• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım antalya'ya tatile otele gidiyor :(

bir de türk kadını triplidir kıskançtır denir..ne rahat hatunlarımız varmış yaa,okurken hayret ettim valla....

ben konu sahibine farklı bir cümle söyleyeyim... : diyorsunuz ki zaten planını yapmış,ben gitme desem de gidecekmiş... eeee adam planı yapmış? YAPARKEN SİZİ HESABA KATMAMIŞ??? demek ki gözden çıkarmış..demek ki tek niyeti dinlenmek gezmek değil.... bırakırsa alasını bulurum zihniyetinde......

bırakmazsan, geri döndüğünde sana dönmüş olacak devam edeceksiniz..ama bence sen önce seni bu kadar rahat dış kapının mandalı yapan bi adamla devam edebilecek misin onu düşün??? adam bi sorup sevgilimin fikrini alayım,ikna edersem,içi rahat ederse gideyim dememiş ki...ben gidecem...sen ikna ol demeye getirmiş...

Benimle gitme imkanı varsa ben izin vermezdim versemde rahat etmezdim.
3 erkekte aniden bu kararı alırsa altında bişeyler aradım açıkçası..

İçine fitne sokmak gibi olmadında 3 erkek ne yapsın ya otelde .illa şık giyinip otel in gözde mekanlarında hava basıcaklar.gece eğlencesi desen antalya otelleri malum.havuz keyfi sırasında başları önde olmıyacak elbet.kızları kesicekler. Ben bu tür şeylere karsıyım .sevgilisi olan adam sevgilisini de alır yanına gider. Ne var bunda .herkes sevgilisiyle gelsin .yada kimin varsa o getirsin .benim erkek arkadasım beni bırakıp tatile gidicek .mümkün değil.
bende sizin gibi düşünüyorum neymiş 3 ünde hayalimiş bu yazın askere gidicem zaten ordan gelince evlilik falan bi daha asla yapamıcaz bunu diyor. vicdan versin Allah onun içine orda bana yanlış bişey yapmaz inşallah 3 günlüğüne gidiyolar o 3 gün benim için nasıl geçicek hiç bilmiyorum :( :( teşekkür ederim cevabınız için

Bunda tuhaf katsilanacak bir sey yok bence. Ben de bu yaz yunan adalarina gidicem esim de antalya ya. Yani kim neyden zrvk alirsa oni yapar. Aldatmak tabii ki olmaz. Ama kulturel gelisim ve tectube acisindan guzel. Cok istemiyorum derseniz beraber gidin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beraber gidicektik zaten haziranda konuşmuştuk birden bu çıktı. inaşallah güvenimi boşa çıkarmaz yanındaki iki arkadaşında sevgilisi yok arkadaşlarının amacı zaten orda belli biliyorum kişiliklerini içim ondan rahat değil teşekkür ederim cevabınız için

ben olsam asla gitmesini istemezdim. :50: güven yada güvenme ben şahsen sevgilimin gözümün önünde olmasını isterim.
herkesin kendi düşüncesi tabi ama ben olsam göndermezdim onu tek başına tatillere. Ki zaten allaha şükür sevgilimde benim istemediğim şeyleri yapmaz :nazar: yinede siz bilirsiniz ben kesin sizi aldatır demiyorum tabiki sadece kendi fikirlerimi söyledim :40:

bende gitmesini istemiyorum ama gitmesine engel olsam bile her fırsatta bunu benim başıma kakacak güvenmekten başka çarem yok içim içimi yesede ama yaz gelsin aynısını bende ona yapıcam arkadaşlarımla tatile gidiyorum diye ve izin vermediğinde bu günü hatırlatıcam ona teşekkür ederim cevabınız için

