- 8 Mart 2023
- 1.308
- 100
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Ne zaman denk gelirim pek umudum yok da.Siz hiç sizi seven birine denk gelmemişsiniz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman denk gelirim pek umudum yok da.Siz hiç sizi seven birine denk gelmemişsiniz..
Valla hemcinslerimin nazını niyazını ben bile çekemiyorum çoğu zaman, erkekler ne yapsın?Yok ya valla 3.gun sonra adet olduğumda bütün bu duygular uçup gidiyo eski bene kavuşuyorum. Erkekler de her şeye ne kadar çabuk bunalıyo canım hemcinsim olarak benim yanımda olsanız
Mesele ağrım sancım var meselesi değil ki yengenç. Üzgünüm, depresifim yanımda olsunlar diyor ama bu misyonu yüklenecek yakınlıkta adamlar değiller anladığım kadarıyla.size sacma sapan davranan adamlarla takilmazsaniz böyle bir sorununuz olmaz.
ben yirmilerin basindayken regl hassasiyeti yasardim öncesi kendisi falan tonla tantana, yok ay büyürken uyuyamazdim falan. zamanla gecti böyle seylerim kalmadi yaş aldikca.
ama en pms'nin dibine vurdugum zamanlarda bile böyle bir muameleyle karsilasmadim. hatta bir allahin belasi exim var, hayatima aldim diye tiksindigim nadir insanlardan - malın teki. o bile ben reglken havlu ütüler karnima koyardi. degil ki kacsin etsin
Regl takviminizi kamuya ilan etmiyorsanız; insanlar regl günlerinizi nasıl biliyor ki ?Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
Ben bu haziran gibi uygun olur diye düşünüyorum, siz ne dersiniz ?Ne zaman denk gelirim pek umudum yok da.
Sevgiliz değilseniz böyle tepki vermeleri normal ama. Yani rahatsız bile olmuş olabilirler bu kadar özelinizi açtığınız için.Hayır 1 tanesi çok eski bir arkadaşım yurt dışında yaşıyor 3 güne 1 haftada 1 görüntülü ya da sesli konuşuruz sohbet muhabbet.
Diğeri de Instagram dan tanıştim konuştuk biraz . Dediğim. Gibi şu an çok hassasım şu an bile ağlıyorum. Yanımda olmalarını istedim sadece güzel bir söz falan ama birisi telefonu kapattı diğeri bizim bı ilişkimiz yok şuan yaptı o aşamada değiliz falan dedi. Benim tek beklentim arkadaşça yanımda olmasıydi
Benimkini ben bile bilmem o kadar düzensizdir hahahRegl takviminizi kamuya ilan etmiyorsanız; insanlar regl günlerinizi nasıl biliyor ki ?
ama siz dümdüz ilgi beklemişsiniz daha sevgili bile değilmişsiniz saçma olmuş sizin adınıza utandım yaniHayır 1 tanesi çok eski bir arkadaşım yurt dışında yaşıyor 3 güne 1 haftada 1 görüntülü ya da sesli konuşuruz sohbet muhabbet.
Diğeri de Instagram dan tanıştim konuştuk biraz . Dediğim. Gibi şu an çok hassasım şu an bile ağlıyorum. Yanımda olmalarını istedim sadece güzel bir söz falan ama birisi telefonu kapattı diğeri bizim bı ilişkimiz yok şuan yaptı o aşamada değiliz falan dedi. Benim tek beklentim arkadaşça yanımda olmasıydi
herkes böyle değil ki. bazı adamlar da seninle ekstra ilgilenir. adamına bağlı kuzum.Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
Konuştuğunuz bir adama "reglim; üzgünüm, yanımda ol vb" mi dediniz ?Bı ilişkim yok şu an ama konuştuğum kişilerdi. Açık açık üzgün olduğumu yanımda olmasını istediğimi söyledim beklentim yanlış belki de .
Yeni birine denk gelmeden önce; boşandınız mı ?Ne zaman denk gelirim pek umudum yok da.
Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
Bence her erkek öyle davranmıyor. Eski sevgilime regl olduğumda söylüyordum benimle daha çok ilgilenir bol bol sohbet ederdi. Görüştüğümüzde de çikolata getirirdi :) regl sürecinde bazen çok duygusal bazen de gergin oluyorum. Ama telefonu kapatan ortadan kaybolan erkeği hayatımda tutmam.Yani evet dışardan bakıldığında zor kabul ediyorum çok sıkıcı bir durum da. Ama eşin olur sevgilin olur ya da arkadaşın diyelim ki. Mutlu zamanlarda ne güzel berabersin tam kadının regl dönemi yaklaşır kadın ya gerginlesir ya da çok duygusallasir. Erkek ortadan kaybolur ulaşamazsın. Ya da hemen kapatır telefonu. Neden ya çok mu zor yanında olduğunu hissettirmek
dahasıRegl takviminizi kamuya ilan etmiyorsanız; insanlar regl günlerinizi nasıl biliyor ki ?
insan regl olunca neden üzgün olsun?Mesele ağrım sancım var meselesi değil ki yengenç. Üzgünüm, depresifim yanımda olsunlar diyor ama bu misyonu yüklenecek yakınlıkta adamlar değiller anladığım kadarıyla.