Kusura bakmayin, herkezin kendi görüsü var tabiki fakat ikiniz bir birey degilmisiniz? Sende tatile gitmesende hiç sadece kiz arkadaslarin ile eglenmiyormusun? Bazen sadece kendi halinde eglenmek istemiyormusun?
Flört zamaninda esim arkadaslari ile birçok yere gitti ve ben hiç bir zaman buna sesimi çikartmadim çünkü esime güvenim sonsuzdu.
Zaten adam aldatmak istiyorsa, buna illahi tatile ihtiyaci yoktur. Tatil demekte illahi aldatmak demekt degil. Simdi mesela antalyada biraz yüzüp, stress atip, diskoya gidip geri dönebilirlerde. Bu tamamen güven ile alakalidir.
peki her yaz haberlerde izlediğimiz, bizim sokakta görsek suratına bakmayacağımız, 45 kilo apaçi kılılklı garsonlarla sevgili olan güzelim rus kızları, birer uydurma mı?
Şu adamları bir rahat bırakın Allah aşkına, Antalya'da bütün kızlar oturmuş bu 3 erkeği mi bekliyor? Ayrıca güvenmediğiniz adamlarla neden berabersiniz?
ben evliyken bu kadar karışamam, tamam eşimdir ortak hayatımız ve sorumluluklarımız vardır ama kimse mal değildir ve tapusu size ait değildir. Ben eşime , şuraya gitme buraya gitme deme hakkına sahip değilim. Zaten eşime güvendiğim için evlenmişimdir, zaten onun sorumluluklarının bilince olan biri olduğunu düşündüğüm için evlenmişimdir, evli bir erkek gibi davranacağını düşündüğün için evlenmişimdir. Aynı şekilde o da bana şuraya gidemezsin, buraya gidemezsin diyemez. Çünkü bilir ki, ben bir yere gideceksem de sorumluluklarımı bilerek gider gelirim.
Birde bazı arkadaşların savunması da çok komik "ben gitmek istesem o izin vermeyeceği için, o da gidemez", ee sizde zamanında , sizi o kadar yönetmesine izin vermeseydiniz. Sizi istediği gibi hareket ettirebileceği bir kukla gibi değil de, istekleri, zevkleri olan bir insan gibi görmesini sağlasaydınız sizde kız kıza tatile çıkardınız. Seviyorum , ölüyorum, ayy beni kıskanıyor, çok değer veriyor, şuraya gitmek istedim izin vermedi ay beni kıskanıyor hihiihii, derseniz böyle olur. O erkek erkeğe tatile gider, siz spor salonuna bile gidemezsiniz. O kişiliğini sizi kabul ettirir, siz de kişiliğinizi ezdirirsiniz böyle rus kızları benim erkek arkadaşımı bekliyor moduna girersiniz.
merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
Aynen dediğin gibi herkesin kendi görüşü!
Bizde böyle,anca beraber kanca beraber.
Artı kız arkadaşla bir yerde oturup kahve içmek 2 saat,Antalya'ya tatil 3 gün.
Arkadaşlarıyla tatil yapacak diye 3 gün beni görmemeyi göze alan adamı evet hayatımda istemem.
Tekrar ediyorum; olay güven değil,biz beraber değilsek eğlenemeyiz.
Onca erkeğin arasında tek kadın bile olsam bensiz bir yere gitmez benim sevgilim.
peki her yaz haberlerde izlediğimiz, bizim sokakta görsek suratına bakmayacağımız, 45 kilo apaçi kılılklı garsonlarla sevgili olan güzelim rus kızları, birer uydurma mı?
evet ben de tasvir ettiğin o manyakça kıskançlardan biriyim sanırım ama bu yazdıklarını da okumak "hakkaten ya bi dakika" dememe sebebiyet vermedi değil :) maşallah diyim, erkek arkadaşımın 3 yılda tek bir yamuguna rastlamadım, cok klasik gelecek ama ona güveniyorum, beni aldatacagını filan düşünmüyorum da kızların ona yan gözle bakmasına, yazması ihtimaline filan tahammül edemiyorum. yoksa sonuc olarak erkek-kadın hepimiz o ya da bu şekilde güzel/yakışıklı olan biri geçince dönüp bakarız insanlık hali. hatta ben şu yazdıklarını bi yere not edip kendimi kıskanclık hisleriyle zehirlemeye başladığım an açıp okuyayım :) ben de payımı aldım tokatından ama gerçekler yüzüme su çarptı teşekkürler, kalemine sağlık arkadasım :)
Kıskançlık sevgi göstergesi değildir, kıskançlık özgüven eksiliği, karşı tarafa güven eksikliği ve bencilliktir. Sırf ben istemiyorum diye, eşim maça gitmeyecek mi? (örnek tabi bu), ya da bir akşam arkadaşlarıyla içmeye gitmeyecek mi? Neden gitmesin, ben istemiyorum diye...Ya da tam tersi, ben kız kıza arkadaşlarımla çıkmak istiyorum , sırf o istemiyor diye gitmeyecek miyim? Benim kitabımda yok öyle bir şey.
