Valla kendisinde olmayana siz soyledikce ters teper. O onun annesi ve anne olarka kendi oglunu ezik ve annesine bagimli yetiştirmiş. Sizin degistirebileceginiz bir sey oldugunu sanmiyorum. Kendi hakkini aramayi bilrn biriyle evlenmeye ozen gostermek lazim bu yuzden. Ben zamaninda cok zor durumda kaldiklarini bildigim icin bir kere babasinin borcunu odemesine musade ettim, evet esim geldi benden msuade istedi. Babasi koyden bi arsayi vererek odemeyi teklif etti. Satip paraya cevirebilecegimiz bir yer değildi, o yuzden esime kabul etmemesini soyledim. Bize bir katkisi olmayacak, adam borcu odedim diye gecirecek, yok oyle yagma. Simdi gene borca batmis beyefendi, aramis kizindan istemis. Bizim yuzumuz sert, oncekini de odemedi, biliyor alacagi cevabi isteyemez.
Mesela bi arkadasim var. Eşi dogulu, butun aile aile apartmaninda bir arada yiyip, bir arada kazanip bir arada harciyorlarmis kardesleri. Ama arkadaşımın esi tayin durumu olan bir memur ve ailesinden uzakta oldugu icin daha yeni evliyken kayinvalide ve kayinpeder gorumceyi evlerine göndermiş, biz hep bir arada harcariz malimiz birdir, oglumuzu alip goturup uzakta malını gelin yemesin diyip gorumce 1 sene onlarda kalmis. O gitmis bi sure sonra kayin gelmis, o gitmis bi sure sonra kv gelmis. 8 senedir evliler , son 2 senedir arkadasim akli basina gelmis bi cinnet gecirmis evine bi daha adim attirmamis onlara. Simdi isin formulunu de kocasinin parasini sıfıra indirip, hatta borca sokup ailesine verecek tek kurus birakmamakta bulmus. Kiz her gun geziyo yiyor iciyor, kurslara gidiyor, surekli mesela kapali kendisi ama sadece evde yapılı sacla oturmak icin kuaforde sacini yaptiriyor. Cok komikler. Ama en iyisini yapiyor