyor.bu yaptığının bi açıklaması olamazki hem suçlu hem güçlü üzgünüm ama aklı hala onda sanırım

Az önce yazdım aklında o varsa bitsin diye

Adamin akli onda hala. Ve soylediklerinden senin kirilacagini tahmin bile etmiyor adam. Malesef. :KK43:

7 aydır birlikte olduğum ve ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var .Cuma günü telefonda tanışmamız kader falan diye konuşurken konuyu eski sevgilisine getirdi kızıcaksın ama diye başlayıp nasıl tanıştıklarını anlattı. Ve ben ağlamaya başladım hassas bir insanım ve onun başka biriyle olduğu düşüncesi bile beni üzüyor.Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama bu durum cidden kalbimi kırdı 2 gündür konuşmuyoruz kırıldığımı yaptığının yanlış olduğunu söyledim.Ama mesaja cevap vermedi .sevgili ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ve bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Bak buna sinir oluyorum iste. Beni sevdigini deger verdigini biliyorum ama...

Sana saygi duysa onunla tanisma hikayesini sana anlattmazdi. Ustelik sessiz kaliyormus halen. Yacresmen kafam karisik diye bagiriyor adam daha ne desin. Kendini kansirma sevebilir seni ama sana saygi duymadigi kesin

eskilerden bahsedip bir de üzerine düşmüyorsa bir cacık olmaz ondan haberin olsun :KK43:

unutamamış. benzer bir durumu ben de sevgilime yaşatmıştım, aklımda hala eskisiyle ayrılıkla ilgili sindiremediğim şeyler vardı. insan bazen bitti diye düşünse de olmadık bir yerden sızıyor, gün ışığına çıkıyor. önemli nokta bu noktadan sonra kendisini anlayıp, sana da dürüst davranması.

Hayır soramadım sinirden

Kırıldığınızı belirtmenize rağmen bir tepki de göstermemiş. Garip gerçekten, bazı insanların ne istediğini bilmemesi çok sinir bozucu. Aklı hala eski sevgilisindeyse sizi yara bandı gibi kullanması çok bencilce. Bence sakinleşin ve neden bu konuyu durduk yere açtığını, ayrılmak isteyip istemediğini sorun. Umarım mantıklı bir açıklama yapabilir.

Kırıldığınızı belirtmenize rağmen bir tepki de göstermemiş. Garip gerçekten, bazı insanların ne istediğini bilmemesi çok sinir bozucu. Aklı hala eski sevgilisindeyse sizi yara bandı gibi kullanması çok bencilce. Bence sakinleşin ve neden bu konuyu durduk yere açtığını, ayrılmak isteyip istemediğini sorun. Umarım mantıklı bir açıklama yapabilir.
Öyle yaptın canım ne kadar sevsem de böyle bir durumda çekip giderim

Sadece tanışmalarını anlattı kızı değil
Ben olsam senin eskilerin beni ilgilendirmez benden sonrakine de beni anlatırsın artık hadi güle güle derdim. Mesaj atıp cevap bile beklemezdim. Unutamadıysan bitsin diye söz hakkı veriyorsun bide. Sence hakediyor mu söz hakkını? Mesaj atacak kadar önemsemyor bile.

Ben olsam senin eskilerin beni ilgilendirmez benden sonrakine de beni anlatırsın artık hadi güle güle derdim. Mesaj atıp cevap bile beklemezdim. Unutamadıysan bitsin diye söz hakkı veriyorsun bide. Sence hakediyor mu söz hakkını? Mesaj atacak kadar önemsemyor bile.

Haklısın güzelim ailesiyle tanıştım falan ama napayım olmuyorsa olmaz

yani her ilişki farklıdır ama nişanlım eski sevgilisini anlattığında ne çocuklukmuş falan deriz birbirimize...
duygusallaşıp anlatmadıysa elbette... o durum başka...
ilişkimizi ve duygularını düşünmesi gerektiğini söylerdim.

kendi ilişkimde rahatızdır bu konuda..
hatta bir kaç gün evvel ilk sevgilisini anlatmıştı, bizde aynı lisedeydik kızı tanıyorum. (nasıl bakmış o kız sana ya gibi bir tepki vermiştim :KK70: )
bugün de o kızla arkadaşımın düğününde karşılaştık. çocuğu kucağındaydı eli yüzü yorgun eski o güzel hallerinden eser kalmamış... kıskançlık hissetmedim boşluktu bendeki karşılığı...
çünkü sevdiğim adamda bir karşılığı yok bunu biliyorum.

esas olan size ne hissettirdiği anlatırken...

yani her ilişki farklıdır ama nişanlım eski sevgilisini anlattığında ne çocuklukmuş falan deriz birbirimize...

hatta bir kaç gün evvel ilk sevgilisini anlatmıştı, bizde aynı lisedeydik kızı tanıyorum. (nasıl bakmış o kız sana ya gibi bir tepki vermiştim :KK70: )
bugün de o kızla arkadaşımın düğününde karşılaştık. çocuğu kucağındaydı eli yüzü yorgun eski o güzel hallerinden eser kalmamış... kıskançlık hissetmedim boşluktu bendeki karşılığı...

Umarım sizin eşinizle aynı şekilde düşünerek söylemiştir.. Ona olan güvenim ve sevgim tamdı ama bu hareket beni baya soğuttu her ne halikarda olursa olsun benden bir özür dilemesi gerekirdi biraz burnu sürtülsün

sizi yorumlarınızdan biliyorum, yanılmıyorsam 9 yıllık beraberliğiniz vardı. şu an 23-24 yaşında olsanız 15inizde sevgili oldunuz demek bu.

e size anlattığı ilişkiyi 14 yaşında yaşamış o zaman.
cidden 20 küsur yaşında iki insanın birbirine 14 yaşındaki "ilişki"sini anlatmasıyla bu durum bir mi?

dediğiniz gibi sizinki basbayağı çocukluk. bu ilişkideki hiç de öyle değil. konu sahibi, bence hiç hoş değil bu. laf lafı açtı da öylesine anlattı gibi bir durum da yok, kader mader diyip durup dururken eski sevgilisiyle tanışmalarını anlatmış. ben hiç hoşlanmadım.

sizi yorumlarınızdan biliyorum, yanılmıyorsam 9 yıllık beraberliğiniz vardı. şu an 23-24 yaşında olsanız 15inizde sevgili oldunuz demek bu.

e size anlattığı ilişkiyi 14 yaşında yaşamış o zaman.
cidden 20 küsur yaşında iki insanın birbirine 14 yaşındaki "ilişki"sini anlatmasıyla bu durum bir mi?

dediğiniz gibi sizinki basbayağı çocukluk. bu ilişkideki hiç de öyle değil. konu sahibi, bence hiç hoş değil bu. laf lafı açtı da öylesine anlattı gibi bir durum da yok, kader mader diyip durup dururken eski sevgilisiyle tanışmalarını anlatmış. ben hiç hoşlanmadım.

Siteye yeni kaydoldum sanırım biriyle karıştırdınız

Umarım sizin eşinizle aynı şekilde düşünerek söylemiştir.. Ona olan güvenim ve sevgim tamdı ama bu hareket beni baya soğuttu her ne halikarda olursa olsun benden bir özür dilemesi gerekirdi biraz burnu sürtülsün

tabii sizin ilişkiniz henüz yeni..
güveniniz daha çabuk yıkılması bundandır.
dediğim gibi duygusal ve "ah" ederek bir maziisi yok ise bir güzel mesajı, gönlünü hoş tutacak bir konuşması yeterdi.

X