erkek arkadaşım antalya'ya tatile otele gidiyor :(

İşte asıl sıkıntı bence burada. Size bu durumu plan yapmadan önce söylemeliydi. Ben olsaydım tatil yapmasına karışmazdım ama tatil planları yapıp da beni bu durumdan en son haberdar etmesine bir hayli bozulurdum.

İlk olarak esas olan Güvenmendir..

Rus ya da Alman farkedermi..?
İlişkinizin boyutu ne bilmiyorum ama istemıyorsan ve için rahat etmıyosa izin verme.

Ayrıca Antalya dediğin gibi rus ların çok fazla oldugu bir bölge özellikle Kemer sanırım en son ailemle gittiğimizde bayan halımle bile cok rahatsız olmuştum..Antalya ya Mayıs başında gelirler Eylül sonu gibi göç etmeye başlarlar..:)

tabi ki yapıcak olan burda da yapar zaten normalde hayatına müdahale etmem erkek arkadaşlarıyla içmeyede giderler çarşıya gezmeyede sorun etmem hiçbir zaman ama antalya otel falan diyince aklıma direk kötü şeyler geldi ve yanında ki arkadaşları çapkın illa bir birlerine bikineli kızları göstercekler bakıcaklar orda ne muhabbetler döncek kim bilir bunları düşününce deli gibi oluyorum bilmiyorum belkide kafamda ben kuruyorum kendimi. ona yansıtmıcam ama o ordayken aramıcam rahatsız etmicem teşekkür ederim cevabınz için

ya mis gibi sen dururken elin adamlarıyla tatilde napcak :)) gitmesin birlikte gidin ohh misss

biz önceden plan yapmıştık zaten 1 ay sonra birlikte gidicektik hatta annemleri bile ayarlamıştım ben birden arkadaşlarımla gidicem diye aradı bu da çok sinirimi bozdu benim teşekkür ederim cevabınız için

Canım bak,erkektir,gençtir,.Evli dahi olsa erkek muhabbetinde kız geyiği döner.Yanında sen olsanda göz ucuyla bikinili birine bakabilir.Sen onu dizginleyemezsin.Sen hayatındayken gidip başka biriyle olacaksa kendi kaybı.Dizginleyemezsin.O yüzden umursama.Gelen gelir,giden gider hayatından.Kendi bilir.

yapıcam zaten dediğini canım hatta arkadaşlarla ayarlamaya başladık planları gitme falan dediğinde bu günü hatırlatıcam ona. teşekkür ederim cevabın için

haklısın canım o kaybeder yapacağı varsa engelleyemem zaten hiç bir şekilde teşekkürler cevabın için

gerçekten düşüncelerime tercuman oldun canım bişey yapmasını geçtim onlara bakmasını düşündüğümde bile çıldırtıyor beni dediğin gibi sağlıklı değil bu biliyorum ama düşüncelerime engel olamıyorum nasıl geçicek benim için o 3 gün hiç bilmiyorum teşekkür ederim canım cevabın için

evet canım giydiğim tşörtüme topuklu ayakkabıma kadar herşeye karışır sana bakıcaklar diye. ben üzülmesin içi rahat etsin diye kendimden bile ödün veriyorum ama o benim istemediğim bir şeyi yapıcak offf uğraşması çok zor düşünmekten kafayı yicem artık bi iyi düşünüyorum bi en kötüsü geliyor aklıma teşekkür ederim cevabın için

seninde arkadaşlarınla tatile çıkmana izin veriyorsa ver gitsin. ha vermiyorsa asla..

arkadaşlarımla pikniğe gidicektik geçenlerde ona izin vermedi ne yapcaksınız siz orda diye empati yap diyince bişey diyemiyor zaten ama kendisine gelince arkadaşlarıyla tek hayalleri oluyor huzursuzluk çıkaran ben oluyorum teşekkür ederim cevabınız için

seninde arkadaşlarınla tatile çıkmana izin veriyorsa ver gitsin. ha vermiyorsa asla..

