• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım antalya'ya tatile otele gidiyor :(

Kıskançlık sevgi göstergesi değildir, kıskançlık özgüven eksiliği, karşı tarafa güven eksikliği ve bencilliktir. Sırf ben istemiyorum diye, eşim maça gitmeyecek mi? (örnek tabi bu), ya da bir akşam arkadaşlarıyla içmeye gitmeyecek mi? Neden gitmesin, ben istemiyorum diye...Ya da tam tersi, ben kız kıza arkadaşlarımla çıkmak istiyorum , sırf o istemiyor diye gitmeyecek miyim? Benim kitabımda yok öyle bir şey.

Bir kere ilişkiler 2 tarafta bireysel olarak mutlu olmalı ki mutlu edebilsin. Arkadaşları ile gideceğin bir tatil onu mutlu edecekse gidebilir. Geldiğinde hem sizin gibi anlayışlı bir eşe sahip olduğu için mutlu, hem arkadaşları ile geçirdiği güzel vakitten dolayı mutlu hemde sizi özlemiş bir erkek olacak karşınızda. Kavga gürültü gittiğinde ne olacak, ya da ona orada rahat vermezseniz ne olacak? Bir kere sürekli yanında ki o erkek arkadaşları , eşinizle dalga geçecek "ooo noldu oğlum yenge dır dır mı etti yine" , "yaa bırak oğlum şu kızı, bu ne böyle" gibi bir sürü cıvık muhabbet.

Eşiniz yada sevgilinizi mutlu ederseniz, mutlu olacağı şeyler konusunda yanında olursanız kazanan siz olursunuz.

"İyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki kadın onda ilgi uyandırır,güzel kadın büyüler,anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur"
çok doğru bi yazı olmuş teşekkürler bu yazıyı okuduktan sonra düşüncelerime engel olamasam da ona bunu yansıtmıycam teşekkür ederim cevabınız için

Bende anlayabiliyorum seni canım. Konu sevgili değil işte etrafındaki sapkın arkadaşlar. Tatil yeri bu güneşlenen olcak (hatta üstsüz bile) ve gözü dısarda arkadaşları bunları farkedecek ve muhabbet dönecek. Bende sevgilim çocukluk arkadaşıyla gitcek demiştim biraz önceki cevabımda, şu anda tekrar konusmalarını gördüm bizimki özel villa olsun havuzlu diyo arkadaşı da otel olsun villada bar yok. Rus bulcam bi tane diyo. Benimkide napcan karıyı kızı abazamısın yazmış. Ama deli olmak üzereyim :18: Off bu erkekler neden böyle ya :43: Güveniyorum diyosun damarına basıyolar resmen.
Seninki çok manidar ama tatlım siz plan yapmışsınız bide nasıl buna rağmen planı kafasına göre değiştiriyoki. Sordun mu bunu "hani biz gitcektik?" diye.

doğru yazmışsınız ama zaten karışmam normalde ona fazla kıskandırmaya kızdırmaya çalışır bazen kıskanmıyorum diye hatta ama bu farklı geldi yada ben kendi kafamda kurduklarım bu kadar abartmama sebep oldu sağlıksız belkide bu düşüncelerim ama kendimi durdurdum içim içimi yesede bu gün hiçbişey olmamış gibi yaptım gitmesine engel olsaydım bencillik olcağını biliyodum zaten onada dedim bencillik yapmak istemiyorum diye ordaykende aramıcam. teşekkür ederim cevabınız için

Adı üzerinde erkek arkadaş, sen de onun kız arkadaşısın
Sevgilisiniz
Herkes kendine ait alanlarda plan yapabilir
Senin onun tatiline karışma hakkın yokken onunda senin kine karışma hakkı yok
Bu selahiyeti ona asla verme
Evli olsaydınız durum başkaydı ama değilsiniz
Bu kadar gözünde büyütme, yanlış yapacak adam her yerde yapar sonuçta sürekli beraber değilsiniz

Benim için hiç oluru yok bu işin ben olsam gidemezdi yani

Ben olsam izin vermezdim.
İhanetten korktuğumdan değil,ne yaparsa eline ayağına dolaşır ne de olsa diye düşünürüm.
Ama bensiz eğlenmesine onun gönlünün razı olmasını kabullenemezdim.
Belki ağır olacak ama bensiz eğlenmek isteyen adamı hayatımda barındırmam ben!

