Erkek arkadaşım eski sevgilisini anlattı

Satires

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
24
3
27
7 aydır birlikte olduğum ve ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var .Cuma günü telefonda tanışmamız kader falan diye konuşurken konuyu eski sevgilisine getirdi kızıcaksın ama diye başlayıp nasıl tanıştıklarını anlattı. Ve ben ağlamaya başladım hassas bir insanım ve onun başka biriyle olduğu düşüncesi bile beni üzüyor.Beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama bu durum cidden kalbimi kırdı 2 gündür konuşmuyoruz kırıldığımı yaptığının yanlış olduğunu söyledim.Ama mesaja cevap vermedi .sevgili ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmalıyım ve bu adam ne yapmaya çalışıyor?

Durduk yere anlatması ilginç.
Sen sorsan, ısrar etsen bile zar zor anlatması filan normal olurdu.

Unutamamış olabilir
Veya tamamen boşboğazlıktan olabilir.
Hangisi sen daha iyi bilirsin.

Nasıl anlattı ne dedi yani?
Ballandıra ballandıra mı yoksa kavga türü birşey mi anlattı detay vermemişsin.

Neden durduk yere konusunu açtığını sordunuz mu?

Nasil anlatti peki duygusal bi sekilde mi ya da guzel bi tanisma hikayesi mi ? Bi de konu nasil geldo buraya ,bilmiyorum ben olsam sogurdum

Güzelim ayrıntılı anlattı bende gururuma yedirenedim az önce mesaj attım hala aklındayda bitsin diye

Hadi bi hata yaptı anlattı diyelim peki kırıldım diyorsun cevap bile vermiyor iki gün aramıyor.bu yaptığının bi açıklaması olamazki hem suçlu hem güçlü üzgünüm ama aklı hala onda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…