• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım antalya'ya tatile otele gidiyor :(

ben olsam rus falan aklıma gelmezdi ama gitmesini kesinlikle istemezdim , illa ki tatil yapılacaksa benimle yapsın benim olmadığım yerde ne işi var bensiz eğlenmekte ne demek oluyor :20::20: göndermezdim :15::15:

merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu :( :(

Canım ben Alanyada yaşıyorum. Evet yazın buralar Rustan yabancılardan türklerin farkına bile varmazsın. Ama isterse gittiği otelde tek erkek senn erkek arkdaşn olsun okdr kızın içinde. Bu tamamen senin erkek arkadaşının kişiliğiyle ilgili birşey . :31:

Şu adamları bir rahat bırakın Allah aşkına, Antalya'da bütün kızlar oturmuş bu 3 erkeği mi bekliyor? Ayrıca güvenmediğiniz adamlarla neden berabersiniz?

ben evliyken bu kadar karışamam, tamam eşimdir ortak hayatımız ve sorumluluklarımız vardır ama kimse mal değildir ve tapusu size ait değildir. Ben eşime , şuraya gitme buraya gitme deme hakkına sahip değilim. Zaten eşime güvendiğim için evlenmişimdir, zaten onun sorumluluklarının bilince olan biri olduğunu düşündüğüm için evlenmişimdir, evli bir erkek gibi davranacağını düşündüğün için evlenmişimdir. Aynı şekilde o da bana şuraya gidemezsin, buraya gidemezsin diyemez. Çünkü bilir ki, ben bir yere gideceksem de sorumluluklarımı bilerek gider gelirim.

Birde bazı arkadaşların savunması da çok komik "ben gitmek istesem o izin vermeyeceği için, o da gidemez", ee sizde zamanında , sizi o kadar yönetmesine izin vermeseydiniz. Sizi istediği gibi hareket ettirebileceği bir kukla gibi değil de, istekleri, zevkleri olan bir insan gibi görmesini sağlasaydınız sizde kız kıza tatile çıkardınız. Seviyorum , ölüyorum, ayy beni kıskanıyor, çok değer veriyor, şuraya gitmek istedim izin vermedi ay beni kıskanıyor hihiihii, derseniz böyle olur. O erkek erkeğe tatile gider, siz spor salonuna bile gidemezsiniz. O kişiliğini sizi kabul ettirir, siz de kişiliğinizi ezdirirsiniz böyle rus kızları benim erkek arkadaşımı bekliyor moduna girersiniz.

Çok laubali gelmezse alnından öpüyorum arkadaşım. Bense kıskançlıkta çığır açan kk kadınlarına artık alışmıştım ama "sevgilim bensiz eğlenemez" cümlesi bir kez daha ağzımı açık bırakmayı başardı. Dün eşime okudum burdan bir iki yorumu da dedim "Öp de başına koy beni :)"

Son düzenleme:
seninde arkadaşlarınla tatile çıkmana izin veriyorsa ver gitsin. ha vermiyorsa asla..

kesinlikle izin vermez canım benim arkadaşlarımla tatile gitmeme daha dün spor solonuna yazılmama bile izin vermedi empati yap diyince sustu zaten. bende öyle Allah'a havale ediyorum onu ordaken hiç arayıp sormucam bişey olursa inşallah malum olur buraya gelincede hiç yokmuş gibi davrancam beni bu kadar üzdüğü için acısını çıkartcam ondan teşekkür ederim cevabınız için
hah bu mesajı görmemiştim..:51:
spor salonuna bile izin yok ha..:6:
yuh.
böyle adamları çokmu arıyorsunuz siz.:20:

. bana izin vermeyen asla kendi de gidemez. olayın rengi değişti. bana güvenmiyor musun diyen adam sana güvenmiyorsa defolup gitsin.:47:

Son düzenleme:
Çok laubali gelmezse alnından öpüyorum arkadaşım. Bense kıskançlıkta çığır açan kk kadınlarına artık alışmıştım ama "sevgilim bensiz eğlenemez" cümlesi bir kez daha ağzımı açık bırakmayı başardı. Dün eşime okudum burdan bir iki yorumu da dedim "Öp de balına koy beni :)"

