Erkeğin kadını tatmin etmemesi sevgisizlik midir ? İşi bilmeyişindenmidir? Ben rahatlamadan sürekli ilişki bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi arkadaş erkeğin erken b.şalmasından bahsetmiş de erken değil demek istedim. ayrıca 20-30 dk oral nedir yaa insan bu işten soğur konu sahibinin hiç kendisine saygısı yok bence
Ön sevisme haric 20.30dk normal bizim ilki o kadar sürüyor ben hiç şikayetçi olmadım gayety iyi diyorum hep

İlişkiden kastınız nedir ?
Valla birşey anlamadım..
Sanırım cevapları okuduğum için bir kal geldi..

Adam da duygu yok canım belli.. sadece rahatlamak için yanında o kadar.. tenine bile dokunmayan adam bence bırak gitsin

Gay olan oral yapmaz mı

Gay olan oral yapmaz mı
Cinsek yoneliminiz erkekler ise, bir kadinla evli olup cinsel olarak neler yapip yapamayacağınızı düşünürseniz bu da bir çeşit gay empatisi olacaktir. Kadinlardan tahrik olmuyorlar. Opusmek cok zor geliyor. Oral sekste de gozlerini kapatip baska birini hayal edebilir.

Öyle biri zaten neden evlenir hiç anlamıyorum. Günümüzde artık herkes herşeyin olabilecehğini kabullenmiş durumda

Öyle biri zaten neden evlenir hiç anlamıyorum. Günümüzde artık herkes herşeyin olabilecehğini kabullenmiş durumda
Oyle biri erkeklerle birlikte olamayacagi icin evleniyor. Herkes tarafindan evli barkli adam, düzenini kurmuş, aile babasi olarak etiketleniyor. Sonra istedigi gibi at koşturuyor. Kimse şüphelenmiyor.

Oyle biri erkeklerle birlikte olamayacagi icin evleniyor. Herkes tarafindan evli barkli adam, düzenini kurmuş, aile babasi olarak etiketleniyor. Sonra istedigi gibi at koşturuyor. Kimse şüphelenmiyor.
Burada daha neler okuyacağız daha. Ama bence bı kadın illaki anlar kocasında öyle bişey olduğunu. Komşumuzun oğlu 17 yaşında gizlemiyor mesela annesi baskı yapıyor sadece. Öyle anneler evlenirken söylemeli yoksa kadın anlar çevre anlamasa da diye düşünüyorum.

Lotus benim nişanlım gay çıkmıştı. Hiç öpüşmezdi, tensel temas kurmazdı. Ailesi çok muhafazakardı. Ben bir gün çok sinirlendim “Beni beğenmiyor musun filan” dedim. Ağladım. Neyse sırf benim gönlüm olsun diye beraber olduk! Asla boşalamadı. Sonrasında makyözümden öğrendim gay olduğunu. Cep telefonumda fotoğrafımızı gördü. Popüler bir gay sitesi varmış. Benim nişanlı da oranın üyesiymiş. Yerini, yurdunu herşeyini söyledi.
Konu sahibinin beraber olduğu erkeğin gay olduğunu düşünmüyorum. Cinsel problemleri olan bir adam. Ama konu sahibiyle evlenmeyi zaten düşünmüyor.

Ilk yorumumdu zaten o. Sonrasinda gay olmadığını düşündüm ben de. Üye bilmedigi icin biraz aciklamak istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…