Burayı çok anlayamadımsaçma bir sebepten girmek istediğim iş vardı bahane yapıp yanımdan kalkıp gitti bana küfür edip
İstemiyorsunuz ama peşinizden de koşsun ıstiyorsunuz öyle mi ?Merhaba Kızlar erkek arkadaşım saçma bir sebepten girmek istediğim iş vardı bahane yapıp yanımdan kalkıp gitti bana küfür edip bende yazmadım ki bu kaçıncı saygısızlığı 5 gündür konuşmuyorduk şimdi dün bana kandil msjı atmış onun dışında hiç birşey yazmamış bende yeni görüldü attım sizce onu heryerden engelleyeyim mi yada böyle engellemeden kalsın mı peşimden koşturmak istiyorum önceden koşuyordu şimdi aramaz sormaz oldu .
Evet gerçekten öyle saçma ama bana çok kötü şeyler yaşattı 6 yıllık ilişkim buİstemiyorsunuz ama peşinizden de koşsun ıstiyorsunuz öyle mi ?
İşe girmek istiyordum olmaz orası falan dedi sen o hayatını seçiyorsan git bilmem ne ben senin için neler yaptım sen başka yol seçiyorsun S***** G** (Defol) dedi kalktı gitti asla yazmadım 6 gündür kandıl msji atmiş görüldü attim ama engellesem mi engelemesmi diye düşünüyorum 6 gündür normalde arar bişey der benden bekliyor ama asla adım atan olmak istemiyorum artıkBurayı çok anlayamadım
Kısa ne olucak küfür eden biri? EngelleMerhaba Kızlar erkek arkadaşım saçma bir sebepten girmek istediğim iş vardı bahane yapıp yanımdan kalkıp gitti bana küfür edip bende yazmadım ki bu kaçıncı saygısızlığı 5 gündür konuşmuyorduk şimdi dün bana kandil msjı atmış onun dışında hiç birşey yazmamış bende yeni görüldü attım sizce onu heryerden engelleyeyim mi yada böyle engellemeden kalsın mı peşimden koşturmak istiyorum önceden koşuyordu şimdi aramaz sormaz oldu .
Ayrılmak istemiyorsunuz peşinizden koşsun istiyorsunuz ama bir önemi yok. Size küfür eden saygısız biri size değer vermiyordur zaten özür dilese kaç yazar? Ergenlik döneminde de değilsiniz ki hala sürünsün istiyorum düşünceleriyle hareket ediyorsunuz.İşe girmek istiyordum olmaz orası falan dedi sen o hayatını seçiyorsan git bilmem ne ben senin için neler yaptım sen başka yol seçiyorsun S*** G (Defol) dedi kalktı gitti asla yazmadım 6 gündür kandıl msji atmiş görüldü attim ama engellesem mi engelemesmi diye düşünüyorum 6 gündür normalde arar bişey der benden bekliyor ama asla adım atan olmak istemiyorum artık
Kısa ne olucak küfür eden biri? E
Zamanında defalarca aldattim hepsinde affetti hatta şiddet uyguladı gidip şikayetçi oldum tehtidler etti kapımdan gitmedi ağladı zırladı affettim bende hatalarım oldu ama bitirmedi hayatımdaki tüm arkadaşlarıma küfür etti onun sayesinde ne işim ne arkadaşım kaldi kafayi yemek üzereyim kimse yokAyrılmak istemiyorsunuz peşinizden koşsun istiyorsunuz ama bir önemi yok. Size küfür eden saygısız biri size değer vermiyordur zaten özür dilese kaç yazar? Ergenlik döneminde de değilsiniz ki hala sürünsün istiyorum düşünceleriyle hareket ediyorsunuz.
Sizin mutluluğunuzu geleceğinizi düşünmeyen birisi sizi sevmiyordur sevgi bu değil. O yüzden konuşmayın. İster engelleyin ister engellemeyin ama tavrınız net ve kararlı olsun. İlk önce kendinize saygınız olsun.İşe girmek istiyordum olmaz orası falan dedi sen o hayatını seçiyorsan git bilmem ne ben senin için neler yaptım sen başka yol seçiyorsun S*** G (Defol) dedi kalktı gitti asla yazmadım 6 gündür kandıl msji atmiş görüldü attim ama engellesem mi engelemesmi diye düşünüyorum 6 gündür normalde arar bişey der benden bekliyor ama asla adım atan olmak istemiyorum artık
Ve şiddete aşırı karşı bir insanım ben tahammülüm olamaz ama buna kolumu sıkması bile şiddettir bunu kabul etmeyip bu şiddet değil bile diyor ruh hastasıZamanında defalarca aldattim hepsinde affetti hatta şiddet uyguladı gidip şikayetçi oldum tehtidler etti kapımdan gitmedi ağladı zırladı affettim bende hatalarım oldu ama bitirmedi hayatımdaki tüm arkadaşlarıma küfür etti onun sayesinde ne işim ne arkadaşım kaldi kafayi yemek üzereyim kimse yok
Pavyon hayatı mı ne bu? Biraz daha anlaşılır yazsanız keşke.İşe girmek istiyordum olmaz orası falan dedi sen o hayatını seçiyorsan git bilmem ne ben senin için neler yaptım sen başka yol seçiyorsun
Hayır makyozluk falan bende oraya girince iyice havalı olacagimi falan sanıyor normal bir işe gir diyoPavyon hayatı mı ne bu? Biraz daha anlaşılır yazsanız keşke.
Siz bence onu peşinizden kpşturarak bıkıtmışsınız şu an sizinonun peşinden koşmankzı istiyor olabilir ondan böyledirBencede öyle ilk 4 yıl ilgiliydi istemiyorum desem bile gitmiyordu şimdi istemiyorum diyince tamam oldu anlamadım 6 yıl bu arada ben onunla herşeyi yaşadım
Ben 25 o 30 yaşında ama bu ilişkide hamile bile kaldım ondan düşük yaptım çevremdeki herkes onun yüzünden hayatımda yokAyrılmak istemiyorsunuz peşinizden koşsun istiyorsunuz ama bir önemi yok. Size küfür eden saygısız biri size değer vermiyordur zaten özür dilese kaç yazar? Ergenlik döneminde de değilsiniz ki hala sürünsün istiyorum düşünceleriyle hareket ediyorsunuz.
Evet artık birşey olduğunda ben arıyorum bilerek yapıyor ama artık yeter bence ben birdaha aramak istemiyorum o kadar kolay küfür ediyoruz ki saygı falan kalmadı kalmadı rezil bir ilişkiSiz bence onu peşinizden kpşturarak bıkıtmışsınız şu an sizinonun peşinden koşmankzı istiyor olabilir ondan böyledir
Sizde masum değilsiniz. 20 yaşında bi kız da değilsiniz. Birde onu aldatmışsınız. Bence tencere kapak olmuşsunuz ama yinede anlaşamıyorsunuz. Neden hiç hatalarınızı oturup sorgulamıyorsunuz hiç? Neden kendinize çeki düzen vermek için çabalamıyorsunuz? Doğru düzgün anlaşamadığınız kişiden hamile kalmakta neyin nesi? Ne tür hayatlar yaşıyorsunuz anlamıyamıyorum ben gerçekten. İlişki olsunda nasıl olursa olsun kafasındasınız hep.Ben 25 o 30 yaşında ama bu ilişkide hamile bile kaldım ondan düşük yaptım çevremdeki herkes onun yüzünden hayatımda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?