:1: Bende daha dün akşam söyledim "sen benim gibi hanımı mumla arasan bulamazsın" diye, "bulamam valla" diyor o da. Erkekten erkeğe değişir belki de bilemiyorum ama benim eşim sıkıya gelemez, zaten bende kova burcuyum bende gelemem öyle sıkıntıya. İkimiz birbirimizi bulmuşuz yani, eşimin tek korkusu burada ki kıskanç hatunlardan etkilenmem, arada bir "o siteyi çökerticem" bak diyor :1:

kesinlikle izin vermez canım benim arkadaşlarımla tatile gitmeme daha dün spor solonuna yazılmama bile izin vermedi empati yap diyince sustu zaten. bende öyle Allah'a havale ediyorum onu ordaken hiç arayıp sormucam bişey olursa inşallah malum olur buraya gelincede hiç yokmuş gibi davrancam beni bu kadar üzdüğü için acısını çıkartcam ondan teşekkür ederim cevabınız için

Sevgililerin birbirinden 'izin alma' olayına gıcığım.
Eşim de bir zamanlar sevgilimdi, ne ben ondan izin aldım ne de o benden.
Ama senin sevgilin madem sana böyle davranıyor, senin de bunun karşısında sessiz kalman mümkün değil. O yapınca sen dikkat ediyorsan, o da senin hoşlanmadığın şeyleri yapmamalı. Senin istediğin gibi davranmalı.

Ama geniş anlamda söyleyeceğim: Ne o senden izin alsın, ne de sen ondan.
Birbirizin kararına ve kişiliğine güven duymanız en güzeli.

:1: Bende daha dün akşam söyledim "sen benim gibi hanımı mumla arasan bulamazsın" diye, "bulamam valla" diyor o da. Erkekten erkeğe değişir belki de bilemiyorum ama benim eşim sıkıya gelemez, zaten bende kova burcuyum bende gelemem öyle sıkıntıya. İkimiz birbirimizi bulmuşuz yani, eşimin tek korkusu burada ki kıskanç hatunlardan etkilenmem, arada bir "o siteyi çökerticem" bak diyor :1:

Ahahaha ben bazen "bak ben buna normal diyordum ama sanırım bu kıskanılması gereken bir şey ben de işkillenmeye başladım şimdi diyorum" şakasına. Ama cidden bazen ben mi anormalim dediğim oluyor. Bu konu değil tabi. Sevgilime ortamda kız yokken güvenebileceksem sadece orda bir sıkıntı vardır. Korkulan tam olarak ne bilmiyorum ama gidip de başka bir kadınla birlikte olması ise, eğer ben yanında yokken vicdanı onu durdurmuyorsa bunu baştan bilmek daha iyi olur gibi geliyor.

Ahahaha ben bazen "bak ben buna normal diyordum ama sanırım bu kıskanılması gereken bir şey ben de işkillenmeye başladım şimdi diyorum" şakasına. Ama cidden bazen ben mi anormalim dediğim oluyor. Bu konu değil tabi. Sevgilime ortamda kız yokken güvenebileceksem sadece orda bir sıkıntı vardır. Korkulan tam olarak ne bilmiyorum ama gidip de başka bir kadınla birlikte olması ise, eğer ben yanında yokken vicdanı onu durdurmuyorsa bunu baştan bilmek daha iyi olur gibi geliyor.

Valla bana ben normalmişim gibi geliyor :1: Eşimle ilk tanıştığım zaman ne söylüyorsam yine aynı şeyi söylüyorum "bir insan kadın yada erkek fark etmez bir şey yapacaksa kralı gelse ona engel olamaz. Yapacak olan yine yapar" . Ben hep bu felsefe ile hareket ettim, pişman da olmadım.

inşallah o konuşmaya giden erkeklerden olmaz oraya gidince arkadaşlarına hiç güvenmiyorum ikiside bekar oraya gitme amaçları belli :( teşekkür ederim cevabınız için

İnsallah olma ama gitselee bile saf sag donuyolar :) trip at huzursuz et onu orda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu :( :(
İçinde aldatma güdüsü olan erkek,burnunun dibinde de yapar.Evli bile değilken,birbirinizin hayatına bu kadar müdahale etmemelisiniz.Sen nasıl kız aradaşlarınla olma hakkına sahipsen o da erkek arkadaşlarıyla gidebilir.