Aynen bende izin vermezdim ama güvenmediğimden değil bensiz eğleneceğinden.:9:
Onunla gitme imkanın varsa eğer ikiniz baş başa gidin? Hem onun hem senin gönlün olmuş olur.
Biz sevgilimle öyle yapıyoruz mesela:)

merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu :( :(

Kız benm nişanlım Antalya'da yaşıyor ya ben napim :1::1::1:
Canm pek çok arkadaş yazmış zaten yapacak her yerde her ortamda yapar emin ol, ha tabi ki ben de istemem tatillerini başkasıyla geçirsin çünkü ayrı illerdeyiz ve ben her tatilimi onla geçirmek için uğraşıyorum.. o da zaten çıkmadı tatile ama dediğim gibi zaten Antalya'da yaşıyor onun tatili İstanbul'a gelmek oluyor :1:
Bazı duygularında haklı olsan da emin ol kısıtlamak asla çözüm değil canım, başlarda ben de böyle her şeyi burnundan getiriyordum o da benim getiriyordu çünkü ama zamanla bir orta yol bulduk; şimdi baktım mesela ben ne kadar anlayışlı olursam o benle bi o kadar daha çok ilgileniyor; ve Antalya'da o kadar açık varken emin ol artık dikkat çekmiyor Rusmuş üstü açıkmış; kapalı giyinen daha gözde olur bence :1:

Şaka bir yana kendi kendini yeyip bitirme sadece ona iyi eğlenceler dile keşke ben de yanında olsaydım falan de sadece; ama yok işte bensiz nasıl eğlenirsin falan mevzularına hele ki kızlar var orda falan mevzularına sakın girme. O emin ol sana her anı anlatacaktır sen böyle yaparsan; ama sen her sn rahatsız edersen bi süre sonra muhtemelen telefonu odada bırakıp çıkacaktır ki daha fena kafayı yersn bu durumda.. bilmem anlatabildim miii

Bende anlayabiliyorum seni canım. Konu sevgili değil işte etrafındaki sapkın arkadaşlar. Tatil yeri bu güneşlenen olcak (hatta üstsüz bile) ve gözü dısarda arkadaşları bunları farkedecek ve muhabbet dönecek. Bende sevgilim çocukluk arkadaşıyla gitcek demiştim biraz önceki cevabımda, şu anda tekrar konusmalarını gördüm bizimki özel villa olsun havuzlu diyo arkadaşı da otel olsun villada bar yok. Rus bulcam bi tane diyo. Benimkide napcan karıyı kızı abazamısın yazmış. Ama deli olmak üzereyim :18: Off bu erkekler neden böyle ya :43: Güveniyorum diyosun damarına basıyolar resmen.
Seninki çok manidar ama tatlım siz plan yapmışsınız bide nasıl buna rağmen planı kafasına göre değiştiriyoki. Sordun mu bunu "hani biz gitcektik?" diye.

sordum canım birlikte de gideriz diyor. anlıyosundur beni güvende değil başka bi duygu bu eminim bizimkinin arkadaşlarıda seninkinin arkadaşlarını gibi hayaller kuruyolar şu anda. inşallah uymaz orda onlara Allah içlerine vicdan versin canım dua ediyorum dünden beri Allah yardımcın olsun seninde tatlım teşekkür ederim cevabın için

haklısın canım o orda eylenirken ben burda kendimi yıpratmama deymicek planlar yapıyorum kendime gezicem bende teşekkür ederim canım inşallah Allah seninde gönlüne göre verir

Amin canim hepimize insallah:)cok tesekkur ederim

Kız benm nişanlım Antalya'da yaşıyor ya ben napim :1::1::1:
Canm pek çok arkadaş yazmış zaten yapacak her yerde her ortamda yapar emin ol, ha tabi ki ben de istemem tatillerini başkasıyla geçirsin çünkü ayrı illerdeyiz ve ben her tatilimi onla geçirmek için uğraşıyorum.. o da zaten çıkmadı tatile ama dediğim gibi zaten Antalya'da yaşıyor onun tatili İstanbul'a gelmek oluyor :1:
Bazı duygularında haklı olsan da emin ol kısıtlamak asla çözüm değil canım, başlarda ben de böyle her şeyi burnundan getiriyordum o da benim getiriyordu çünkü ama zamanla bir orta yol bulduk; şimdi baktım mesela ben ne kadar anlayışlı olursam o benle bi o kadar daha çok ilgileniyor; ve Antalya'da o kadar açık varken emin ol artık dikkat çekmiyor Rusmuş üstü açıkmış; kapalı giyinen daha gözde olur bence :1:

