Erkeğin kadını tatmin etmemesi sevgisizlik midir ? İşi bilmeyişindenmidir? Ben rahatlamadan sürekli ilişki bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşırı muhafazakar ailelerde bu çok yaygın. Ben de aklımı peynir ekmekle yediğim zamandı herhâlde aşırı muhafazakar bir ailesi olan bir çocuklaydım, dört kız kardeşi vardı, hepsi feraceli, aile çarşaflıydı. Gerçi tanıdığımda böyle bir ailesi olduğunu bilmiyordum;ama cinsel olarak çok sıkıntılıydı, istemiyordu. Evine gelmemi bile istemiyordu, komşular görürmüş, nasıl erkekse. Ne bileyim ben de kendime özgüvenimi kaybetmiştim o dönem Acaba onda da öyle bir sıkıntı mı vardı, doğru dürüst bir şey yaşayamamıştık.

Swancım, sonrasında evlendi mi, haber aldın mı?
Benim nişanlı böyle biblo gibi bir çocuktu. Bakmaya kıyamazsın. Öyle zengin değildi. Güngören’de oturuyordu. Ama çevresinde ne hikmetse kendinden yaşca büyük çok zengin erkek arkadaşları vardı. Beraber Kıbrıs’a kumar oynamaya, couchevelle kayak yapmayı gidiyordu. Ben kuşkulanıyordum bu parayı nerden buluyor, o adamlarla ortak ne noktası olabilir diye. Ne yalan söyleyeyim torbacılık yaptığını düşündüm ama aklımdan gay olacağı hiç geçmedi. Yani benim kafamda gay Kerimcan Durmaz gibi kırık olur. Benim nişanlım dışardan gayet maço görünüyor. Ama aşırı dengesiz hareketleri vardı. Arabada gidiyoruz mesela birden ağlıyor. “Ben çok günah işledim. Allah beni affetmeyecek” diyordu. Bende anlam veremiyordum bu kadar pişmanlık yaşadığı ne olabilir ki diye. Sonuçta pek çok insan evlenmeden önce cinsellik yaşıyor. Şimdi düşününce benimde gözüme perde inmiş heralde.
İşte beraber olmaya çalıştığımız gün biraz uyandım. Yani bende kel değilim, kör değilim. Niye boşalamadı işkillendim. Sonra da tesadüfen transeksüel makyörüm sayesinde uyandım.
Allah korudu yine. Onla evlenebilirdim ve tam bir facia olurdu.

Nihalcim, Kendisi temelli yurtdışına döndü, dolayısıyla hayır haberim yok. Haber alabileceğim ortak arkadaş da kalmadı. Sosyal medyasına da bakmıyorum, zaten kilitli hesapları ve bir şey paylaşmaz anlayamazsın.

Açıkçası beni o buldu, aynı bölümü okuyorduk, peşimden koştu vs ama elde edince geri bastı, beni herkesten gizliyordu, sanırım ailesi muhafazakar olduğu için benim gibi birini asla kabul etmeyeceklerdi ya da hayatında ailesinin bulduğu mutaassıp başka biri vardı. Ben inançlı biri sayılmam ve istediğimi giyen, cinselliği tabu olarak görmeyen bir kadınım. Beni o aileye yırtınsa da kabul ettiremezdi, yuları ailesinin elinde bir kere, adam aile işinde harçlık alıyordu.

Neyse buluşunca tık yoktu, evine gelmek istediğimde istemedi, çocuk gibi buluşup bir şeyler yiyip, sinemaya gidiyorduk, bir de telde saatlerce konuşuyorduk. O zamanlar 20’lerin başları üniversite öğrencisiydim. Bir seneden fazla sürdü ara ara yurtdışına gidip geliyordu, sonra ben tabi durmadım beni neden istemiyorsun, hayatında başka biri mi var, beni neden gizliyorsun diye ömrünü yedim. Burada evi vardı gelmek istedim o istemedi. Sonra iletişimi kesmiştim, İstanbul’a gelince yazdı ben buluşmadım büyük bir kavga sonrası iyice koptuk. Erkekliğine hakaret etmiştim.