Olay bastan anormal zaten benim sevgilim her zaman plan yapmadan herşey hazırlanmadan önce bana sorar ona göre ayarlanır ki öyle tatile gidicek erkek arkadaşlarıyla falan mümkün değil bide arıycak beni gitme desemde gidicek olucak tamam der kapatırım alırım ondan 1-2 güne biletimi alır bende şuraya gidiyorum arkadaşlarla der giderdim yaparım yani :)

a) Erkek arkadaşın Brad Pitt yakışıklılığında ve G. Cooleney havasındaysa

b) Otele limuziniyle giriş yapacak kadar multimilyarderse

c) Tatil satarken özellikle Rus kızlarına gelin ve 2 günde size full askıntı olacak Türk erkekleriyle tanışın şeklinde lanse edilen bir otele gidiyorsa

kesinlikle gönderme canım, yok hiçbiri şıkkıysa bırak eğlensin.. Bunca yıldır turizm hayatımda 80'lik buruşuk İngilizler dışında ilk gördüğü adamın kollarına atılan turistler görmedim.. Bu saplantıları çıkarın aklınızdan, rus demek tatili sex objesi olarak görmek değildir.. Aranızdaki güven durumunu bilemem ama en azından için rahat olsun öyle tatil yerlerinde insanlar tanışıp bir saat sonra aynı yatağa girmiyor..

a) Erkek arkadaşın Brad Pitt yakışıklılığında ve G. Cooleney havasındaysa

b) Otele limuziniyle giriş yapacak kadar multimilyarderse

c) Tatil satarken özellikle Rus kızlarına gelin ve 2 günde size full askıntı olacak Türk erkekleriyle tanışın şeklinde lanse edilen bir otele gidiyorsa

kesinlikle gönderme canım, yok hiçbiri şıkkıysa bırak eğlensin.. Bunca yıldır turizm hayatımda 80'lik buruşuk İngilizler dışında ilk gördüğü adamın kollarına atılan turistler görmedim.. Bu saplantıları çıkarın aklınızdan, rus demek tatili sex objesi olarak görmek değildir.. Aranızdaki güven durumunu bilemem ama en azından için rahat olsun öyle tatil yerlerinde insanlar tanışıp bir saat sonra aynı yatağa girmiyor..

peki her yaz haberlerde izlediğimiz, bizim sokakta görsek suratına bakmayacağımız, 45 kilo apaçi kılılklı garsonlarla sevgili olan güzelim rus kızları, birer uydurma mı?:53:

ya mis gibi sen dururken elin adamlarıyla tatilde napcak :)) gitmesin birlikte gidin ohh misss:24::24:

Benim anlamadığım nokta plan kurmuşlar ve sana gideceği zaman söylüyor, nasıl olsa kabul etmeye mecburmussun gibi düşünüyo. Aynısını bana yapsalar ben de arkadaşlarımla Bodrum'a falan gidiyorum derim :D orda da İngiliz Alman cok sen merak edeceksen o da etsin. Sevgilisi olan erkek erkeklerle tatile niye gider o da bi garip zaten.

offff of yani! bu muhabbetler bizde de az geçmedi değil. bekar arkadaşlarla alanyaya tatile gitme planları vs. bir kez de askerden dönen arkadaşıyla antalyaya gidecekti , direkten döndük. benim bile okurken içim içimi yedi. evet böyle düşünmemiz sağlıklı değil, evet yapacak olan adam heryerde yapar. ama bırakın yapmasını, öyle uzun fit rus kızlarının havuz basında salınması ve erkek arkadasımın onlara bakması ihtimali bile delirtmeye yetiyor. aşırı kıskancım belki evet, ben bile rahatsızım bu durumdan dua ediyorum her gece allahım içimi soğut biraz şu manyakça hislerimi benden uzaklaştır diye ama nafile. zaten o kadınların çoğunun da ülkeye ne amaçla geldikleri belli. haklısın pnarask 'cım, cok haklısın cok iyi anlıyorum seni.

peki her yaz haberlerde izlediğimiz, bizim sokakta görsek suratına bakmayacağımız, 45 kilo apaçi kılılklı garsonlarla sevgili olan güzelim rus kızları, birer uydurma mı?:53:

Ayy bu yoruma çok güldüm :))
Ben çok güzelini görmedim o kızlardan ya genelde şişko Alman kızları kandırıyor o apaçiler :)) çok eskilerden bi sarah mı ne vardı kilolu ve çirkin ni bayandı o geldi aklıma ilk :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back