Erkek arkadaş napmalıyım

Evet artık birşey olduğunda ben arıyorum bilerek yapıyor ama artık yeter bence ben birdaha aramak istemiyorum o kadar kolay küfür ediyoruz ki saygı falan kalmadı kalmadı rezil bir ilişki
İlişkide çok yüz göz olmak saygıyı bitirir çok fazla sınır ihlali yapmışsınız Bi kere size k ü für ettiğinde çizgiyi çekecektiniz ayrıca sizin gireceğiniz, işe karışamaz kocanız mı ayrıca siz de hem daha önce aldatmışsınız buna rağmen o da, sizi tekrar hayatına almış aşırı yüzgöz olmuşsunuz Bi ilişkide sevgi biterse saygı varsa devam eder ama saygı bittiyse iş bitmiştir bu konuyla ilgili psikolog Tülay kökün yotubafa ilişkilerde taviz verme ve sınır ihlali videosu var izleyin derim

Peşinden neden koşturmak istiyorsun ?
Adamı olimpiyatlara mi hazirlayacaksin ?
Ne sen ne de erkek arkadaşın birlikte olmalısınız diyorum..
Bu ilişki çok rezil bir ilişki saygıszlık hat Safa’da ama bana S***** G** (Defol) diyip sonra bir şey yokmuş gibi devam edemez yok beni arayip şuraya götüreyim buraya diyerek hiç birşey yokmuş gibi devam etmek istemiyorum bundan iki sene önce köpek olan insan şimdi gotu kalktı ve başlarda hep aldattım ben o zamanlar gitmedi de sindi 6 gün yazmamak nedir özür dilese de istemicem de ben hamile bile kaldım ondan herşeyi yaşadım arkadaşlarımla arami bozdu onun yüzünden herşeyi kaybettim anlıyor musun herkese rezil etti te

Ben 25 o 30 yaşında ama bu ilişkide hamile bile kaldım ondan düşük yaptım çevremdeki herkes onun yüzünden hayatımda yok
5 yıl uzun değil mi neden bu süre içinde evkenmeyi düşünmedi çocuk yao>p aldırmanıza bile göz yummuş bu nasıl sevgi

Bunca yaşananlara rağmen, peşimden koşsun mu diyorsunuz? Vallahi aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz. Şiddet, aldatma, küfür… Bence siz bir psikoloğa gidin.

Evet ilk 3 yıl boyunca hep başkalarıyla oldum yakalandım malesef başta istememiştim onu şiddet gördüm aldattigim için istemedim kapılarımdan gitmedi böyle bir insan ve aileler de biliyor artık saygısızlığımızı küfğrlerimizi duydular birbirimize ettiğimiz birbirimize vurmamız her seferinde düzelecek diyorum ben birşey yapmıyorum artık o aptalça hakaret küfğr bıktım napıcam bilmiyorum hamile kalmış olmamda kafamı kurcalıyor

5 yıl uzun değil mi neden bu süre içinde evkenmeyi düşünmedi çocuk yao>p aldırmanıza bile göz yummuş bu nasıl sevgi
Bi de neden Bi erkeği 5 yıl bekliyorsunuz maksimum 2 yılda Bi erkek evlilik düşünmüyorsa bırakın gitsin ki küçük değilsiniz o 30 siz 25 zaman uzadıkça boku çıkıyor 2 yıldan sonra olmuyosa salın gitsin

Sizin ikinizinde dili farklı burada pek dilinizden anlayan çıkmaz aldatmak şiddet küfür bunları atlayıp size fikir verecek pek insan yok burada. Kafanıza göre takılın siz en güzeli.

