• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım antalya'ya tatile otele gidiyor :(

Benim erkek arkadaşım rusyada 15 ay askerlik yapıcak ben napiyim o zaman :) Bence abartmaya gerek yok eğer içinde varsa bugün yapmasa yarın yapar 24 saat yanlarında olamayız sonuçta.

doğru yorumları gördükçe daha mantıklı düşünmeye başladım içinde olmasın yeter ki aldatcak insan heryerde yapar inşallah benim güvenimi boşa çıkartmaz teşekkür ederim cevabınız için

bu dönemde 65yas üstü olur canım.varsa da tek tük olur bence güven

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu :( :(

seninle gtmesi gerekirdi:26:

bir insanın iyi giden bir ilişkisi olması kaliteli hayat yaşamasına-arkadaşlarıyla eğlenmesine engel mi??

merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu :( :(

Canım Antalyada her sezon rus olur ama 3 tane sapa kimse dönüp bakmaz. O şunun bacaklara bak abi dedikleriyle kalacaklarına emin olabilirsin.

Peki şunu sorayım bu adam arkadaşlarıyla tatile gitmezse sen onunla gidebilecek misin? Yani bırak arkadaşlarını hadi gel beraber gidelim antalyaya deme durumun var mı?

Herkesin tatile ihtiyacı vardır. Sevgilim var diye bu ihtiyacımdan feragat etmem gerekicekse, sevgilimden vazgeçmeyi tercih ederdim.. Sevgili olmak demek birbirini kısıtlamak demek değil. Varsa yapacağı bir pislik yapsın da ortaya çıksın sevgiliyken. Ayrıca aldatacak adam işi Antalyayla sınırlamaz.

Gitmesin. Bu işin rusu musu yok, 3 bekar tatile gidiyorsa oraya güneşlenmek için gidiyor olamazlar. Çocuk olmayın.

ben olsam asla gitmesini istemezdim. :50: güven yada güvenme ben şahsen sevgilimin gözümün önünde olmasını isterim.
herkesin kendi düşüncesi tabi ama ben olsam göndermezdim onu tek başına tatillere. Ki zaten allaha şükür sevgilimde benim istemediğim şeyleri yapmaz :nazar: yinede siz bilirsiniz ben kesin sizi aldatır demiyorum tabiki sadece kendi fikirlerimi söyledim :40:

Bunda tuhaf katsilanacak bir sey yok bence. Ben de bu yaz yunan adalarina gidicem esim de antalya ya. Yani kim neyden zrvk alirsa oni yapar. Aldatmak tabii ki olmaz. Ama kulturel gelisim ve tectube acisindan guzel. Cok istemiyorum derseniz beraber gidin.

İçine fitne sokmak gibi olmadında 3 erkek ne yapsın ya otelde .illa şık giyinip otel in gözde mekanlarında hava basıcaklar.gece eğlencesi desen antalya otelleri malum.havuz keyfi sırasında başları önde olmıyacak elbet.kızları kesicekler. Ben bu tür şeylere karsıyım .sevgilisi olan adam sevgilisini de alır yanına gider. Ne var bunda .herkes sevgilisiyle gelsin .yada kimin varsa o getirsin .benim erkek arkadasım beni bırakıp tatile gidicek .mümkün değil.

bu kadar da çocuğu sıkma. bırak tatilini yapsın.

normalde sıkmam karışmam fazla ama antalya ya 3 arkadaş tatile gidiyoruz diyince sinirden ellerim titredi aklıma olmucak şeyler geldi tamam dedim en sonunda eylen arkadaşlarınla inşallah güvenimi boş çıkarmaz teşekkür ederim cevabınız için

Yok icin rahat olsun ruslarda acmia
Kollarini seninkini bekliyo sanki:) ben hersene gidiyorum , gidiyolar iciyolar konsmaya calsyolar bise olmuyor geri geliyorlar :)

Gitmesin. Bu işin rusu musu yok, 3 bekar tatile gidiyorsa oraya güneşlenmek için gidiyor olamazlar. Çocuk olmayın.

bu ihtimalleri aklıma getirmek bile istemiyorum vicdan versin Allah onun içine inşallah kötü bişey yapmaz orda teşekkür ederim cevabınız için

yeminler etti yanlış bişey yapmıcağım diye ama erkek sonuçta ne kadar güvensekte insanın aklına en kötüsü geliyor şu anda ona inanmaktan başka çarem yok içim içimi yesede :( teşekkür ederim cevabınız için

Eşim de sevgili olduğumuz zaman kuzeniyle tatile gitti. Benim içim rahattı gitme falan demedim sadece ayrı tatil yapacağız diye üzgündüm. O da zaten etrafta çiftleri gördükçe kötü hissettiğini anlatıyordu.

İçini ferah tut. Söz verdiyse tutmasına izin ver. Güvendiğini belli et.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back