Ama hayatımdaki en gizemli ilişkiydi, amacı neydi anlamadım. Karşılıklı çıkarımız da yoktu he ikimiz de öğrenciydik, varlık desen benim ailemle aynı ayardaydı, tip desen bebek kumralı saçlı hoş çocuktu. Hadi ikili oynuyor, başka biri var hayatında beni ne diye tuttu bir şey yaşamadık. Cinsel olarak problemli olduğu için cesaret mi edemedi bilemiyorum. Ya da gay mı, denemek istedi de olmadı, kilo almıştım biraz beni mi artık beğenmiyordu, o zaman neden 1,5 sene sürdürdü, gizem olarak kaldı

Swancım bence bu çocuk seninle cinsel eğiliminin ne yönde olduğunu keşfetti. 20 yaşlar diyorsun. Hormonların en çoştuğu, insanların kendini frenleyemediği, mantığın işe yaramadığı dönemler. Sen güzel, seksi hatunsun. Sana kayıtsız kalması inan ki onunda kendisinden şüphe etmesine sebep olmuştur. Hayatında başkası olsa senle neden görüşsün? Hiçbir çıkarınız yok. Seni toplum içine çıkarmıyor. Ailesine kabul ettiremezdi beni diyorsun ama en azından cinsellik yaşar, ayrılırdı. Sosyetede de var mesela. Mankenlerle geziyorlar, sonra ailelerinin seçtiği kızla evleniyorlar.
O bence muhtemelen hala evlenmemiştir. Velev ki evlendiyse de boşanmıştır. Bir insan istediği kadar baskılasın kendini, eninde sonunda bir yalanı sürdüremiyor.
İkimizinde verilmiş sadakası varmış hayatım. Yine yol yakınken fark etmişiz.

Benim bi arkadasiminda basina boyle birsey gelmisti ve maillerden ogrenmisti. Neyseki sen nisanliyken anlamissin, bu kiz evlenmisti.. buarada gayler genelde yakisikli
Oluyorlar

Benim bi arkadasiminda basina boyle birsey gelmisti ve maillerden ogrenmisti. Neyseki sen nisanliyken anlamissin, bu kiz evlenmisti.. buarada gayler genelde yakisikli
Oluyorlar
Yazık geçmiş olsun.
tontriko ben zaten hiç anlamadım. Benim nişanlı biraz kısa boyluydu ama biblo gibi. Bakmaya kıyamazsın. Yolda yürürken kadınların çok dikkatini çeken biriydi. Heralde bunlar zaten kadınları çok rahat elde ettikleri için tatmin olmuyorlar, o yüzden böyle bir yol seçiyorlar. Kimsenin cinsel tercihi başkasını ilgilendirmez ama karşındakini kandırmak çok alçaklık. Bizde normal bir evlilik hayali kuruyorız. Kimsenin paravanı olmayı hak etmiyoruz.

Bencede oyle..yani evlensen cocugun olsaydi mesela o kisiden.. cok daha kotu olurdu.. ama toplum baskisi diye birsey var cidden.. boylece hem evlenmis oluyor hemde erkek(!) arkadaslariyla rahat vakit geciriyor. Sonra yine toplum baskisindan cocuk isteyince iste zoraki yapiyo 1 tane olan yine kadina cocuga oluyor…

Burda biri vardi konu acmisti buraya hatta.. oglu sanirim 9-10 yasinda ve en son o zaman cinsellik oldu diyordu…cocuk yaptik daha ne istiyorsun diyomus kocasi. Dusunsene sanki evcilik oynuyorsunda al sana bi bebek, oyalan demis gibi.. kaldi ki 9 yasinda cocuk yemegini yer uykusunu uyur nesiylr oyalancaksin

Burda cogu kisi bosan dedi daha 40 yasinda bile degil sanirim ama israrla bosanmiyor

Oyle citi piti gayler genelde kadin(!) rolunde oluyor diye biliyorum..ben anliyorum gayleri mesela genelde anlasiliyor tavirlarindan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…