- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.006
- 35
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Yavrucum 2 kez boşaltma, yapma isteme. Bak bakalım o sevgiden eser kalıyor mu.Bende hissediyorum bunu ama ilişkiyi bitirmek için konuştuğumda seviyorum ayaklarına yatıyor . Ya gerçekten benim dengem de bozuldu artık .
Sınırların var demeyeceksin. Beceremiyosun, beni boşaltamıyosun, hiçbişey bilmiyosun diyeceksin. . Bu kadar kibar olursan çıkar tepene böyle işteBu konuyu konuştum aslında hep sınırların var diyorum dedikçe bana sende uçkur peşindesin diyor .
Bu adamı eğitmekle niye uğraşıyosun. Olmuş birini bul. Zamanına yazık. Hayır her erkek tabiki böyle değil.Düzelicek diye bekleye bekleye kaç ay geçti artık çok yoruldum . Her erkek böyle midir diyorum . Sonra düzelir diyorum . Belki iğrenmez diyorum mesela önceden oraldan sonra beni öpmezdi artık öpüyor acaba diyorum bu hareketleride değişir mi
Evwt bacıma aynen öyle. Salağa yatıyo,anlamıyomuş gibi yapıyor. O yüzden senn açıkça demen lazım ki, ben rahatlamıyorum, bana oral yapmanı istiyorum, bu şekilde olmuyor. Di ye cek si niz . O da sizi salak zannetmeyecek.Kendinize kızmayın yazıyoruz ama ayrılmazsınız demeyin . Kestirip atmayın . Canım acıyor inanın yardım istiyorum. Bende anlamıyorum neden böyleyim neden vazgeçemiyorum … bana yapmıyor işte bende yaşamak istiyorum oral sexi bende merak ediyorum . Ona sınırların var deyince yok ne sınırı diyor şimdi soruyorum size gerçekten anlıyorda anlamamalıktan mı geliyor
Size bi sır vereyim herkes oral yapıyor. Şşşş sır bak.
Onunkini siz ağzınıza alıyorsunuz ve sizin ağzınızdan tiksiniyor.
Ayy kusura bakmayın ama bu öyle iğrenç ve seviyesiz geliyor ki. Elle temas olabilir ama ya ağıza almak ne ya kölelik gibi geliyor o kadar iğrenç ve tiksinç ve midesizlik olarak geliyor ki bunu tarif edemiyorum şuanda. Oral yaptığınız anda hiç birşey hissedemezsiniz. Birinin penisini ağızlamak. Gel ağzıma doldur dercesine ya çok iğrenççç ya gerçekten bir kadının bunu kendine yapması çok aşağı geliyor. Kusura bakmayın bende buraya kustum ama gerçekten iğrenççççç geliyor ya bir insan kölesine işgençe etmek için bu yöntemi kullanıyodur bu iş burdan çıkmıştır kesin. Bir kadın oral yaparken pnsi ağızlarken gerçekten birşey hissediyor mu. İğrenççç ben eşime asla yapmam bana yapmasını da istemem. Bu insan olarak ciddi saygısızlık geliyor. Oral yapmadan nerdeyse her ilşkimizde karşılıklı rahatlıyoruz. Elle uyarmak olabilir tabiki de ama oral ne ya bunu kim buldu.
Valla yazdım rahatladım iğrenççç
Belki sevgilinizde sizden oral beklemiyordur. Yapmayın.
Teşekkür ederim hala bu şekilde yapmaya devam ederse işimiz çokSınırların var demeyeceksin. Beceremiyosun, beni boşaltamıyosun, hiçbişey bilmiyosun diyeceksin. . Bu kadar kibar olursan çıkar tepene böyle işte
nasıl bir erkek kadının göğüslerini öpmez ki, eşim beni emzir diyor resmen sürekli ağzı ordaAma bak ben ona oral yaptıktan sonra ilk zamanlarda dudagımdan bile öpmüyordu ben artık iğreniyor midesi kaldırmıyor diye düşündüm . Ondan bana oral yapmıyor diye düşündüm . Göğüslerimi de öpmez zaten iki haftada bir ancak . Ben hep midesi kaldırmıyor diye düşündüm .gerçekten bende bilmiyorum ne olacak bu adam bana hiç yapmaz öyle şeyler
Gerçekten öyle ya öpmüyor dokunmuyor ben sürekli elini oraya çekiyorum. Sev beni felan diyorum . Şakasına vuruyorum . Ama 5 kere görüşüyorsak ancak birinde yaparnasıl bir erkek kadının göğüslerini öpmez ki, eşim beni emzir diyor resmen sürekli ağzı orda
gerçi zevkler farklı olabilir
Çok üzgünüm ama besbelli sevmediğiBu akşam her zaman ki gibi evime geldi. Önce pasta yedik çay içtik sonra sevişmeye başladık. Sevişmeye başlarken sadece öpüşme oluyor. 15 dakika sürüyor. Saçlarımı okşuyor bu hoşuma gidiyor.Sonra hemen yatağa geçiyoruz. Ben üzerimdeki kıyafetleri çıkarmıyorum. Oda zaten önemsemiyor . Ben onu tatmin etmeye başlıyorum . Oda arada beni okşuyor ama asla tenimden değil pantolonun veya taytın üzerinden. Sonra ben 30 dakika bazen 20 dakika oraldan sonra üzerime geliyor . Üzerimde sadece iç çamaşırım kalıyor. Ve altımdaki taytı yarıya kadar indiriyorum o şekilde bi sürtünme oluyor sonra o rahatlıyor. