Erkeğin kadını tatmin etmemesi sevgisizlik midir ? İşi bilmeyişindenmidir? Ben rahatlamadan sürekli ilişki bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef bütün erkekler böyle değil. Yani sizin partnerinizde sorun var. Doğru düzgün tensel temas bile yok, tam anlamı ile ilişki yok, doyum yok. Biraz da karşınızdaki adamda bencillik var. Biraz değil çok var. Mutlu olmuyorsanız neden kendinizi kullandırıyorsunuz?

Bence hem bilgisiz hem bencil. Seviyor mu bilemiyeceğim; bu sevme ölçütü değil bence. Bazı erkekler sevmese de kadını tatmin etmek ister; bazı erkeklerse sever ama tatmin etmiyorsa bilgisizdir, ya da o konuda bencildir. Bence bununla bir ömür geçmez. Eğer illa ki devam edeceğim diyorsanız ciddi ciddi konuşmalısınız. Sevişmek iki tarafın da zevk alması gereken bir şey. Kadınlar da orgazm olmalıdır, bilmiyorum haberi var mı?

Bence hem bilgisiz hem bencil. Seviyor mu bilemiyeceğim; bu sevme ölçütü değil bence. Bazı erkekler sevmese de kadını tatmin etmek ister; bazı erkeklerse sever ama tatmin etmiyorsa bilgisizdir, ya da o konuda bencildir. Bence bununla bir ömür geçmez. Eğer illa ki devam edeceğim diyorsanız ciddi ciddi konuşmalısınız. Sevişmek iki tarafın da zevk alması gereken bir şey. Kadınlar da orgazm olmalıdır, bilmiyorum haberi var mı?
Bu konuyu konuştum aslında hep sınırların var diyorum dedikçe bana sende uçkur peşindesin diyor .

🤢🤮

Onunkini siz ağzınıza alıyorsunuz ve sizin ağzınızdan tiksiniyor.

Ayy kusura bakmayın ama bu öyle iğrenç ve seviyesiz geliyor ki. Elle temas olabilir ama ya ağıza almak ne ya kölelik gibi geliyor o kadar iğrenç ve tiksinç ve midesizlik olarak geliyor ki bunu tarif edemiyorum şuanda. Oral yaptığınız anda hiç birşey hissedemezsiniz. Birinin penisini ağızlamak. Gel ağzıma doldur dercesine ya çok iğrenççç ya gerçekten bir kadının bunu kendine yapması çok aşağı geliyor. Kusura bakmayın bende buraya kustum ama gerçekten iğrenççççç geliyor ya bir insan kölesine işgençe etmek için bu yöntemi kullanıyodur bu iş burdan çıkmıştır kesin. Bir kadın oral yaparken pnsi ağızlarken gerçekten birşey hissediyor mu. İğrenççç ben eşime asla yapmam bana yapmasını da istemem. Bu insan olarak ciddi saygısızlık geliyor. Oral yapmadan nerdeyse her ilşkimizde karşılıklı rahatlıyoruz. Elle uyarmak olabilir tabiki de ama oral ne ya bunu kim buldu.

Valla yazdım rahatladım iğrenççç

Belki sevgilinizde sizden oral beklemiyordur. Yapmayın.

Yazmayayım yazmayayım dedim ama bugün iki farklı konuda böyle coşmanıza denk geldim. Biri bu, biri de çalışan annelere ve çocuklarına salladığınız konu.
Eski konularınız da orada duruyor.
Böyle büyük büyük cümleler kurmanız, kendinizi ikna etmek için başkalarını ikna etmeye çalışmanız komik duruyor, yapmayın.
Ha iğrenç de bulabilirsiniz tabii, sizin bileceğiniz iş. Ama abartmayın bence :KK66:

Konu sahibi siz de abartmayın bence. 30 dakikada çenesi düşer insanın.
Nasılsa ayrılmayıp bozacaksınız ruh sağlığınızı, bari çeneniz sağlam kalsın.

Yazmayayım yazmayayım dedim ama bugün iki farklı konuda böyle coşmanıza denk geldim. Biri bu, biri de çalışan annelere ve çocuklarına salladığınız konu.
Eski konularınız da orada duruyor.
Böyle büyük büyük cümleler kurmanız, kendinizi ikna etmek için başkalarını ikna etmeye çalışmanız komik duruyor, yapmayın.
Ha iğrenç de bulabilirsiniz tabii, sizin bileceğiniz iş. Ama abartmayın bence :KK66:

Konu sahibi siz de abartmayın bence. 30 dakikada çenesi düşer insanın.
Nasılsa ayrılmayıp bozacaksınız ruh sağlığınızı, bari çeneniz sağlam kalsın.
Ben kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum madem okumak istiyorsunuz okuyun da feyz alınız. Belki o da 🤷🏻‍♀️

Sirkte de değiliz ama komik geliyorsa gülünüz. Hayat belli bir noktada çakılı durmuyor hanımefendi.

Kendimi ikna etmek için 🤣🤣

Ben kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum madem okumak istiyorsunuz okuyun da feyz alınız. Belki o da 🤷🏻‍♀️

Sirkte de değiliz ama komik geliyorsa gülünüz. Hayat belli bir noktada çakılı durmuyor hanımefendi.

Kendimi ikna etmek için 🤣🤣

Hayat belli bir noktada çakılı durmuyor ama dünden bugüne de değişmiyor. Konu tarihleri de en üstte yazıyor :KK66:
Ama siz bilirsiniz tabii. Dışarıdan nasıl göründüğünü bilin diye uyarayım dedim.

