- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
Şu adamları bir rahat bırakın Allah aşkına, Antalya'da bütün kızlar oturmuş bu 3 erkeği mi bekliyor? Ayrıca güvenmediğiniz adamlarla neden berabersiniz?
ben evliyken bu kadar karışamam, tamam eşimdir ortak hayatımız ve sorumluluklarımız vardır ama kimse mal değildir ve tapusu size ait değildir. Ben eşime , şuraya gitme buraya gitme deme hakkına sahip değilim. Zaten eşime güvendiğim için evlenmişimdir, zaten onun sorumluluklarının bilince olan biri olduğunu düşündüğüm için evlenmişimdir, evli bir erkek gibi davranacağını düşündüğün için evlenmişimdir. Aynı şekilde o da bana şuraya gidemezsin, buraya gidemezsin diyemez. Çünkü bilir ki, ben bir yere gideceksem de sorumluluklarımı bilerek gider gelirim.
Birde bazı arkadaşların savunması da çok komik "ben gitmek istesem o izin vermeyeceği için, o da gidemez", ee sizde zamanında , sizi o kadar yönetmesine izin vermeseydiniz. Sizi istediği gibi hareket ettirebileceği bir kukla gibi değil de, istekleri, zevkleri olan bir insan gibi görmesini sağlasaydınız sizde kız kıza tatile çıkardınız. Seviyorum , ölüyorum, ayy beni kıskanıyor, çok değer veriyor, şuraya gitmek istedim izin vermedi ay beni kıskanıyor hihiihii, derseniz böyle olur. O erkek erkeğe tatile gider, siz spor salonuna bile gidemezsiniz. O kişiliğini sizi kabul ettirir, siz de kişiliğinizi ezdirirsiniz böyle rus kızları benim erkek arkadaşımı bekliyor moduna girersiniz.
hah bu mesajı görmemiştim..kesinlikle izin vermez canım benim arkadaşlarımla tatile gitmeme daha dün spor solonuna yazılmama bile izin vermedi empati yap diyince sustu zaten. bende öyle Allah'a havale ediyorum onu ordaken hiç arayıp sormucam bişey olursa inşallah malum olur buraya gelincede hiç yokmuş gibi davrancam beni bu kadar üzdüğü için acısını çıkartcam ondan teşekkür ederim cevabınız için
Çok laubali gelmezse alnından öpüyorum arkadaşım. Bense kıskançlıkta çığır açan kk kadınlarına artık alışmıştım ama "sevgilim bensiz eğlenemez" cümlesi bir kez daha ağzımı açık bırakmayı başardı. Dün eşime okudum burdan bir iki yorumu da dedim "Öp de balına koy beni :)"
kesinlikle izin vermez canım benim arkadaşlarımla tatile gitmeme daha dün spor solonuna yazılmama bile izin vermedi empati yap diyince sustu zaten. bende öyle Allah'a havale ediyorum onu ordaken hiç arayıp sormucam bişey olursa inşallah malum olur buraya gelincede hiç yokmuş gibi davrancam beni bu kadar üzdüğü için acısını çıkartcam ondan teşekkür ederim cevabınız için
Bende daha dün akşam söyledim "sen benim gibi hanımı mumla arasan bulamazsın" diye, "bulamam valla" diyor o da. Erkekten erkeğe değişir belki de bilemiyorum ama benim eşim sıkıya gelemez, zaten bende kova burcuyum bende gelemem öyle sıkıntıya. İkimiz birbirimizi bulmuşuz yani, eşimin tek korkusu burada ki kıskanç hatunlardan etkilenmem, arada bir "o siteyi çökerticem" bak diyor
Ahahaha ben bazen "bak ben buna normal diyordum ama sanırım bu kıskanılması gereken bir şey ben de işkillenmeye başladım şimdi diyorum" şakasına. Ama cidden bazen ben mi anormalim dediğim oluyor. Bu konu değil tabi. Sevgilime ortamda kız yokken güvenebileceksem sadece orda bir sıkıntı vardır. Korkulan tam olarak ne bilmiyorum ama gidip de başka bir kadınla birlikte olması ise, eğer ben yanında yokken vicdanı onu durdurmuyorsa bunu baştan bilmek daha iyi olur gibi geliyor.
inşallah o konuşmaya giden erkeklerden olmaz oraya gidince arkadaşlarına hiç güvenmiyorum ikiside bekar oraya gitme amaçları belli teşekkür ederim cevabınız için
haziranda birlikte gideriz diye konuşmuştuk birden arkadaşlarıyla gitmeyi çıkardı teşekkür ederim cevabınız için
İçinde aldatma güdüsü olan erkek,burnunun dibinde de yapar.Evli bile değilken,birbirinizin hayatına bu kadar müdahale etmemelisiniz.Sen nasıl kız aradaşlarınla olma hakkına sahipsen o da erkek arkadaşlarıyla gidebilir.merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
a) Erkek arkadaşın Brad Pitt yakışıklılığında ve G. Cooleney havasındaysa
b) Otele limuziniyle giriş yapacak kadar multimilyarderse
c) Tatil satarken özellikle Rus kızlarına gelin ve 2 günde size full askıntı olacak Türk erkekleriyle tanışın şeklinde lanse edilen bir otele gidiyorsa
kesinlikle gönderme canım, yok hiçbiri şıkkıysa bırak eğlensin.. Bunca yıldır turizm hayatımda 80'lik buruşuk İngilizler dışında ilk gördüğü adamın kollarına atılan turistler görmedim.. Bu saplantıları çıkarın aklınızdan, rus demek tatili sex objesi olarak görmek değildir.. Aranızdaki güven durumunu bilemem ama en azından için rahat olsun öyle tatil yerlerinde insanlar tanışıp bir saat sonra aynı yatağa girmiyor..
merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
peki her yaz haberlerde izlediğimiz, bizim sokakta görsek suratına bakmayacağımız, 45 kilo apaçi kılılklı garsonlarla sevgili olan güzelim rus kızları, birer uydurma mı?