arkadaşlarımla pikniğe gidicektik geçenlerde ona izin vermedi ne yapcaksınız siz orda diye empati yap diyince bişey diyemiyor zaten ama kendisine gelince arkadaşlarıyla tek hayalleri oluyor huzursuzluk çıkaran ben oluyorum teşekkür ederim cevabınız için

kusura bakma ama bencillik ve hükmetmek bu. bana sen karışamazsın , buhakkı vermem sana,ama ben sana ,her hareketine ,her şeyine karışabilirim olayı.
vermeyin bu size köle muamelesi yapan adamlara bu ödünleri.

Son düzenleme:

normalde karışmam zaten canım baskı kuran sürekli odur çok kavga ederiz bu yüzden hep belkide en çok üstelediğim konu budur şu zamana kadar yapmasını istemediğim. aklıma en kötüleri geldi hep otel falan diyince sağlıksız bi düşünce olduğunu bende biliyorum ama engel olamıyorum düşündüüm şeylere sadece ona yansıtmıcam bu durumu serbest bırakıcam orda onu yaparsada kendi kaybeder teşekkür ederim cevabınız için

evet doğalarında var canım hep bi rahatlık istiyolar birlikte hayal ettiğimiz tatili şimdi arkadaşlarıyla yaşıcak teşekkür ederim cevabınız için

İnsallah Allah gonlune gore verir canim sen kendini dusun kendini yipratma yeter bir adam icin inan degmez

kusura bakma ama bencillik ve hükmetmek bu. bana sen karışamazsın , buhakkı vermem sana,ama ben sana ,her hareketine ,her şeyine karışabilirim olayı.
vermeyin bu size köle muamelesi yapan adamlara bu ödünleri.

zaten onu bu hareketinden sonra kendimde istediğim gibi yaşıcam mesala bu gün süslenipte gittim iş yerime yanıma gelceğini biliyodum geldi bozuldu çok dar bu falan dedi neden saçını yaptın dedi. o kadar hükmetmesine izin vermicem hayatıma madem o istediklerini yapıyor rahat bende aynı şekilde olucam bundan sonra teşekkür ederim canım cevabın için

bence bırak gitsin hiç birşey düşünme burnunun dibinde de olsa yapmak istediği neyse yapacaktır yorma ilişkinizi rahat bırakırsan inan tamamen senin olur
bende o taktiği denicem zaten canım ordayken de rahat bırakcam sanki merak etmiyomuşum gibi teşekkür ederim cevabınız için

İnsallah Allah gonlune gore verir canim sen kendini dusun kendini yipratma yeter bir adam icin inan degmez

haklısın canım o orda eylenirken ben burda kendimi yıpratmama deymicek planlar yapıyorum kendime gezicem bende teşekkür ederim canım inşallah Allah seninde gönlüne göre verir

işte demek istediğimi anlatmışsınız oraya gidince o çapkın arkadaşlarıyla olacak muhabbetler kızlara bakmalar zaten o arkadaşlarının oraya gitme sebebi belli bişey yaşamasa bile bi kadınla, o taploda onu hayal edince deli gibi oluyorum. aynısını bende ona yapıcam yazın kızlarla bodruma gidiyoruz diye söylücem ve gidicem teşekkür ederim cevabınız için

doğru yazmışsınız ama zaten karışmam normalde ona fazla kıskandırmaya kızdırmaya çalışır bazen kıskanmıyorum diye hatta ama bu farklı geldi yada ben kendi kafamda kurduklarım bu kadar abartmama sebep oldu sağlıksız belkide bu düşüncelerim ama kendimi durdurdum içim içimi yesede bu gün hiçbişey olmamış gibi yaptım gitmesine engel olsaydım bencillik olcağını biliyodum zaten onada dedim bencillik yapmak istemiyorum diye ordaykende aramıcam. teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…