• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım antalya'ya tatile otele gidiyor :(

bir de türk kadını triplidir kıskançtır denir..ne rahat hatunlarımız varmış yaa,okurken hayret ettim valla....

ben konu sahibine farklı bir cümle söyleyeyim... : diyorsunuz ki zaten planını yapmış,ben gitme desem de gidecekmiş... eeee adam planı yapmış? YAPARKEN SİZİ HESABA KATMAMIŞ??? demek ki gözden çıkarmış..demek ki tek niyeti dinlenmek gezmek değil.... bırakırsa alasını bulurum zihniyetinde......

bırakmazsan, geri döndüğünde sana dönmüş olacak devam edeceksiniz..ama bence sen önce seni bu kadar rahat dış kapının mandalı yapan bi adamla devam edebilecek misin onu düşün??? adam bi sorup sevgilimin fikrini alayım,ikna edersem,içi rahat ederse gideyim dememiş ki...ben gidecem...sen ikna ol demeye getirmiş...

İyi de çocuk değil ya bu. Kocaman adam. Çocuk gibi izin mi istesin yani. O da bi birey nihayetinde. Ortak karara varılır. Kendi karar vermiş. Sevgilisine de söylemiş. Hem de üzülme rahat edemem demiş. Lütfen biraz yapıcı olun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi de çocuk değil ya bu. Kocaman adam. Çocuk gibi izin mi istesin yani. O da bi birey nihayetinde. Ortak karara varılır. Kendi karar vermiş. Sevgilisine de söylemiş. Hem de üzülme rahat edemem demiş. Lütfen biraz yapıcı olun.

o kızı kısıtlarken,spor salonuna bile göndermezkrn" ayyyy canıım swvio demek ki kıskanıo." oluo...yapıcılığın adı geçmio... beyfendi tatile giderken kız mı yapıcı olacak....?? ben ilişkilerde eşitlikten yanayım.... kıza karışmasa normalde, o da gitsin tatiline ama kız spora giderken bile izin alıosa, o kız da çocuk değil ... o neden alıo??

merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu :( :(

sevgilinizi bukadar bence kısıtlamaya çalışmayın arkadaşları arasında alay konusu haline dönüşebilir. Zaten sizi seviyorsa yanlış bir hareket yapmayacaktır. Yapacak olan adam sizle aynı evde yaşarken bile bi şekilde aldatır bunu unutmayın. Benim sevgilimde 1 haftalığına alanyaya otele gitti arkadaşlarıyle gözüm hiç arkada kalmadı 1 hafta boyunca onu bunaltmadım günde bir kez telle görüştük azar azarda msjlaşmalar normal zamanlarki gibi. Eğer bir şey yaptıysada kendi terbiyesizliğidir ama yaptığını sanmıyorum güzel bir ilişkimiz var. Sizde bence çok fazla takılmayın bu duurma

Yahu allahın rusu açmış kollarını sizinkileri beklemiyor ya :) yanlış anlamayın ama bu kadar büyütmeyin gözünüzde emin olun erkek arkadaşınız kötü niyetli biri olsa tatili beklemez her an birilerinin peşinde olur tatil işte adı üstünde erkek erkeğe havuzdu güneşti spordu takılcaklar belliki

Ben olsam izin vermezdim.
İhanetten korktuğumdan değil,ne yaparsa eline ayağına dolaşır ne de olsa diye düşünürüm.
Ama bensiz eğlenmesine onun gönlünün razı olmasını kabullenemezdim.
Belki ağır olacak ama bensiz eğlenmek isteyen adamı hayatımda barındırmam ben!

Kusura bakmayin, herkezin kendi görüsü var tabiki fakat ikiniz bir birey degilmisiniz? Sende tatile gitmesende hiç sadece kiz arkadaslarin ile eglenmiyormusun? Bazen sadece kendi halinde eglenmek istemiyormusun?