Yok icin rahat olsun ruslarda acmia
Kollarini seninkini bekliyo sanki:) ben hersene gidiyorum , gidiyolar iciyolar konsmaya calsyolar bise olmuyor geri geliyorlar :)

inşallah o konuşmaya giden erkeklerden olmaz oraya gidince arkadaşlarına hiç güvenmiyorum ikiside bekar oraya gitme amaçları belli :( teşekkür ederim cevabınız için

oda sizin gibi söyledi içimde olsa burda da yaparım ben diye. dediğiniz gibi bende gidicem kız arkadaşlarımla tatile ve gitmemi istemediğinde bu günü hatırlatıcam ona inşallah bize zarar vermeden döner ordan teşekkür ederim cevabınız için

Eee ne güzel işte sen de gidecekmişsin, kafanda planlar yapıyor musun yakışıklı italyanlara ya da ingiliz turistlere göz kırparım diye :27: Sen de normal bir şekilde eğleneceksin , o da aynı şekilde. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme , iyi tatiller şimdiden :12:

bende sizin gibi düşünüyorum neymiş 3 ünde hayalimiş bu yazın askere gidicem zaten ordan gelince evlilik falan bi daha asla yapamıcaz bunu diyor. vicdan versin Allah onun içine orda bana yanlış bişey yapmaz inşallah 3 günlüğüne gidiyolar o 3 gün benim için nasıl geçicek hiç bilmiyorum :( :( teşekkür ederim cevabınız için

Çok sakıncalı bi kelime aslında..

Siz ona sadece şunu diyin

''İyide kötüde kendine yakıştırdığın gibi davran ama yaptığın herşeyde inşALLAH sana geri döner iyiside kötüsüde''
de iyi bi cümledir..
Ben '' TErs bişey yaparsan inşALLAH bu bana mağlum olur '' demiştim.
Bu tip şeyler oluyor çünkü.

bir de türk kadını triplidir kıskançtır denir..ne rahat hatunlarımız varmış yaa,okurken hayret ettim valla....

ben konu sahibine farklı bir cümle söyleyeyim... : diyorsunuz ki zaten planını yapmış,ben gitme desem de gidecekmiş... eeee adam planı yapmış? YAPARKEN SİZİ HESABA KATMAMIŞ??? demek ki gözden çıkarmış..demek ki tek niyeti dinlenmek gezmek değil.... bırakırsa alasını bulurum zihniyetinde......

bırakmazsan, geri döndüğünde sana dönmüş olacak devam edeceksiniz..ama bence sen önce seni bu kadar rahat dış kapının mandalı yapan bi adamla devam edebilecek misin onu düşün??? adam bi sorup sevgilimin fikrini alayım,ikna edersem,içi rahat ederse gideyim dememiş ki...ben gidecem...sen ikna ol demeye getirmiş...

haklısınız onu ikna ederken azından kaçırdı ben bağırıncada bunun için ayrılırsanda ayrıl dedi yüzüme kapattı geri aradı açmadım sonra açtım özür diliyor benden yapma böyle diye büssürü güzel söz söylüyor neymiş o annesinden izin almamış benden izin alıyomuş ailesinden bile üstün tutuyormuş beni izin almakla alakası yoktu zaten herşey ayarlanmış beni ikna etmeye çalışıyo nasıl davrancağımı bende şaşırdım ama arayıp sormucam ne haltı varsa görsün orda ben kendimden ödün verirken o veremiyor daha dün spor solonuna yazılmamı engelledi izin vermedi ben sevdiğim için herşeye göz yumuyorum neyse canım çok dolmuşum teşekkür ederim cevabın için

Çok sakıncalı bi kelime aslında..

Siz ona sadece şunu diyin

''İyide kötüde kendine yakıştırdığın gibi davran ama yaptığın herşeyde inşALLAH sana geri döner iyiside kötüsüde''
de iyi bi cümledir..
Ben '' TErs bişey yaparsan inşALLAH bu bana mağlum olur '' demiştim.
Bu tip şeyler oluyor çünkü.

aynen canım bu kelimeyi kullanayım en iyisi ona

Eşim de sevgili olduğumuz zaman kuzeniyle tatile gitti. Benim içim rahattı gitme falan demedim sadece ayrı tatil yapacağız diye üzgündüm. O da zaten etrafta çiftleri gördükçe kötü hissettiğini anlatıyordu.