Bir kere ilişkiler 2 tarafta bireysel olarak mutlu olmalı ki mutlu edebilsin. Arkadaşları ile gideceğin bir tatil onu mutlu edecekse gidebilir. Geldiğinde hem sizin gibi anlayışlı bir eşe sahip olduğu için mutlu, hem arkadaşları ile geçirdiği güzel vakitten dolayı mutlu hemde sizi özlemiş bir erkek olacak karşınızda. Kavga gürültü gittiğinde ne olacak, ya da ona orada rahat vermezseniz ne olacak? Bir kere sürekli yanında ki o erkek arkadaşları , eşinizle dalga geçecek "ooo noldu oğlum yenge dır dır mı etti yine" , "yaa bırak oğlum şu kızı, bu ne böyle" gibi bir sürü cıvık muhabbet.
Eşiniz yada sevgilinizi mutlu ederseniz, mutlu olacağı şeyler konusunda yanında olursanız kazanan siz olursunuz.
"İyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki kadın onda ilgi uyandırır,güzel kadın büyüler,anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur"
erkek arkadaşlarıyla gidip birşeyler içmesini dert etmem, ayda 1-2 kez iş çıkışı giderler gece 2'de 3'de döner evine. erkek arkadaşlarında kalır istediği gibi, kahve içmeye çıkar, playstation geceleri düzenlerler, erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmesini dert etmem yani. ama planın içine bi kız girince kalp atışlarım hızlanıyor bi oof of! ama cok şükür erkek arkadaşım bensiz eğlenemez kıskançlığı yapacak derecede değilmişim, yazılanları okuyunca daha makul olduğumu anladım:) dediğine de sonuna kadar katılıyorum, bunları ben de düşünüyorum da uygulamaya geçiremeyebiliyorum bazen. doğru söylüyorsun, anlayışlı sevgili çoğu zaman kazanıyor.
cok iddiali konusmussun canim insallah omur boyu hersey gonlune gore olur sevgilinle
merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
Şu adamları bir rahat bırakın Allah aşkına, Antalya'da bütün kızlar oturmuş bu 3 erkeği mi bekliyor? Ayrıca güvenmediğiniz adamlarla neden berabersiniz?
ben evliyken bu kadar karışamam, tamam eşimdir ortak hayatımız ve sorumluluklarımız vardır ama kimse mal değildir ve tapusu size ait değildir. Ben eşime , şuraya gitme buraya gitme deme hakkına sahip değilim. Zaten eşime güvendiğim için evlenmişimdir, zaten onun sorumluluklarının bilince olan biri olduğunu düşündüğüm için evlenmişimdir, evli bir erkek gibi davranacağını düşündüğün için evlenmişimdir. Aynı şekilde o da bana şuraya gidemezsin, buraya gidemezsin diyemez. Çünkü bilir ki, ben bir yere gideceksem de sorumluluklarımı bilerek gider gelirim.
Birde bazı arkadaşların savunması da çok komik "ben gitmek istesem o izin vermeyeceği için, o da gidemez", ee sizde zamanında , sizi o kadar yönetmesine izin vermeseydiniz. Sizi istediği gibi hareket ettirebileceği bir kukla gibi değil de, istekleri, zevkleri olan bir insan gibi görmesini sağlasaydınız sizde kız kıza tatile çıkardınız. Seviyorum , ölüyorum, ayy beni kıskanıyor, çok değer veriyor, şuraya gitmek istedim izin vermedi ay beni kıskanıyor hihiihii, derseniz böyle olur. O erkek erkeğe tatile gider, siz spor salonuna bile gidemezsiniz. O kişiliğini sizi kabul ettirir, siz de kişiliğinizi ezdirirsiniz böyle rus kızları benim erkek arkadaşımı bekliyor moduna girersiniz.
:) cok hossun ya nerden aklina geldi 45kilo bi de Allah iyiligini versin:)
saol canım bilgiler için :) bende tirip atmamaya karar verdim bu gece gitcekler az önce geldi yanıma öptü gitti gayet normal davrandım ordaykende fazla aramıcam sıkmıycam hemde onu denemiş olucam bakalım ordayken unutucakmı beni içim çok huzursuz ama ona belli etmicem dediğin gibi yapıcak olsa burda da yapar ama işte ortamdan dolayı içim huzursuz inşallah hemen geçer şu 3 gün teşekkür ederim cevabın içinBenim sevgilimde bu yaz çocukluk arkadaşıyla tatile gitmeyi düşünüyor. Ortada net birşey olmadığı için bana konuyu açmadı ama facebookta mesajlarında otel baktıkları görüp ben sormuştum "bu mesajlar ne" diye.. O da bana tatile gitmeyi düşünüyoruz demişti. Biz aynı iş yerinde çalıştığımız için birlikte izin kullanamıyoruz. Birlikte çıkabilseydik ikimiz gidecektik ama maalesef böyle bir durum olduArkadaşını severim çok iyi biridir ama ciddi ilişki peşinde olmayan biri olduğu için gözü dışardadır. Bunu bildiğim için başlarda tepki gösterdim istemiyorum içim rahat etmez dedim ama sevgilim bana biraz kızdı ve "ne var bunda" dedi. Arkadaşını biliyorum beğendiği kızları "of şuna bak" diye sevgilime göstercek ama sevgilim'i 2.5 yıldır tanıyorum ve bu tarz uyarılarda kafasını cevirip baktığına şahit olmadım. O çocuk sana kızları göstercek biliyorum dedim ve inkar etmedi. Onu tanıyosun yapar bu tarz şeyler ama banada güven bakmam, umrumda da olmaz kimi gösterdiği dedi.