Flört zamaninda esim arkadaslari ile birçok yere gitti ve ben hiç bir zaman buna sesimi çikartmadim çünkü esime güvenim sonsuzdu.
Zaten adam aldatmak istiyorsa, buna illahi tatile ihtiyaci yoktur. Tatil demekte illahi aldatmak demekt degil. Simdi mesela antalyada biraz yüzüp, stress atip, diskoya gidip geri dönebilirlerde. Bu tamamen güven ile alakalidir.

aslaaa ve aslaaa izin vermezdim.
Gerçi sizden izin almamış ya o ayrı bi konu zaten. Haberin olsun demiş resmen.
Benim böyle bişey olsa ki olamaz ama, kafasına göre bana sormadan plan yapıp usulen bana sorsa, o planı burusturur atardım. Hiç de bi yere gdemezdi walla :) özelliklle bana sormayışına beni takmayışına ben feci takardım yani..

Sezon açılmadı korkma.ne tarafa gidiceklermiş??

ben eşimle 7 sene sevgililik geçirdim hiç yalnız tatile falan çıkmadı tam tersi çok güvenirim kendisine ama ya birlikte giderdik yada gitmezdi :ssz:

her şey ayarlandıktan sonra söylemesi kötü olmuş,şimdi düşündüm de sanırım bende kızardım gitmesine :26:

bende sizin gibi düşünüyorum neymiş 3 ünde hayalimiş bu yazın askere gidicem zaten ordan gelince evlilik falan bi daha asla yapamıcaz bunu diyor. vicdan versin Allah onun içine orda bana yanlış bişey yapmaz inşallah 3 günlüğüne gidiyolar o 3 gün benim için nasıl geçicek hiç bilmiyorum :( :( teşekkür ederim cevabınız için

canım benım19yasındakı yigenımde bu yaZ arkadaşlarıyla gidecek stres atmak icin sizinle takılamam ben diyor uyuz:) erkeklerde erkek erkeğe yapılan aktiviteler pek kıymetli..ailecek eşim ve arkadaşları ile tatile gidince bile eşim genelde arkadaşları ile takılır ben ıstakoz gibi yanarım sezlongta:)doğalarında var sanırım:)

bence bırak gitsin hiç birşey düşünme burnunun dibinde de olsa yapmak istediği neyse yapacaktır yorma ilişkinizi rahat bırakırsan inan tamamen senin olur

Ben olsam izin vermedim. Çünkü ben tatile gidecek olsam kızlarla o da bana izin vermez. Özgürlük sınırları kadın erkek için eşit olmalı bana göre. Eğer benim gitmem uygun değilse o da gitmeyecek. Erkek arkadaşınıza güveniniz tamsa bir sorun olmaz merak etmeyin. Ama siz bu sınırı ihlal ettirdiyseniz seneye tekrar gidicem diyebilir... Bir de sorun bişey yapabilmesi değil. Rusta olsa hazır kıta Türk erkekleri beklemiyor o kadınlar yansitilana aldanmayın da rahatsız eden oraya çapkınlik maksadıyla giden erkeklerin hiçbir halt yiyemesede aralarında yaptıkları vicik vicik muhabbetleri ve hiçbişey yapamasalarda bozuk olan niyetleri. Benim erkek arkadaşım yapmaz diyorsanız sorun yok. Ama şahsen ben 3 5 kişi olup tatile giden hiçbir erkeğe bu konuda güvenmem. Birbirlerini gazlamalar kadınlar hakkında seviyesiz yorumlar fildir fildir dönen gözler. .. Bi halt yiyemesede bu tabloda olmasi rahatsız edici. Zaten artık gönlünüzce de olsa onaylamış sayılarıniz. Bence bundan sonrası için net bir dille konuşun. Benim gitmem sorunsa sen de gitmeyecek paşam...

Kendimi erkek arkadaşınız yerine koyuyorum. Tatile gitmek için kimseden izin istemezdim. O ne öyle yahu "izin vermedim" falan... Evli de değilsiniz. Bence insan sevgilisi mutlu olacaksa kendisi de mutlu olmasını bilmeli. Sırf kıskançlığından, kendi bencillliğinden bir başkasının yapmak istediğine nasıl karışabiliyorsunuz?

