- 7 Mart 2019
- 2.943
- 1.460
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Öyle iyi niyetli olmuycaksın ama bana duyurmadan istiyor annesi genelde telefonda ben konuşmalarından anlıyorum bazen de ufak tefek bişeyler isterse yanımda istiyor ve arsız evet yok dediği halde on kere istiyor ve kendini acındırıyor annene bi şunu alamıyor musun o kadar para alıyorsun annene harçlık vermiyorsun hiç falan. Eşim de diyo sen bana şunu alsana diyo mesela lafın gelişi biz nasıl alalım emekli insanlarız paramız yok ki diye kendini acındırıyor sürekli izne gidiyoruz gitmeden eve bişeyler sipariş et öyle git dedi ama eşime bi pişirimlik bişey bile vermez eşim de bunları hiç görmez görse de bişey değişmiyor gerçi yüzüne vuruyor ama annesi çok iyi manipüle ediyor kendini çok iyi acındırıyor eşimde çok yufka yürekli kıyamıyoKötü olmayalım aramız iyi olsun diye düşünüyorsunuz ama maalesef kendiniz gibi sanmayın kimseyi. Biz düğünümüzü kendimiz yaptık bir sürü borcumuz vardı evlenirken üstelik eşim bana ailem de destek olacak demesine rağmen 1 TL ödemediler artı bizim eşyalarımızı aldığımız mağazadan annesi eşyalar alıp borcun üzerine ekletti taksitlerini biz ödedik tabii ki bitmedi birde para istediklerini öğrendim sürekli anneler günü yok babalar günü doğum günü adı altında hediyeler. Ha bize kışlık, et vs veriyorlardı ama eşim mi ödüyordu parasını mechul. Bende özel sektörde sabahtan akşama eşşek gibi çalışıyordum işte evden yemek götürüyorum kendime bir şey almıyorum vs. Böyle durumlarda güzel bir cinnet geçireceksin ha ben eşimle çok mücadele verdim baktım sadece birbirimizi yiyoruz diğerlerine de yaptım. Yeter artık dedim bende iyi olmuyorum artık. Şimdilik bir şey şahit olmadım zaten veriyosa da gizli saklıdır ama bilmiyorum zaten bende çalışmıyorum.
Ben maaşımı vermedim bir süre birikim yaptım, eve de çok katkıda bulunmadım napıyosan yap dedim.
Sizin yol uzun görünüyor çünkü eşiniz ve annesi baya arsız gibi. Ciddi tepkiler verin bence. Başka yolu yok.