İçini ferah tut. Söz verdiyse tutmasına izin ver. Güvendiğini belli et.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sessiz kalıyorum şu anda canım kötü düşünmemeye çalışıyorum bi anda çıkması bu tatilin aklımı karıştırdı teşekkür ederim cevabınız için

aynen canım bu kelimeyi kullanayım en iyisi ona

Ben kullanırım genelde.
Buda geziyordu ama futbolcu olduğu için öyle kayfine değil..
Bende rahat değildim.
Bu cümleyi kullandım bi rahatladım sorma :1:
Sonra daha serbest bıraktım geldiğinde ben sordum sadeece naptın diye oda anlattı.
O kadar sonra gün geçtikçe arkadaşlarının orda yaptıklarını anlattı onun o davranışlar karşısındaki tavrını anlattı..
Ama bu cümle çok rahatlatıryor.
Duada et ALLAHın izniyle bişey olmaz canım :)
Hem o orda gezerken sende evde durma gez zaman geçsin iyi gelir :)

Senin de üc kiz arkadasinla Bodrum`da eglenmene bir sey demeyecekse, aranizda güven var, sen de saygi duy derim. Ama yok kendisi erkek yapiyor, sen yapamazsan, ben gitmesini istemezdim sartlar esit olmayacagindan. :1::1::1::1:

Bunun bir cözümü yok, biz ne desek de yapacagi varsa yapacak, yoksa yapmayacak, sen de ya ögreneceksin, ya ögrenmeyeceksin, ama böyle süpheyle kendini yeme, birak ne hali varsa görsün. Sen kac o kovalasin.:34:

erkek arkadasimda gitti.basta biraz kiskansamda izin verdim ben ve yaninda capkin bi arkadasiyla.ustene bi de otelde de telefon cekmiyodu surekli ulasamiyodum.nasi bi guvenmekse artik benimkisi.ama ben gidebilsem benimle giderdi eminim.ve 5 gunlugune gitti 3 gunde geldi.cunku her an konusamiyoduk bende beni surekli yalniz biraktigini soyleyince bi de burda asilanlar oldugunu falan duyunca ilk ucakla geri geldi.benim kiskanmam gerekiyodu ama tam tersi oldu.yani nerde nolcagi belli olmaz.yapicak olan her yerde yapar.ve sen kiz arkadaslarinla tatile gitsen nolur, bi sakincasi olur mu boyle dusun,bu da ayni sey.bisey yok aslinda bunda ama kafa karistirici olan sey evlendikten sonra boyle bisey yapamiycaz demesi.

Ben kullanırım genelde.
Buda geziyordu ama futbolcu olduğu için öyle kayfine değil..
Bende rahat değildim.
Bu cümleyi kullandım bi rahatladım sorma :1:
Sonra daha serbest bıraktım geldiğinde ben sordum sadeece naptın diye oda anlattı.
O kadar sonra gün geçtikçe arkadaşlarının orda yaptıklarını anlattı onun o davranışlar karşısındaki tavrını anlattı..
Ama bu cümle çok rahatlatıryor.
Duada et ALLAHın izniyle bişey olmaz canım :)
Hem o orda gezerken sende evde durma gez zaman geçsin iyi gelir :)

bende planlar yapmaya başladım zaten şimdiden canım yoksa evde kendimi yer bitiririm ben. dua ediyorum zaten tertemiz geri döner inşallah bana teşekkür ederim cevabın için

Senin de üc kiz arkadasinla Bodrum`da eglenmene bir sey demeyecekse, aranizda güven var, sen de saygi duy derim. Ama yok kendisi erkek yapiyor, sen yapamazsan, ben gitmesini istemezdim sartlar esit olmayacagindan. :1::1::1::1:

