Erkek anneleri bakabilir mi?

Bir cevap yazardım ama mapıstan yeni çıktım:KK51:
Konu sahibi fikrini paylaşmış,ama bizim oğlanlar akıllı efendi yani:))

Bende baska bir sey yazacaktim da daha dun ciktim mapus cok sovuk :KK53: valla benimkilerin yapmadigi is yok her seyden once kendi ayaklari uzerinde dursunlar hep arkalarindan biri mi gezecek.. yilmisim zaten lokmasini agzina veren analarin yetistirdigi yurdum insanindan :/

Ama oğlunuza daha bir sempati besliyorsunuz değil mi?

Kadin sadece kiz ve erkek evlat sahibiyim,evlat evlattir deyip ataerkil yaklasimi elestirmis, siz nasil Boyle bir cikarim yapabildiniz? Ayrica size verilen kiskanma cevabina yaptiginiz aciklamada fiyasko. Her anne oglunu, omur boyu 5 yasindaki bir cocuk gibi davranacak sekilde yetistirmiyor. Siz erkek annelerini dolayli olarak bayagi yermissiniz.[/QUOTE]

Erkek çocuk annesiyim çok saçma bir yazı.100 yıl öncesinden kalma.Bi oğlu olmalı insanın ya da bir kızı olmalı...yazılarını oldum olası sevemedim.Cagimizin gereklerini göz ardi etmeden vicdanlı,merhametli,ahlaklı,kadınlara saygılı,tüm canlılara saygılı,odun olmayan,sevgi dolu,bilgili kültürlü aydin bir insan olarak yetiştirmeye çalışıyorum oğlumu.Gelecek bebeğimi de öyle yetiştirmek hedefim kiz ya da erkek inşallah...Böyle basit,sığ düşüncelerden,cinsiyet ayrımından:kusmuk:

Kadin sadece kiz ve erkek evlat sahibiyim,evlat evlattir deyip ataerkil yaklasimi elestirmis, siz nasil Boyle bir cikarim yapabildiniz? Ayrica size verilen kiskanma cevabina yaptiginiz aciklamada fiyasko. Her anne oglunu, omur boyu 5 yasindaki bir cocuk gibi davranacak sekilde yetistirmiyor. Siz erkek annelerini dolayli olarak bayagi yermissiniz.
[/QUOTE]
Hay agzina saglik :KK66:

Ay çok saçma ne yani reçel döküp tepemden öpmese olmaz olsun böyle oğul mu dicem pehh ne insanlar varmış 2kızım var şimdi oğlum olcak ben hala bebeğim diye seviyom oğlum diyemedim bazen tepikleyince evladım dur bi diyorum
Çevremde var o tip yazı paylaşan 2kızı var 3.oğlan bitanecik evladım diye sever gıcık olurum ayy onun gibi olmak istemiyorum ben iki kozımı bile öperken eşit öpüyorum ortalarına yattığımda birinden tarafa dönemiyorum bu ayrımcılığı anlayamayacağım sanırım evlat evlattır sebepsiz seversin
Ay eşimin ayakkabıyla içeri girdiğini hayal ettim kv sevmek yerine neler der neler:KK53:

Ben başka açıdan düşündüm yazanı. Kızı olsaydı kızı hakkında yazardı. Oğlu var diye oğlunu yazmış. Yıllar sonra kavuştuğu bir evladı anlatmaya çalışmış sadece.

Kız erkek ayrımı yaptığı için yazmamis bence.

Ya da yazdı sayalım erkek çocuk sevmek suç değil , kız çocuk sevmek suç değil.

Toplumun getiridklerinden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama erkek çocuk seven taşlaniyor , kız çocuk seven alkislaniyor.
Bu pozitif ayrımcılık sayılıyor. Tezat bana göre.

Burada ki tek kötü yan erkek çocuğunu yetiştirme şekli.

Bende çok uğraştım evlat sahibi olmak için şükür yıllar sonra bir oğlum oldu.Allahtan dilegim önce sağlıklı olsun her daim.Merhametli olsun karısını çok sevsin ağzından hiç kötü söz çıkmasın isterim.Yakamin paçamın açık olup olmamasına takılmasın adam olsun işine gücüne baksın.Fazla dramatize etmeue gerek yok.

Ama oğlunuza daha bir sempati besliyorsunuz değil mi?
Neden boyle yazdin?

Iki oglum bir kizim var hepsi ayri deferli benim icin hepsini kirk sanciyla dogurdum ayol aynilar.. ama kizim en kucuk ve tek oldugu icin ona daha cok sempatim var simdilik:) ayrim degil ama bu daha savunmasiz ve hemcinsim yani:)) asigim ona asikkkkk asikkkk nasil ankatayimki valla abartmiyorum. Agzini burnunu tum kafasini yiyesim geliyo:))

Amma abartiyorlar su erkek dogurmayi
Sanirsin herkes Kanuni Sultan Suleyman cikariyor yahu

Simdi yazinin tamamini okumadim ama bence yaziyi yazan kisi evledina olan sevgisini bu sekilde dile getirmis aslinda erkeklerin yaptigi bir cok seyi anne gozuyle yorumlamis anlatabildim mi bilemedim ama kizi olsaydi da ona gore dile getirirdi herhalde benim de 2 oğlum var hic bir zaman oglum var iyi ki kizim yok ah ne guzel erkek bebek dogurdum demedim oblar benim evladim kiz da olsalardi ayni sekilde kosulsuz sevecektim evladin kizi erkegi olmaz bir cok anne boyle dusunuyordur cunku ben cocuklarimi cinsiyetine gore sevmiyorum benim evlatlarim oldugu icin seviyorum dip not erkek cocugu diye simartmiyorum iyi insanlar olmalari icin elimden geleni yapiyorum

Yaw bu yazinin kiz versyonuda vardi ayrica.. bu kadar uzunmuydu bilmdm ama..o da bi kizi olmali insanin diye basliyodu yine..

Sacma sapan bi yazi olmus.bari vatana millete hayırlı bi evlat olsun deseydi. Benim kizim var dunyalara degismem sacinin telini iyi ki var.ama cinsiyet ayirmak cok kotu cok sacma.

Erkek değil MAL yetiştiriyolar anasını satayım. Okurken gözüm seğirdi. 45 numara ayakkabısını evin ortasına çıkaracakmış da açım diyecekmiş de kebap niyetine ayakkabısını yedirirler adama.

Neyini kıskanacaksınız ya şu embesilliğin? Başının çaresine bakamayan paraziti mi?

Gece gece sinirlendim. 1 yaşına girmek üzere bi oğlum var nasipse babam gibi kardeşim gibi eşim gibi kendi işini kendi gören, özgüvenli, becerikli, kadını hizmetçisi görmeyen bi birey olarak yetiştireceğim.

Gerizekalılar!

X