- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Aslında erken boşalma gibi de değil ama neden ben boşalamıyorum, neden o beni önemsemiyorBaya detaylı anlatmışsın erken boşalma var partnerine düzelirmi bilemem ama zor gibi
Siz ona oral yaparken iyi ama size yapmıyor öküz kendi işini halledip kalkıp gidiyorBu akşam her zaman ki gibi evime geldi. Önce pasta yedik çay içtik sonra sevişmeye başladık. Sevişmeye başlarken sadece öpüşme oluyor. 15 dakika sürüyor. Saçlarımı okşuyor bu hoşuma gidiyor.Sonra hemen yatağa geçiyoruz. Ben üzerimdeki kıyafetleri çıkarmıyorum. Oda zaten önemsemiyor . Ben onu tatmin etmeye başlıyorum . Oda arada beni okşuyor ama asla tenimden değil pantolonun veya taytın üzerinden. Sonra ben 30 dakika bazen 20 dakika oraldan sonra üzerime geliyor . Üzerimde sadece iç çamaşırım kalıyor. Ve altımdaki taytı yarıya kadar indiriyorum o şekilde bi sürtünme oluyor sonra o rahatlıyor. Ben öyle kalıyorum. Bu akşam da yine aynısı oldu . Ya boşaldın mı dedim senin gelmedi mi dedi . Bende hayır dedim . Sonra kalktı üzerimden gitti içeriye geldi saçımı okşadı . Biraz sonra hazırlanmaya başladı çünkü yarın iş vardı saat 11 50 gibiydi . Sonra ben suratımı astım hep böyle mi olacak dedim . Geldi yanıma uzandı . Saçımı okşadı dedim ben rahatlayamadım . Hadi boşalt beni felan diye dalgaya vurdum ama suratım asıktı . Saçımı okşadı 1 saat kadar felan . Sonra düzelicek her şey düzelicek diyor . Ben neden tatmin olmuyorum dediğimde olursun diyor . Tam 5 aydır bu şekilde sevişiyoruz. Ama nedense göğsümü bile zor öpüyor . Öpüyor ama çok nadir . Zaten alt tarafım ile işi yok . Bu adam şimdi beni seviyor mu . Sorsam seviyorum . Bir dahakine düzelir deyip duruyor . Ama hep sınırları var . Aşamıyoruz bu sınırları . Acaba diğer erkeklerde böyle mi ? Düzelmesini bekliyorum ama beni bile rahatlatmıyor . Nasıl olucak bu adamla
Normal ilişki mi oluyor sadece sürtünmeAslında erken boşalma gibi de değil ama neden ben boşalamıyorum, neden o beni önemsemiyor
Diğer erkekleri bilmem benimki boyle degil.DÜZELMEZ.5 ay nedir yahu.Beyefendi acayip beceriksiz ve bencilmis kusura bakmayinda.İnsan bilmiyor da olabilir ama konus yani.Birdahakine düzelir nedir yav.Sonrasinda sac oksamak nedir mesela? Beni hepten gererdi bu hareketi.Siz acıkca sormus sorunu soylemissiniz.Oralı degilse yarıda bırakın onu.Ne kadar ekmek o kadar köfte.Anlasin ayi..Acaba diğer erkeklerde böyle mi ? Düzelmesini bekliyorum ama beni bile rahatlatmıyor . Nasıl olucak bu adamla
Sadece sürtünme yaşıyoruz . Oda genellikle bu şekilde o üzerindeysem veya altındaysam oluyor . Hep aynı pozisyon aynı şeyler .Normal ilişki mi oluyor sadece sürtünme
O size niye oral yapmıyor niye çıplak elle dokunmuyor ayric niye sürtünüyorsunuz ayrıca korunuyor musunuz?Sadece sürtünme yaşıyoruz . Oda genellikle bu şekilde o üzerindeysem veya altındaysam oluyor . Hep aynı pozisyon aynı şeyler .
Gerçekten ben ona sınırların var diyorum yok diyor. Mutluyuz diyor açık açık da bana bunu yap diyemem ki . Sizce anlıyor mudur . Sexde sınırların var derken beni öpmesini kastedildiğiini ya geçtim oramı göbeğimi dahi açıp öpmüyor sadece 1 kere yapmıştır sanırımSiz ona oral yaparken iyi ama size yapmıyor öküz kendi işini halledip kalkıp gidiyor
Beni okşarken yani saçlarımı ya da elleri vücudumda dolanırken o kadar naifki. Ama cinsellij olduğunda olay sadece bu . Farklı şeyler beklemıyorum ama en azından oda beni çok arzulasın istiyorum ama arzulamıyor dimi .Diğer erkekleri bilmem benimki boyle degil.DÜZELMEZ.5 ay nedir yahu.Beyefendi acayip beceriksiz ve bencilmis kusura bakmayinda.İnsan bilmiyor da olabilir ama konus yani.Birdahakine düzelir nedir yav.Sonrasinda sac oksamak nedir mesela? Beni hepten gererdi bu hareketi.Siz acıkca sormus sorunu soylemissiniz.Oralı degilse yarıda bırakın onu.Ne kadar ekmek o kadar köfte.Anlasin ayi..
