Erkek Arkadaşlar apart otele gitmek güvenlik soruşturmasını olumsuz getir mi

Ben bu konuda avukatla görüştüm böyle bi ihtimalin oldugundan bahsetti bende aynı dertten muzdaribim çok gerginim ayyy

Konu hakkında bilgisi olan biri olarak soyluyorum. Kuzenimin oteli var. Şimdi sizin bir erkekle ya da beş farklı erkek ile otele gitmeniz arasında fark yok, ikisi de sıkıntı değil. Çünkü otele kayıt yapınca sistemden emniyetin sistemine kayıt olup orda kalmiyorsunuz. Polis napsin milyonlarca otel kaydını günlük. Otel gönderiyor o akşamlık tc kimlik.nosunu, polis otomatik gbt bakıyor sistemine kaydetmiyor. Eğer aranıyor vs çıkarsa polis ha diyor bu burda kalıyor. Bunu kaydediyor. Ya da daha önce fuhustan kaydı varsa ha diyor bu yine bir erkekle gelmiş. Yani online goggle araması gibi düşünün poliste. Polis kaydetmedigi için de oteller kaydı beş sene tutuyor sonra siliyor. Yani memurluk için bunun yetkilinin önüne gelmesi için adamların senin hangi tarihte hangi otelde kaldığını bilmesi lazım ki baksınlar. Nerden bilecekler. Yani polisin oraya not düşmesi lazım bu şüpheli şu tarihte şu otelde kalmış diye. Şüpheli olman lazım ki dussun. Adamların sisteminde milyarlarca kayıt tutacak yeri yok. Mesela terör suphelisi, uyuşturucu sabıkası olan birisin falan ya da ya da davan devam ediyor falan not düşer aksi halde 10 erkekle kal polis onu tutmadığı için bilemez.
emin miyiz bunun böyle işlediğinden ya avukatla görüştüm otel kaydından elenme ihtimali olduğunu söyledi

X