Erkekler neden hep kadınların regl dönemlerinde yaşadığı duygusal stresten kaçarlar

Yok ya valla 3.gun sonra adet olduğumda bütün bu duygular uçup gidiyo eski bene kavuşuyorum. Erkekler de her şeye ne kadar çabuk bunalıyo canım hemcinsim olarak benim yanımda olsanız
Valla hemcinslerimin nazını niyazını ben bile çekemiyorum çoğu zaman, erkekler ne yapsın?

Niye bir adam arkadaşının pms dönemi hezeyanlarını çekmek zorunda olsun ya da flört bile etmediği bir kadını nazlasın?

size sacma sapan davranan adamlarla takilmazsaniz böyle bir sorununuz olmaz.
ben yirmilerin basindayken regl hassasiyeti yasardim öncesi kendisi falan tonla tantana, yok ay büyürken uyuyamazdim falan. zamanla gecti böyle seylerim kalmadi yaş aldikca.
ama en pms'nin dibine vurdugum zamanlarda bile böyle bir muameleyle karsilasmadim. hatta bir allahin belasi exim var, hayatima aldim diye tiksindigim nadir insanlardan - malın teki. o bile ben reglken havlu ütüler karnima koyardi. degil ki kacsin etsin
Mesele ağrım sancım var meselesi değil ki yengenç. Üzgünüm, depresifim yanımda olsunlar diyor ama bu misyonu yüklenecek yakınlıkta adamlar değiller anladığım kadarıyla.

Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
Regl takviminizi kamuya ilan etmiyorsanız; insanlar regl günlerinizi nasıl biliyor ki ?

Ben valla bazen regl öncesi soğuk alırsam yandı gülüm keten helva oluyorum.Biri ölmüş gibi can çekişiyorum resmen yazışmaya falan halim kalmıyor.En son uyuyakalıyorum ağrı geçmeye yakın, bir uyanıyorum hiçbir şeyim yok.

Bu hallerimde bile kimse benden kaçmadı hep daha çok üstüme düşüldü olması gerekende bu zaten.

Hayır 1 tanesi çok eski bir arkadaşım yurt dışında yaşıyor 3 güne 1 haftada 1 görüntülü ya da sesli konuşuruz sohbet muhabbet.
Diğeri de Instagram dan tanıştim konuştuk biraz . Dediğim. Gibi şu an çok hassasım şu an bile ağlıyorum. Yanımda olmalarını istedim sadece güzel bir söz falan ama birisi telefonu kapattı diğeri bizim bı ilişkimiz yok şuan yaptı o aşamada değiliz falan dedi. Benim tek beklentim arkadaşça yanımda olmasıydi
Sevgiliz değilseniz böyle tepki vermeleri normal ama. Yani rahatsız bile olmuş olabilirler bu kadar özelinizi açtığınız için.

Hayır 1 tanesi çok eski bir arkadaşım yurt dışında yaşıyor 3 güne 1 haftada 1 görüntülü ya da sesli konuşuruz sohbet muhabbet.
Diğeri de Instagram dan tanıştim konuştuk biraz . Dediğim. Gibi şu an çok hassasım şu an bile ağlıyorum. Yanımda olmalarını istedim sadece güzel bir söz falan ama birisi telefonu kapattı diğeri bizim bı ilişkimiz yok şuan yaptı o aşamada değiliz falan dedi. Benim tek beklentim arkadaşça yanımda olmasıydi
ama siz dümdüz ilgi beklemişsiniz daha sevgili bile değilmişsiniz saçma olmuş sizin adınıza utandım yani

Sevgilim olmayan birisi ben hastayım bir çorba verenim yok dese ilgi beklese annene söylesene yapsın derim , ne münasebet.Bazı şeyler zamanında yaşanmalı.

Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
herkes böyle değil ki. bazı adamlar da seninle ekstra ilgilenir. adamına bağlı kuzum.
ama ben kendime sinir oluyorum bazı aylar bi de senle mi uğraşcaz kızım yavvvv diye.. :KK51:

Pericim simdi konularina baktim subat ayinda bosanma konun var o zaman hala bosanmamissin. Arada 1 ay var. Biraz nefes mi alsan?

Bence her erkek öyle davranmıyor. Eski sevgilime regl olduğumda söylüyordum benimle daha çok ilgilenir bol bol sohbet ederdi. Görüştüğümüzde de çikolata getirirdi :) regl sürecinde bazen çok duygusal bazen de gergin oluyorum. Ama telefonu kapatan ortadan kaybolan erkeği hayatımda tutmam.

Regl takviminizi kamuya ilan etmiyorsanız; insanlar regl günlerinizi nasıl biliyor ki ?
dahası
adamlar online, telefonda vs. görüştüğü kişiler

ben anlamadım online adam sevgili de değil neye nasıl destek olacak
aynı işyerinde/okulda/apartmanda bi yerde olduğun adam olsa -tamam sevgilin değil de hadi arkdaşın olsun- ne biliyim sıcak bir içecek, tatlı vs. getirebilir, dur yürüme ben bırakıyım der, ağrı kesici alalım mı diyebilir başım ağrıyo dedin diyelim (benim ağrıyo migrenim var), gel bi hava alalım canın sıkkın görünüyor der (regli ilan etmediysek)

konu sahibi, ablacım online adamdan ne gibi bişey bekliyorsun ki?
ne yapsın mesela?

Mesele ağrım sancım var meselesi değil ki yengenç. Üzgünüm, depresifim yanımda olsunlar diyor ama bu misyonu yüklenecek yakınlıkta adamlar değiller anladığım kadarıyla.
insan regl olunca neden üzgün olsun?

sancın olur
enerjin düşük olur
tamam beyaz pantolonla koltukların üzerinde zıplamaz ama niye üzgün olacağımı anlamadım.

bir de adama "üzgünüm" diyor diyelim
adam neden ne oldu der (hani bir kötü haber mi almıştır filan)
yoooo, reglim.

eh. ama.

ha reglim enerjim düşük, sancım var, çok kanamam oluyor canım hiçbişey yapmak istemiyor, uyuyamadım hiç, hiç işe gidesim bile yok...
mesela böyle dese en azından dürüst olur. bir adam da moral motivasyon verebilir belki (ki evet, öyle bir misyonu yok ama yapabilir, bir iki güzel laf eder belki). fakat üzgünüm teselli et demek tamamen saçma.

Back
X