haklısınız ama herşey ayarlanmış zaten beni aradığında gitme desem gitmicekmisin dediğimde hayır da söylüyorum sana dedi benim hayır demem bi ifade etmiyodu yani bende tavır olarak ne yapıyosan yap dedim takıl orda istediğin gibi dedim. antalya diyince aklıma direk rus geliyor nedense ama haklısınız kadın kadındır yapmak isteyen ırkına bakmaz. belkide yeterince güvenmiyorumdur ona. sadece ortamları nasıl diye fikir almak istedim burdan bu sezonda çok insan varmıdır diye teşekkür ederim cevabınız için
İlk olarak esas olan Güvenmendir..merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
İçinde aldatma güdüsü olan erkek,burnunun dibinde de yapar.Evli bile değilken,birbirinizin hayatına bu kadar müdahale etmemelisiniz.Sen nasıl kız aradaşlarınla olma hakkına sahipsen o da erkek arkadaşlarıyla gidebilir.
ya mis gibi sen dururken elin adamlarıyla tatilde napcak :)) gitmesin birlikte gidin ohh misss
Canım bak,erkektir,gençtir,.Evli dahi olsa erkek muhabbetinde kız geyiği döner.Yanında sen olsanda göz ucuyla bikinili birine bakabilir.Sen onu dizginleyemezsin.Sen hayatındayken gidip başka biriyle olacaksa kendi kaybı.Dizginleyemezsin.O yüzden umursama.Gelen gelir,giden gider hayatından.Kendi bilir.tabi ki yapıcak olan burda da yapar zaten normalde hayatına müdahale etmem erkek arkadaşlarıyla içmeyede giderler çarşıya gezmeyede sorun etmem hiçbir zaman ama antalya otel falan diyince aklıma direk kötü şeyler geldi ve yanında ki arkadaşları çapkın illa bir birlerine bikineli kızları göstercekler bakıcaklar orda ne muhabbetler döncek kim bilir bunları düşününce deli gibi oluyorum bilmiyorum belkide kafamda ben kuruyorum kendimi. ona yansıtmıcam ama o ordayken aramıcam rahatsız etmicem teşekkür ederim cevabınz için
Benim anlamadığım nokta plan kurmuşlar ve sana gideceği zaman söylüyor, nasıl olsa kabul etmeye mecburmussun gibi düşünüyo. Aynısını bana yapsalar ben de arkadaşlarımla Bodrum'a falan gidiyorum derimorda da İngiliz Alman cok sen merak edeceksen o da etsin. Sevgilisi olan erkek erkeklerle tatile niye gider o da bi garip zaten.
Canım bak,erkektir,gençtir,.Evli dahi olsa erkek muhabbetinde kız geyiği döner.Yanında sen olsanda göz ucuyla bikinili birine bakabilir.Sen onu dizginleyemezsin.Sen hayatındayken gidip başka biriyle olacaksa kendi kaybı.Dizginleyemezsin.O yüzden umursama.Gelen gelir,giden gider hayatından.Kendi bilir.
offff of yani! bu muhabbetler bizde de az geçmedi değil. bekar arkadaşlarla alanyaya tatile gitme planları vs. bir kez de askerden dönen arkadaşıyla antalyaya gidecekti , direkten döndük. benim bile okurken içim içimi yedi. evet böyle düşünmemiz sağlıklı değil, evet yapacak olan adam heryerde yapar. ama bırakın yapmasını, öyle uzun fit rus kızlarının havuz basında salınması ve erkek arkadasımın onlara bakması ihtimali bile delirtmeye yetiyor. aşırı kıskancım belki evet, ben bile rahatsızım bu durumdan dua ediyorum her gece allahım içimi soğut biraz şu manyakça hislerimi benden uzaklaştır diye ama nafile. zaten o kadınların çoğunun da ülkeye ne amaçla geldikleri belli. haklısın pnarask 'cım, cok haklısın cok iyi anlıyorum seni.
hah bu mesajı görmemiştim..
spor salonuna bile izin yok ha..
yuh.
böyle adamları çokmu arıyorsunuz siz.
. bana izin vermeyen asla kendi de gidemez. olayın rengi değişti. bana güvenmiyor musun diyen adam sana güvenmiyorsa defolup gitsin.
seninde arkadaşlarınla tatile çıkmana izin veriyorsa ver gitsin. ha vermiyorsa asla..
seninde arkadaşlarınla tatile çıkmana izin veriyorsa ver gitsin. ha vermiyorsa asla..
kusura bakma ama bencillik ve hükmetmek bu. bana sen karışamazsın , buhakkı vermem sana,ama ben sana ,her hareketine ,her şeyine karışabilirim olayı.evet canım giydiğim tşörtüme topuklu ayakkabıma kadar herşeye karışır sana bakıcaklar diye. ben üzülmesin içi rahat etsin diye kendimden bile ödün veriyorum ama o benim istemediğim bir şeyi yapıcak offf uğraşması çok zor düşünmekten kafayı yicem artık bi iyi düşünüyorum bi en kötüsü geliyor aklıma teşekkür ederim cevabın için
Sevgililerin birbirinden 'izin alma' olayına gıcığım.
