Nihalcim, Kendisi temelli yurtdışına döndü, dolayısıyla hayır haberim yok. Haber alabileceğim ortak arkadaş da kalmadı. Sosyal medyasına da bakmıyorum, zaten kilitli hesapları ve bir şey paylaşmaz anlayamazsın.
Açıkçası beni o buldu, aynı bölümü okuyorduk, peşimden koştu vs ama elde edince geri bastı, beni herkesten gizliyordu, sanırım ailesi muhafazakar olduğu için benim gibi birini asla kabul etmeyeceklerdi ya da hayatında ailesinin bulduğu mutaassıp başka biri vardı. Ben inançlı biri sayılmam ve istediğimi giyen, cinselliği tabu olarak görmeyen bir kadınım. Beni o aileye yırtınsa da kabul ettiremezdi, yuları ailesinin elinde bir kere, adam aile işinde harçlık alıyordu.
Neyse buluşunca tık yoktu, evine gelmek istediğimde istemedi, çocuk gibi buluşup bir şeyler yiyip, sinemaya gidiyorduk, bir de telde saatlerce konuşuyorduk. O zamanlar 20’lerin başları üniversite öğrencisiydim. Bir seneden fazla sürdü ara ara yurtdışına gidip geliyordu, sonra ben tabi durmadım beni neden istemiyorsun, hayatında başka biri mi var, beni neden gizliyorsun diye ömrünü yedim. Burada evi vardı gelmek istedim o istemedi. Sonra iletişimi kesmiştim, İstanbul’a gelince yazdı ben buluşmadım büyük bir kavga sonrası iyice koptuk. Erkekliğine hakaret etmiştim.
Ama hayatımdaki en gizemli ilişkiydi, amacı neydi anlamadım. Karşılıklı çıkarımız da yoktu he ikimiz de öğrenciydik, varlık desen benim ailemle aynı ayardaydı, tip desen bebek kumralı saçlı hoş çocuktu. Hadi ikili oynuyor, başka biri var hayatında beni ne diye tuttu bir şey yaşamadık. Cinsel olarak problemli olduğu için cesaret mi edemedi bilemiyorum. Ya da gay mı, denemek istedi de olmadı, kilo almıştım biraz beni mi artık beğenmiyordu, o zaman neden 1,5 sene sürdürdü, gizem olarak kaldı