öyle yapmayı düşünüyorum zaten canım ordaykende aramıcam o merak etsin beni hatta arayıncada açmıcam
bir de türk kadını triplidir kıskançtır denir..ne rahat hatunlarımız varmış yaa,okurken hayret ettim valla....
ben konu sahibine farklı bir cümle söyleyeyim... : diyorsunuz ki zaten planını yapmış,ben gitme desem de gidecekmiş... eeee adam planı yapmış? YAPARKEN SİZİ HESABA KATMAMIŞ??? demek ki gözden çıkarmış..demek ki tek niyeti dinlenmek gezmek değil.... bırakırsa alasını bulurum zihniyetinde......
bırakmazsan, geri döndüğünde sana dönmüş olacak devam edeceksiniz..ama bence sen önce seni bu kadar rahat dış kapının mandalı yapan bi adamla devam edebilecek misin onu düşün??? adam bi sorup sevgilimin fikrini alayım,ikna edersem,içi rahat ederse gideyim dememiş ki...ben gidecem...sen ikna ol demeye getirmiş...
İyi de çocuk değil ya bu. Kocaman adam. Çocuk gibi izin mi istesin yani. O da bi birey nihayetinde. Ortak karara varılır. Kendi karar vermiş. Sevgilisine de söylemiş. Hem de üzülme rahat edemem demiş. Lütfen biraz yapıcı olun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
Ben olsam izin vermezdim.
İhanetten korktuğumdan değil,ne yaparsa eline ayağına dolaşır ne de olsa diye düşünürüm.
Ama bensiz eğlenmesine onun gönlünün razı olmasını kabullenemezdim.
Belki ağır olacak ama bensiz eğlenmek isteyen adamı hayatımda barındırmam ben!
bende sizin gibi düşünüyorum neymiş 3 ünde hayalimiş bu yazın askere gidicem zaten ordan gelince evlilik falan bi daha asla yapamıcaz bunu diyor. vicdan versin Allah onun içine orda bana yanlış bişey yapmaz inşallah 3 günlüğüne gidiyolar o 3 gün benim için nasıl geçicek hiç bilmiyorumteşekkür ederim cevabınız için
Ben olsam izin vermezdim.
İhanetten korktuğumdan değil,ne yaparsa eline ayağına dolaşır ne de olsa diye düşünürüm.
Ama bensiz eğlenmesine onun gönlünün razı olmasını kabullenemezdim.
Belki ağır olacak ama bensiz eğlenmek isteyen adamı hayatımda barındırmam ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?