Eşim de bir zamanlar sevgilimdi, ne ben ondan izin aldım ne de o benden.
Ama senin sevgilin madem sana böyle davranıyor, senin de bunun karşısında sessiz kalman mümkün değil. O yapınca sen dikkat ediyorsan, o da senin hoşlanmadığın şeyleri yapmamalı. Senin istediğin gibi davranmalı.
Ama geniş anlamda söyleyeceğim: Ne o senden izin alsın, ne de sen ondan.
Birbirizin kararına ve kişiliğine güven duymanız en güzeli.
canım benım19yasındakı yigenımde bu yaZ arkadaşlarıyla gidecek stres atmak icin sizinle takılamam ben diyor uyuz:) erkeklerde erkek erkeğe yapılan aktiviteler pek kıymetli..ailecek eşim ve arkadaşları ile tatile gidince bile eşim genelde arkadaşları ile takılır ben ıstakoz gibi yanarım sezlongta:)doğalarında var sanırım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
21 yaşındayım canım kıskanç değilimdir aslında normalde hatta bazen kıskandırmaya çalışır karışmam bi yere gidip gelmesine tam tersi o benim üzerimde baskı kurar. ama bu antalya otel diyince aklıma direk kötü şeyler geldi bağırdım sinirlendim yeminler etti yapmıcağına dair. gitmesini engellesem bencillik olcaktı burdaki yorumlar sağolsun kendime getirdi beni iyi davranıyorum şimdiilik ordaykende sıkmıycam fazla eğer yaparsa da kendisi kaybeder teşekkür ederim cevabınız için
kusura bakma ama bencillik ve hükmetmek bu. bana sen karışamazsın , buhakkı vermem sana,ama ben sana ,her hareketine ,her şeyine karışabilirim olayı.
vermeyin bu size köle muamelesi yapan adamlara bu ödünleri.
bende o taktiği denicem zaten canım ordayken de rahat bırakcam sanki merak etmiyomuşum gibi teşekkür ederim cevabınız içinbence bırak gitsin hiç birşey düşünme burnunun dibinde de olsa yapmak istediği neyse yapacaktır yorma ilişkinizi rahat bırakırsan inan tamamen senin olur
İnsallah Allah gonlune gore verir canim sen kendini dusun kendini yipratma yeter bir adam icin inan degmez
Ben olsam izin vermedim. Çünkü ben tatile gidecek olsam kızlarla o da bana izin vermez. Özgürlük sınırları kadın erkek için eşit olmalı bana göre. Eğer benim gitmem uygun değilse o da gitmeyecek. Erkek arkadaşınıza güveniniz tamsa bir sorun olmaz merak etmeyin. Ama siz bu sınırı ihlal ettirdiyseniz seneye tekrar gidicem diyebilir... Bir de sorun bişey yapabilmesi değil. Rusta olsa hazır kıta Türk erkekleri beklemiyor o kadınlar yansitilana aldanmayın da rahatsız eden oraya çapkınlik maksadıyla giden erkeklerin hiçbir halt yiyemesede aralarında yaptıkları vicik vicik muhabbetleri ve hiçbişey yapamasalarda bozuk olan niyetleri. Benim erkek arkadaşım yapmaz diyorsanız sorun yok. Ama şahsen ben 3 5 kişi olup tatile giden hiçbir erkeğe bu konuda güvenmem. Birbirlerini gazlamalar kadınlar hakkında seviyesiz yorumlar fildir fildir dönen gözler. .. Bi halt yiyemesede bu tabloda olmasi rahatsız edici. Zaten artık gönlünüzce de olsa onaylamış sayılarıniz. Bence bundan sonrası için net bir dille konuşun. Benim gitmem sorunsa sen de gitmeyecek paşam...
Kendimi erkek arkadaşınız yerine koyuyorum. Tatile gitmek için kimseden izin istemezdim. O ne öyle yahu "izin vermedim" falan... Evli de değilsiniz. Bence insan sevgilisi mutlu olacaksa kendisi de mutlu olmasını bilmeli. Sırf kıskançlığından, kendi bencillliğinden bir başkasının yapmak istediğine nasıl karışabiliyorsunuz?
İki taraf için de geçerli bu söylediklerim.
Biraz özgür bırakın insanları, her şeylerine karışmayın.
Zaten güvenilir, adam gibi biriyse sıkıntı yaratacak bir şey olmaz. Zaten sizin istemediğiniz şeyleri yapacak bir adamsa bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?