İki taraf için de geçerli bu söylediklerim.

Biraz özgür bırakın insanları, her şeylerine karışmayın.

Zaten güvenilir, adam gibi biriyse sıkıntı yaratacak bir şey olmaz. Zaten sizin istemediğiniz şeyleri yapacak bir adamsa bırakın.

Karşıyım bu kadar müdahaleye.
Eşimle sevgiliyken her yaz gitti birkaç gün arkadaşlarıyla.
Ne benden izin aldı, ne ben problem ettim.

bence rus kızları demeyeim yapacak olan heryerde yapar.
gecen sene erkek arkadasımla antayada tatıle gıtmıstım. hiçte düşünülen gibi degıl. oraya gelen ya toplantı var 3 5 kişi ya sevgılı yada aıle. yanı oyle dur şu kızı ayarayım akalım gecelere falan olayı yok. bence için rahat olsun.
artı benım erkek arkadasım arkadaslarıyla kıbrısa antayaya gitti gonul rahatlıgıyla gonderdım ha bırsey yaptıysada günahı boynuna.

Son düzenleme:
Ben olsam izin vermezdim.
İhanetten korktuğumdan değil,ne yaparsa eline ayağına dolaşır ne de olsa diye düşünürüm.
Ama bensiz eğlenmesine onun gönlünün razı olmasını kabullenemezdim.
Belki ağır olacak ama bensiz eğlenmek isteyen adamı hayatımda barındırmam ben!

ben de aynı fikirdeyim hatta burda asıl benim fikrime önem vermeyişi olurdu. konu sahibi hayır dese bile erkek arkadaşı gideceğini söylemiş böyle bir durum beni çok rahatsız ederdi. ve illa ki gitmek istemesi bende şüphe uyandırdı doğrusu.

Şu adamları bir rahat bırakın Allah aşkına, Antalya'da bütün kızlar oturmuş bu 3 erkeği mi bekliyor? Ayrıca güvenmediğiniz adamlarla neden berabersiniz?

ben evliyken bu kadar karışamam, tamam eşimdir ortak hayatımız ve sorumluluklarımız vardır ama kimse mal değildir ve tapusu size ait değildir. Ben eşime , şuraya gitme buraya gitme deme hakkına sahip değilim. Zaten eşime güvendiğim için evlenmişimdir, zaten onun sorumluluklarının bilince olan biri olduğunu düşündüğüm için evlenmişimdir, evli bir erkek gibi davranacağını düşündüğün için evlenmişimdir. Aynı şekilde o da bana şuraya gidemezsin, buraya gidemezsin diyemez. Çünkü bilir ki, ben bir yere gideceksem de sorumluluklarımı bilerek gider gelirim.

Birde bazı arkadaşların savunması da çok komik "ben gitmek istesem o izin vermeyeceği için, o da gidemez", ee sizde zamanında , sizi o kadar yönetmesine izin vermeseydiniz. Sizi istediği gibi hareket ettirebileceği bir kukla gibi değil de, istekleri, zevkleri olan bir insan gibi görmesini sağlasaydınız sizde kız kıza tatile çıkardınız. Seviyorum , ölüyorum, ayy beni kıskanıyor, çok değer veriyor, şuraya gitmek istedim izin vermedi ay beni kıskanıyor hihiihii, derseniz böyle olur. O erkek erkeğe tatile gider, siz spor salonuna bile gidemezsiniz. O kişiliğini sizi kabul ettirir, siz de kişiliğinizi ezdirirsiniz böyle rus kızları benim erkek arkadaşımı bekliyor moduna girersiniz.

Yapacak olan her yerde yapar.
Ama kocaman adam askere gidecekmiş bir de , bırakın 3 günlük eğlensin.
İnsanlar bazen eşlerinden, annelerinden bile sıkılıp biraz hava almak isteyebilir.
Bırakın biraz sizden uzakta kafa dinlesin .
Her insanın tek başına bir özgürlüğü olmalı. :34:

Back