Hatta şöyle birşey anlatayım. Bir gün sevgilim ben ve arkadaşı buluştuk. Arkadaşı bana yolda güzel bi kız gördüğünü ve sevgilime bak dediğini anlattı ama sevgilim kafasını ceviripde bakmamış. Naptın bu çocuğa böyle gözünün önüne bile bakmıyo demişti bana. Ben biraz tepki göstersem de uzatmadım, çünkü sevgilimin gercekten bakmadığına inanıyorum. (Ha bu arada sevgilim uykudan uyandığı sırada çok savunmasızdır ve ne sorsam cevap verir ertesi gün hatırlamazbir gece telefonla arayıp uyandırmıştım ve bunu sormuştum bakmadım demişti. İçime mi doğdu bilmem ama tatile gidersen bensiz bakarmısın bikinili kızlara demiştim umrumda olmaz demişti. Sabah "gece aradım seni" dediğimde "sen mi?" diye sormuştu ve anladımkı hatırlamıyor. Aynı soruları sordum ve aynı yanıtları aldım ) Neyse... Bu tatil meselesinde ben de gitsem sen güle güle aşkım mı diceksin bana dediğimde "evet aşkım senin kımseye bakmıcanı biliyorum,bir yanlış yapmıcanı da biliyorum.Git eğlen sende" demişti. o an işte bana karışmıyorsa benimde birşey demeye hakkım yok dedim kendime.Bana karsı her konuda izin vardır.Gezerim arkadaşlarımla çıkarım vs. Buna da pek birşey demez.
Bende senin gibi gitsin aramıcam sormıcam o yazsın falan dıyorum ama, bir abim vardı bir keresinde bana şöyle birşey anlattı.
Sevgilisi varken tatile gitmiş ve kız hiç trip atmadan göndermiş. Sadece uçağa binerken aramış kız onu ve indiğinde indinmi diye sormuş. Sonrasında pek birşey yazmamış, aramamış. Ama bu bizimki aklı hep sevgilisinde kalmış.
Banada hep derdi, erkeği serbest bırakırsan trip atmazsan gittiği yerde aklında sen olursun. Ama trip atarsan "arıcam soğuk konuşcak çekemicem" diye düşünürler demişti.
Antalyaya bende tatile gittim, ailemle. Babam ablam ben bara gitmiştik (daha önce hic gitmedik ve nasıl biryer olduğunu görmek istedik, babamda bizi götürmüştü) evet erkeklerin tepkilerine oradaki yabancı kadınlarımız hemen cevap verebiliyorlar.Danslar,öpüşmeler,koklaşmalar vs. ama içinde yoksa yapmaz. Buralarda da var bar-club. Bir de böyle düşün derim.
Biraz uzun oldu sanırım :26: ama canını sıkma canım hem 3 günmüş boşver gitsin. Bende rahat edemıyorum ama böyle yaptıkca onlara cazip gelebilir bu tarz seyler.
Canim yasin kac bilmiyorum ama ben de cok sinirliydim cok agresiftim bu tarz konularda simdi buyudum duzeldim diyeyim sana:)
Ben erkek arkadasinin arkadaslariyla tatile gitmesini normal buluyorum aldatacaksa bunun icin antalyaya otele gitmesine gerek yok emin ol senin burnunun dibinde dizinin dibinde de bunu yapabilir
Arti ha ailesiyle gitmis ha arkadaslariyla bunda bir fark goremiyorum noluyor aileyle gidince her yere hep beraber mi gidiyorlar hayir:) ben de ailemle veya yalniz veya arkadaslarimla tatile ciktim bir hata da yapmadim o da istese yapmaz
Dedigim gibi aldatmaya meyili olan adami zincirle baglasan da tutamazsin biraz rahat ol herseyi olacagina birak sadece erkek arkadasin kocan degil unutma sen de ozgursun o da ozgur sartlar esit arada bir fark yok bence birbirinizi bogmayin nefes aldirmamazlik etmeyin iliskiyi yipratirsiniz kisitlamalar da dogru gelmiyor bana birakin napiyorsa yapsin omur boyu kocaniz bile olsa karsidaki insan basinda muhafiz gibi bekleyemezsiniz unutmayin
İnsallah olma ama gitselee bile saf sag donuyolar :) trip at huzursuz et onu orda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sanada teklif etmeliydi arkadaşlarıyla napmaya gidiyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?