Şaka bir yana kendi kendini yeyip bitirme sadece ona iyi eğlenceler dile keşke ben de yanında olsaydım falan de sadece; ama yok işte bensiz nasıl eğlenirsin falan mevzularına hele ki kızlar var orda falan mevzularına sakın girme. O emin ol sana her anı anlatacaktır sen böyle yaparsan; ama sen her sn rahatsız edersen bi süre sonra muhtemelen telefonu odada bırakıp çıkacaktır ki daha fena kafayı yersn bu durumda.. bilmem anlatabildim miii

ordayken aramamayı düşünüyorum zaten canım içim içimi yesede o arasın anlatsın neler olduğunu. normelde anlayışlı davranırım hatta pazar günleri tatili sadece bende soruyorum buluşcakmıyız diye buna kızıyor arkadaşlarınlada vakit geçirmek istersin bir gün tatilin sonuçta diyorum bu kadar anlayışlı olma diyor. ama bu farklı geldi en kötüleri geçiyor aklımdan çok kuruntu yaptım kendime o üç gün nasıl geçicek bilmiyorum ama yansıtmıycam ona teşekkür ederim cevabınız için

Aynen bende izin vermezdim ama güvenmediğimden değil bensiz eğleneceğinden.:9:
Onunla gitme imkanın varsa eğer ikiniz baş başa gidin? Hem onun hem senin gönlün olmuş olur.
Biz sevgilimle öyle yapıyoruz mesela:)

birlikte bidaha ki ay gidicektik zaten canım plan yapmıştık o birden bunu çıkardı :( benim için eğlenmesi sorun değil yeterki benim aklımdan geçen o kötü şeyleri yapmasın bi kıza dönüpte yan gözle bakmasın teşekkür ederim canım cevabın için

Adı üzerinde erkek arkadaş, sen de onun kız arkadaşısın
Sevgilisiniz
Herkes kendine ait alanlarda plan yapabilir
Senin onun tatiline karışma hakkın yokken onunda senin kine karışma hakkı yok
Bu selahiyeti ona asla verme
Evli olsaydınız durum başkaydı ama değilsiniz
Bu kadar gözünde büyütme, yanlış yapacak adam her yerde yapar sonuçta sürekli beraber değilsiniz

haklısınız tabiki planlar yapabilir ama aklımdan geçenlere engel olamıyorum normalde hiç bişeyine karışmam arkadaşlarıyla olan planlarına ama bu farklı geldi aklımda soru işaretleri var sağlıksız bi düşüncedeyim belkide ama ona yansıtmıycam aramıcam hatta ordayken teşekkür ederim cevabınız için

merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu :( :(

Ben olsam kesinlikle hayir derdm ben suna takildim hayir desemde farketmeyecekti demissiniz zaten o size danismamis ki o bildigini yapiyor size danisma geregi duymadan bana gore bu hic hos degil. O sizi kaybetmekten korkmuyor ama siz onu kaybetmekten korkuyorsunz bence cok anlayisli davranmissinz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam kesinlikle hayir derdm ben suna takildim hayir desemde farketmeyecekti demissiniz zaten o size danismamis ki o bildigini yapiyor size danisma geregi duymadan bana gore bu hic hos degil. O sizi kaybetmekten korkmuyor ama siz onu kaybetmekten korkuyorsunz bence cok anlayisli davranmissinz.

evet izin almak değildi yaptığı ikna etmeye çalıştı huzursuzluk yapmamam için öyle konuştu zaten umursamıcam canım ne yapıyorsa yapsın vicdanına kalmış ama öyle bişey olursada inşallah malum olur bu bana kendiside biliyo öyle bi şey olduğunda geri dönüşün olmucağını aramıcam sormucam hatta aradığında bazende açmıcam biraz soru işaretleri olsun kafasında geri döndüğünde de aynı şekilde hiç takmıyomuş gibi gözükcem ama şüphe insanı bitiren tek şeymiş bunu anladım dünden beri bi iyi düşünüyorum bi en kötüsünü düşünüyorum dengem bozuldu iyice teşekkür ederim cevabın için canım

evet izin almak değildi yaptığı ikna etmeye çalıştı huzursuzluk yapmamam için öyle konuştu zaten umursamıcam canım ne yapıyorsa yapsın vicdanına kalmış ama öyle bişey olursada inşallah malum olur bu bana kendiside biliyo öyle bi şey olduğunda geri dönüşün olmucağını aramıcam sormucam hatta aradığında bazende açmıcam biraz soru işaretleri olsun kafasında geri döndüğünde de aynı şekilde hiç takmıyomuş gibi gözükcem ama şüphe insanı bitiren tek şeymiş bunu anladım dünden beri bi iyi düşünüyorum bi en kötüsünü düşünüyorum dengem bozuldu iyice teşekkür ederim cevabın için canım

