- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.089
- 133
Bu dönem pek bişey olmaz öğrenciler de gitti kaleiçi bile boş geçiyorBu sezon ruslar olmaz ama bska seyler olbilir.antalya da yasiyom ama kizlar icin yani hersey tehlike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dönem pek bişey olmaz öğrenciler de gitti kaleiçi bile boş geçiyorBu sezon ruslar olmaz ama bska seyler olbilir.antalya da yasiyom ama kizlar icin yani hersey tehlike.
Öncelikle soruna cvp vereyim bayanlar çok oluyo bu bir gerçek yani tatillik alan sonuçta açık saçık her tarafta varlar kabul edelim..rus diye olayı sınırlandırmanız yanlış bir tek ruslar mı kafanızı karıştırıyor sevgilinize gelince ben olsam istemediğim birşeyi yapmasına müsaade etmezdim birde zaten gitmeyi kafasına koymuş güvenmeniz lazım yanlış yaparsa da şayet bu onun kendi ayıbı ve karaktersizliğimerhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
Nasıl iyi git eylen dersiniz ya gerekirse kendinizi benzin döküp yakmakla tehdit edin ama göndermeyinmerhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
Benim esim biz daha evlilik tarihi belirlemeden once bilet almisdi arkadaslariyla yurtdisina.sonra duyun tarihi belli oldu ve bunun gitme tarihi duyunden 3 gun sonraya denk geldi.Adama dedim git hic bir sorun yok hic aklim da kalmadi.bir adama guvenmiyorsaniz yaninizda tasimayin.guveniyorsaniz da sonuna kadar.(Amma kontrolnda edin ona hissetdirmeden ara ara)merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu