Erkeğin kadını tatmin etmemesi sevgisizlik midir ? İşi bilmeyişindenmidir? Ben rahatlamadan sürekli ilişki bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynısını düşünüyorum. Eğer konu sahibi bayan bekareti kaybolmasın diye böyle tercih etmiyorsa, adamda bir sorun var. Erişkin hiçbir erkek bunla yetinmez.
Yarım bitakiyor sevismiyor yani bence de sorun var şöyle örnek vereyim arkadaşımın kayın pederi 62 yaşında adam halen aktifmis şimdi 20.30 yaş erkekler aktif değil

Kadının bunu yapması da aşağı geliyormuş ya size, ondan şey ettim. Kölelik bilmem ne. Ne alakaysa. Bir kere de yazsanız anlardık oralı iğrenç bulduğunuzu.
Siz anlayın diye defalarca yazmadım. Bana hissettirdiği duygu bu. Az bile yazdım. İçimde hissettiğim daha fazlası.

Anlayacağınız bir mesele değil.Bn burda kendi düşüncemi kimseye kabul ettirmeye çalışmıyorum.

Kadının bunu yapması da aşağı geliyormuş ya size, ondan şey ettim. Kölelik bilmem ne. Ne alakaysa. Bir kere de yazsanız anlardık oralı iğrenç bulduğunuzu.
Ülkenin kadınlarının yarısı kocalarının kölesi olmuş durumda. Sorsan aydınlık bir cağda yaşıyoruz ama kölelik düzeni terkedilmedi.

Evet konu sahibesi aynen öyle sanıyor.allahim aklıma mukayyet olmam lazımmi şimdi siz bana onu söyleyin?
Şöyle düşünün,geçmişte ailesinden sevgi görmediyse ki buda bir ihtimal bana göre.
Bir erkeğin saç okşamasını sevgi olarak değer veriyor diyerek düşünüyor konu sahibide.

Bende şaşırdım aklıma sahip çıkmam lazım..

Çok teşekkür ederim . Artık dediğiniz gibi yapacağım . Bakalım gerçekten değişecek mi . Tatmin olmadığımda ona bunu söyledim bakalım son kez değişecek mi

Evli bu adam bence önceki konularini da üstünkörü hatirliyorum. Hiç yorum yazmamıştım sana galiba. Kendine değer vermek, özsaygı konularında kendini geliştirmeni öneririm.

Evli bu adam bence önceki konularini da üstünkörü hatirliyorum. Hiç yorum yazmamıştım sana galiba. Kendine değer vermek, özsaygı konularında kendini geliştirmeni öneririm.
Aslında psikologdan onlıne seans bile aldım ama iyisine denk gelemedim sanırsam çünkü hiç bir yorum yapmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…