Hayat belli bir noktada çakılı durmuyor ama dünden bugüne de değişmiyor. Konu tarihleri de en üstte yazıyor :KK66:
Ama siz bilirsiniz tabii. Dışarıdan nasıl göründüğünü bilin diye uyarayım dedim.
Dün bir konu açtığımı hatırlamıyorum. Beni de bnden iyi biliyorsunuz 🤷🏻‍♀️

2-3 ay önce açtığım konuyu merak ediyorsanız okuyun. Lohusa depresyonu olduğunu çok demolizasyon barındırdığını. Sonuna kadar okuyun konu açıldığıyla kalmıyor ya.

Teyzeyle ilgili konuyu da okuyun hanım efendi boş vaktiniz var belliki. Bnm eşimin kv si de yıllarca çalışmış ve çocuklar başı boş kalmış oraları da okuyun. Genişşşş vaktiniz de tüm yazılarımı okuyabilirsiniz. Ufuk açması dileğiyle.

Bu konuyu konuştum aslında hep sınırların var diyorum dedikçe bana sende uçkur peşindesin diyor .
Uçkur peşindesin derken 😡 o da tatmin olmasın o zaman, sizin bedeninizi kullanarak masturbasyon yapmasın. Ne demek uçkur düşkünü. Yetersiz erkeklerin standart savunması bu, sen azgınsın adam nornal ayağı. Aptallık etme dünyada bir tek bu adam yok

Bu akşam her zaman ki gibi evime geldi. Önce pasta yedik çay içtik sonra sevişmeye başladık. Sevişmeye başlarken sadece öpüşme oluyor. 15 dakika sürüyor. Saçlarımı okşuyor bu hoşuma gidiyor.Sonra hemen yatağa geçiyoruz. Ben üzerimdeki kıyafetleri çıkarmıyorum. Oda zaten önemsemiyor . Ben onu tatmin etmeye başlıyorum . Oda arada beni okşuyor ama asla tenimden değil pantolonun veya taytın üzerinden. Sonra ben 30 dakika bazen 20 dakika oraldan sonra üzerime geliyor . Üzerimde sadece iç çamaşırım kalıyor. Ve altımdaki taytı yarıya kadar indiriyorum o şekilde bi sürtünme oluyor sonra o rahatlıyor. Ben öyle kalıyorum. Bu akşam da yine aynısı oldu . Ya boşaldın mı dedim senin gelmedi mi dedi . Bende hayır dedim . Sonra kalktı üzerimden gitti içeriye geldi saçımı okşadı . Biraz sonra hazırlanmaya başladı çünkü yarın iş vardı saat 11 50 gibiydi . Sonra ben suratımı astım hep böyle mi olacak dedim . Geldi yanıma uzandı . Saçımı okşadı dedim ben rahatlayamadım . Hadi boşalt beni felan diye dalgaya vurdum ama suratım asıktı . Saçımı okşadı 1 saat kadar felan . Sonra düzelicek her şey düzelicek diyor . Ben neden tatmin olmuyorum dediğimde olursun diyor . Tam 5 aydır bu şekilde sevişiyoruz. Ama nedense göğsümü bile zor öpüyor . Öpüyor ama çok nadir . Zaten alt tarafım ile işi yok . Bu adam şimdi beni seviyor mu . Sorsam seviyorum . Bir dahakine düzelir deyip duruyor . Ama hep sınırları var . Aşamıyoruz bu sınırları . Acaba diğer erkeklerde böyle mi ? Düzelmesini bekliyorum ama beni bile rahatlatmıyor . Nasıl olucak bu adamla
Adamın seni boşaltmakla uğraşası yok. Biraz da salağa yatıyoa Aaa sen boşalmadın mı tarzı takılıyor. Alla neden boşalmadın ki? e ben boşaldım. Sende bi sorun var galiba neyse dert etme düzelir🤣🤣

Gerçekten ben ona sınırların var diyorum yok diyor. Mutluyuz diyor açık açık da bana bunu yap diyemem ki . Sizce anlıyor mudur . Sexde sınırların var derken beni öpmesini kastedildiğiini ya geçtim oramı göbeğimi dahi açıp öpmüyor sadece 1 kere yapmıştır sanırım
Sen açıkça söyleyemiyosun. Onun da işine geliyo. Çata çat söyle. Çok üzerler seni böyle. 30 dk oral ne yaaaa Allah sana sabır vermiş. Bi de saç okşamak ne? yanlış yeri okşuyo bi söyleseydin. Ben rahatlamadım huuuuuu jeton düşüyo mu??? desenize

Sorduğumda seviyorum diyor ona kalsa seviyor iğrenmiyor arzuluyor . Saat sekiz de geliyor gece 12 1 de gidiyor yanımdan mesela hafta içi 2 3 kes bu şekilde hafta sonuda 1 gün öğlenden akşama benimle bu durumda beni sevdiğini düşünüyorum ama sonra sevişirken artık sevmiyor diyorum . Ya da iğreniyor mu acaba
Onu geç de, sen onu seviyo musun bunu düşün. Seviyorum diyosan gelip burda ağlama. Ne desek boş. Adam seni sevmiyor seni kullanıyor. Hatta s..lk yerini koyuyor seni. Bu kadar da net.

Onu geç de, sen onu seviyo musun bunu düşün. Seviyorum diyosan gelip burda ağlama. Ne desek boş. Adam seni sevmiyor seni kullanıyor. Hatta s..lk yerini koyuyor seni. Bu kadar da net.
Bende hissediyorum bunu ama ilişkiyi bitirmek için konuştuğumda seviyorum ayaklarına yatıyor . Ya gerçekten benim dengem de bozuldu artık .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X