Bunun bir cözümü yok, biz ne desek de yapacagi varsa yapacak, yoksa yapmayacak, sen de ya ögreneceksin, ya ögrenmeyeceksin, ama böyle süpheyle kendini yeme, birak ne hali varsa görsün. Sen kac o kovalasin.:34:

kesinlikle izin vermez canım benim arkadaşlarımla tatile gitmeme daha dün spor solonuna yazılmama bile izin vermedi empati yap diyince sustu zaten. bende öyle Allah'a havale ediyorum onu ordaken hiç arayıp sormucam bişey olursa inşallah malum olur buraya gelincede hiç yokmuş gibi davrancam beni bu kadar üzdüğü için acısını çıkartcam ondan teşekkür ederim cevabınız için

bende planlar yapmaya başladım zaten şimdiden canım yoksa evde kendimi yer bitiririm ben. dua ediyorum zaten tertemiz geri döner inşallah bana teşekkür ederim cevabın için

Rica ederim.
SAdece sakin olmaya çalış onu sen aramamaya çalış o seni arasın.
Yapabilr misin bilemem ama yapmaya çalış.
Ben pek yapamıyorum orası ayrı :52:
2 saat yaparım sonra mesaj atarım gelen cevaptan sonra ben atmasam atıcağın yok zaten derim :52::52:

erkek arkadasimda gitti.basta biraz kiskansamda izin verdim ben ve yaninda capkin bi arkadasiyla.ustene bi de otelde de telefon cekmiyodu surekli ulasamiyodum.nasi bi guvenmekse artik benimkisi.ama ben gidebilsem benimle giderdi eminim.ve 5 gunlugune gitti 3 gunde geldi.cunku her an konusamiyoduk bende beni surekli yalniz biraktigini soyleyince bi de burda asilanlar oldugunu falan duyunca ilk ucakla geri geldi.benim kiskanmam gerekiyodu ama tam tersi oldu.yani nerde nolcagi belli olmaz.yapicak olan her yerde yapar.ve sen kiz arkadaslarinla tatile gitsen nolur, bi sakincasi olur mu boyle dusun,bu da ayni sey.bisey yok aslinda bunda ama kafa karistirici olan sey evlendikten sonra boyle bisey yapamiycaz demesi.

haklısın canım ama biz kadınlar daha duyarlıyız erkekler öyle değil ki uçkurlarına düşkün oluyolar sizin adınıza sevindim. evlenince bişey yapamıcaz demesi bir arkadaşı trabzona gidicek ötekisi üniye bende askere gidicem ordan gelincede evlilik falan bi yere gidemicez diyor ne demek istedi bende anlamadım nasıl düşünceğimi bilmiyorum artık deli gibi oldum düşünmekten teşekkür ederim cavabınız için

Rica ederim.
SAdece sakin olmaya çalış onu sen aramamaya çalış o seni arasın.
Yapabilr misin bilemem ama yapmaya çalış.
Ben pek yapamıyorum orası ayrı :52:
2 saat yaparım sonra mesaj atarım gelen cevaptan sonra ben atmasam atıcağın yok zaten derim :52::52:

öyle yapmayı düşünüyorum zaten canım ordaykende aramıcam o merak etsin beni hatta arayıncada açmıcam

merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu :( :(

Canım iş senin erkek arkadasında biter. Biz de esasen o taraflarda yaşıyoduk. Taşındık şimdi de .. Ben babamın kafasını kaldırıp baktığını görmedim. Ayrıca gitsin ya. Ne var bunda. Skma bu kadar. Rahat bırak. Benim sevgilim de istanbula gidicek. Gitsin. Ne olcak. Hem sn istersen gözünden sakın. Yapmak isteyen her koşulda yapar. İsterse seni ayakta uyutur. O yüzden ne kendini üz ne de onu. Hiç için içini de yemesin. Ben de çok kıskancımdr normalde. Ama aşmaya çalısıyorum. Anladımm ki bu bi hastalık. Hele benimki normal deil yanii. Kafana takıp da kendini üzme. Akışına bırak.

Back