Ayy ben o konusuna da yorum yapmistimDiğer konularınizdaki onlarca sorundan sonra yine mi cinsel ilişki yaşamaya çalıştınız.
Kumar borcu vardı sizde yardım edecektiniz muhtemelen para da vermediniz adam da kendini tatmin ediyor gidiyor.
Ve bence bu adam evli.
Arzulamiyor diyecem de siz şimdi borcu var ondandır falan dersinizBeni okşarken yani saçlarımı ya da elleri vücudumda dolanırken o kadar naifki. Ama cinsellij olduğunda olay sadece bu . Farklı şeyler beklemıyorum ama en azından oda beni çok arzulasın istiyorum ama arzulamıyor dimi .
Ben ilişkiye giremiyorum . Korkuyorum denedim ama olmuyor o da kıyamam ben sana diyor zorlamıyor . Sadece arkama felan çıplak elle dokunuyor göğsüme felan ama oral yapmıyor sanırım iğreniyor miğfesi kaldırmıyor galiba . Çünkü ben ona oral yaptıktan sonra beni dudağimdan öpmüyor . Önceden ağzımı yıkar gelirdim . İkidir yıkamıyorum oda yavaş yavaş öpmeye başladı ama genel olarak ilişki bu şekilde ilerliyorO size niye oral yapmıyor niye çıplak elle dokunmuyor ayric niye sürtünüyorsunuz ayrıca korunuyor musunuz?
Ay bu konu mu var bir de. Boyle bir adama 20 30 dk oral yapmaya deger mi be? Sevmekten aciz zaten. Üstüne bir de bu şüpheler.Diğer konularınizdaki onlarca sorundan sonra yine mi cinsel ilişki yaşamaya çalıştınız.
Kumar borcu vardı sizde yardım edecektiniz muhtemelen para da vermediniz adam da kendini tatmin ediyor gidiyor.
Ve bence bu adam evli.
Aklıma gelenleri yazdım ama adam normal değil.Ay bu konu mu var bir de. Boyle bir adama 20 30 dk oral yapmaya deger mi be? Sevmekten aciz zaten. Üstüne bir de bu şüpheler.
Millet ağzında pussy çalkalıyor. Beyefendi iğreniyormuş.Ben ilişkiye giremiyorum . Korkuyorum denedim ama olmuyor o da kıyamam ben sana diyor zorlamıyor . Sadece arkama felan çıplak elle dokunuyor göğsüme felan ama oral yapmıyor sanırım iğreniyor miğfesi kaldırmıyor galiba . Çünkü ben ona oral yaptıktan sonra beni dudağimdan öpmüyor . Önceden ağzımı yıkar gelirdim . İkidir yıkamıyorum oda yavaş yavaş öpmeye başladı ama genel olarak ilişki bu şekilde ilerliyor
Göğsünü opmuyorsa olmazBu akşam her zaman ki gibi evime geldi. Önce pasta yedik çay içtik sonra sevişmeye başladık. Sevişmeye başlarken sadece öpüşme oluyor. 15 dakika sürüyor. Saçlarımı okşuyor bu hoşuma gidiyor.Sonra hemen yatağa geçiyoruz. Ben üzerimdeki kıyafetleri çıkarmıyorum. Oda zaten önemsemiyor . Ben onu tatmin etmeye başlıyorum . Oda arada beni okşuyor ama asla tenimden değil pantolonun veya taytın üzerinden. Sonra ben 30 dakika bazen 20 dakika oraldan sonra üzerime geliyor . Üzerimde sadece iç çamaşırım kalıyor. Ve altımdaki taytı yarıya kadar indiriyorum o şekilde bi sürtünme oluyor sonra o rahatlıyor. Ben öyle kalıyorum. Bu akşam da yine aynısı oldu . Ya boşaldın mı dedim senin gelmedi mi dedi . Bende hayır dedim . Sonra kalktı üzerimden gitti içeriye geldi saçımı okşadı . Biraz sonra hazırlanmaya başladı çünkü yarın iş vardı saat 11 50 gibiydi . Sonra ben suratımı astım hep böyle mi olacak dedim . Geldi yanıma uzandı . Saçımı okşadı dedim ben rahatlayamadım . Hadi boşalt beni felan diye dalgaya vurdum ama suratım asıktı . Saçımı okşadı 1 saat kadar felan . Sonra düzelicek her şey düzelicek diyor . Ben neden tatmin olmuyorum dediğimde olursun diyor . Tam 5 aydır bu şekilde sevişiyoruz. Ama nedense göğsümü bile zor öpüyor . Öpüyor ama çok nadir . Zaten alt tarafım ile işi yok . Bu adam şimdi beni seviyor mu . Sorsam seviyorum . Bir dahakine düzelir deyip duruyor . Ama hep sınırları var . Aşamıyoruz bu sınırları . Acaba diğer erkeklerde böyle mi ? Düzelmesini bekliyorum ama beni bile rahatlatmıyor . Nasıl olucak bu adamla