Erkeğin kadını tatmin etmemesi sevgisizlik midir ? İşi bilmeyişindenmidir? Ben rahatlamadan sürekli ilişki bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kk ya acil butonu gelmeli bence

Sen ona 30 dakika oral mi yapıyorsun
Adam seni düpedüz kullanıyor.
Neden iç çamaşırın üzerinden sevişiyorsun?

Herkesin fantezisi farklıdır ona bakarsanız meni de iğrençtir bence sorgulamamak lazım

Herkesin fantezisi farklıdır ona bakarsanız meni de iğrençtir bence sorgulamamak lazım
Valla cnm benim düşüncem böyle. Allah zaten penise denk gelen bir bölgeye bir tane delik koymuş yeter yani. Erkekler bulduğu her yere psini sokma peşinde. Yapan yapar karışmıyorum. Elinden de almıyorum yalasın dursun. bnm düşüncem böyle. Bana bu işlem aşağı geliyor, cinsellik değil onu belirteyim. Benim düşüncem böyle tabi.

Birine al şu idrarı iç desen tiksinir. Ama o b*klu dondan çıkanı yalıyorsa mezi flan da geliyor. Ay fena oldum. neyse canım herkesin kendi düşüncesi. Belki sevgilisi de bnm gibi düşünüyordur diye dedim.

Ay afedersiniz çok güldüm yorumunuza. siz dış dünyaya çok kapalısınız ya. Ne alaka kölelik falan. Ne fanteziler dönüyor dünyada bir bilseniz çıldırırsınız sanırım. Neyse, sizin düşünceniz tabi saygı duyuyorum.

Valla canım duyuyoz görüyoz ama dünya beni ilgilendirmez ben kendi mideme bakarım.

Hanımefendi anladık, oral yapan kadınlar aşağılık, tiksinç ve İĞRENÇÇÇÇÇ yaratıklar.

Sürtünmeyle, tam cinsel birleşme yaşamadan boşalan adam bundan ne zevk alıyor. 24 senelik aktif cinsel hayatım var, bunla yetinen bir erkek görmedim.,
Siz bakiresiniz diye heralde böyle bir yol tercih ediyorsunuz heralde ama kadını orgazm eden penistir. Ön sevişme, oral filan en fazla ıslanmasına sebep olur.
Sizin yaşadığınız zaten sağlıklı bir cinsellik değil.

Kişiselleştirmeyin lütfen. Ben oral iğrenç dedim. Yapan kişilerden bahsetmiyorum. Herkesin kendi bileceği iş.
Kadının bunu yapması da aşağı geliyormuş ya size, ondan şey ettim. Kölelik bilmem ne. Ne alakaysa. Bir kere de yazsanız anlardık oralı iğrenç bulduğunuzu.

Adam sizi seviyor yada sevmiyor diyemem ama adam bu tarz seyleri sevmiyor yuzde yuz belli

Kendine sorman gereken soru şu böyle bir adamla bir omur devam edermi kotu huylarida var niye zorluyorsun anlamiyorum

Ön sevisme olup 20 dk oral yapıp halen ilişkiye giirmeyip bahne uyduruyorsa demekki adamın problemi var

Ön sevisme olup 20 dk oral yapıp halen ilişkiye giirmeyip bahne uyduruyorsa demekki adamın problemi var
Aynısını düşünüyorum. Eğer konu sahibi bayan bekareti kaybolmasın diye böyle tercih etmiyorsa, adamda bir sorun var. Erişkin hiçbir erkek bunla yetinmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…