Peki canm birsey soracagim sen ona kiz arkadaslarimla bende tatile gidecegim desen ne cevap verirdi

neden izin verdn ki bişey sölemedn mi:47:

izin almak için arıyor lafta ama herşey ayarlanmış gitmesini istemediğimi söyledim ısrarcı olunca ne yaparsan yap diyip yüzüne kapattım geri aradı karışmıyorum git eylen dedim bide ilk söylediğinde ben gitme desem gitmicekmisin dedim hayırda dedi lafı karıştırdı azından kaçırdı ama daha gitmedi ne arıyorum ne soruyorum şu anda mesaj attı cevap vermedim geri aradı merak etttim aşkım diye ordayken de hiç aramıcam o aradığında da açmıcam o merak etsin beni gerçekten çok üzdü beni herşey ayarlanmış senden izin almak için aradım diye arıyor beni saf var sanki karşısında çok dolmuşum canım baya yazdım valla kusura bakma

izin almak için arıyor lafta ama herşey ayarlanmış gitmesini istemediğimi söyledim ısrarcı olunca ne yaparsan yap diyip yüzüne kapattım geri aradı karışmıyorum git eylen dedim bide ilk söylediğinde ben gitme desem gitmicekmisin dedim hayırda dedi lafı karıştırdı azından kaçırdı ama daha gitmedi ne arıyorum ne soruyorum şu anda mesaj attı cevap vermedim geri aradı merak etttim aşkım diye ordayken de hiç aramıcam o aradığında da açmıcam o merak etsin beni gerçekten çok üzdü beni herşey ayarlanmış senden izin almak için aradım diye arıyor beni saf var sanki karşısında çok dolmuşum canım baya yazdım valla kusura bakma
bende şu an çok doluyum ve sen çok haklısın ayrılık sebebi diyicem ama tepki almak istemiyorum giderse bilmiyorum hala vazgeçmedi mi peki:20::20:

Peki canm birsey soracagim sen ona kiz arkadaslarimla bende tatile gidecegim desen ne cevap verirdi

kesinlikle hayır derdi pikniğe gidicektik kızlarla geçenlerde ne işiniz var sizin kız başınıza çok erkek olur orda benim içim rahat etmez dedi bende çok safım ya sırf içi rahat etmicek diye gitmedim pikniğine tüm gün evde oturdum ama bundan sonra böyle olmucak demekki o istediklerini benim içim rahat olmucağı halde yapıyor bende aynısını ona yapıcam kendimden ödün vermicem artık :(

bende şu an çok doluyum ve sen çok haklısın ayrılık sebebi diyicem ama tepki almak istemiyorum giderse bilmiyorum hala vazgeçmedi mi peki:20::20:

hayır vazgeçmedi bu günden bana ben gitmek istemiyorum diyor arkdaşlarını vazgeçiremiyomuş zaten yağmurlu falan diyor yani şimdide gitmek istemiyorum zorla götürüyolar havasında ayrılık getirmedim aklıma ama öyle uzaklaşcam ki ondan yokluğumu çok hissetcek kaybetmekten korksun biraz ordayken bile kendimi firenleyip aramıcam ararsada açmıcam tabi ararsa

hayır vazgeçmedi bu günden bana ben gitmek istemiyorum diyor arkdaşlarını vazgeçiremiyomuş zaten yağmurlu falan diyor yani şimdide gitmek istemiyorum zorla götürüyolar havasında ayrılık getirmedim aklıma ama öyle uzaklaşcam ki ondan yokluğumu çok hissetcek kaybetmekten korksun biraz ordayken bile kendimi firenleyip aramıcam ararsada açmıcam tabi ararsa

açma tatlım ayrılma kolay bulunmuyo değer verilcek insanlar ama burnundan getir son olsun bu:47:

Back