Defalarca konuşuyorum düzelelim diye her yıl başı söz veriyoruz ama bu bana güvenmiyor bazen saçma sebepten bile kolumu sıkıp hakaret edebiliyor ve artık yaptığından da utanmıyo önceden utanırdı senelerdir düzelemedik altı yıl bundan sonra da olmaz ama ben napıcam onu yüzünden hamile kalmam kinse olmaması

Ikinize "toxic" sarkisini armagan ediyorum. Kendinize layik gördügünüz hayatlara bakin

Onun yaptığı şiddetin bir bahanesi yok zaten direk ayrılmalısınız da. Siz benim yazdıklarımı okuduğunuza emin misiniz? Güvenden bahsedecek en son kişi sizsiniz defalarca aldattım diyorsunuz bunu söylerken mideniz de bulanmıyor...

Teşekkür ederim saygı 0 2 saat iyiysek 3.saatte kesinlikle Kavga ve ben bitirmek istiyorum şiddet de oldu beni rezil etti ama hamile kalmış olmam kafamı kurcalıyor ve biz hergün nerdeyse beraberdik şimdi bile tuhaf geldi 6 gün görmemek kinse yok ondan başka hayatımda

Bunca yaşananlara rağmen, peşimden koşsun mu diyorsunuz? Vallahi aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz. Şiddet, aldatma, küfür… Bence siz bir psikoloğa gidin.
Evet psikolajim bozuldu hamile kalmak benim için çok büyük birşey yaşandı bitti ama aklıma geliyor napıcam herley bununla oldu

Evet psikolajim bozuldu hamile kalmak benim için çok büyük birşey yaşandı bitti ama aklıma geliyor napıcam herley bununla oldu
Hayatınıza temiz bir sayfa açacaksınız. 6 yılı çöpe atacaksınız. Vicdanınızı rahatlamak zor olabilir ama inanın yapabilirsiniz.

Evet aldattığımda bitirmek istedim onu sevmiyordum zorla kendisi devam etti onada dedim sevmiyorum diye telefonumu alip birdaja yapmıcaksın diyen kovalayan tehtid edip devam ettiren oydu benim yaptığım çok iğrenç birşey zaten kabul ediyorum ama onu da o zaman sevmediğimi devam etmek istemediğimi kaç kez söylemiştim sonradan sevmeye başladım

O istiyordu ben istemiyordum küçük yaşta evlenmek 27 en erken evlenirim dedim istemiyordum evet zamanında olsaydi olabilirdi

Hayatınıza temiz bir sayfa açacaksınız. 6 yılı çöpe atacaksınız. Vicdanınızı rahatlamak zor olabilir ama inanın yapabilirsiniz.
Evet bende bunu yapmak istiyorum daha 3 hafta önce aileme hamile kaldığımı söylemekle tehtid ediyordu msj. Atmış gibi ss atıyordu küfür hakaret ettikten sonra bundan önce bitircegimi anladığı an böyle yapmıştı şuanda böyle sakin duruyor ama napacagi asla belli olmaz ve hayatimdan ondan başka kimse yoktu hep beraberdik ne bilim başta hiç sevmiyordum şimdi bazen aramıyor diye böyle oluyorum

iki sene önce köpek olan insan şimdi gotu kalktı ve başlarda hep aldattım ben o zamanlar gitmedi
Adamı sürekli aldattığın için olabilir mi ?
Ne saçma ne bozuk bir duzeniniz varmış.
Yineliyorum,kesinlikle bir araya gelmeyin.

Offff bi de tehdit! Ne pislik bir adam. Bırakın sıçtığı şeylerin içinde boğulsun. Sizi aramaması için dua edin.

Adamı sürekli aldattığın için olabilir mi ?
Ne saçma ne bozuk bir duzeniniz varmış.
Yineliyorum,kesinlikle bir araya gelmeyin.
Evet haklısın hamile kalmadan önce biriylede görüşmüştüm o dönemde başkasından da olabilir mi diye kafayi yemişti ayrılmayi düşünmüştü aramamıştı ozaman da hali çok kötüydü ama en son bana inandipini düşünüyorum ben hatalarımı anlatiyorum da onun yaptıkları neden düşünülmüyor şiddet hareketleri kafama silah dayamak bogazımı sıkmak bunlar ne ben mi kötüyüm o mu seven sevdiğine canını acıtabilir mi !???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…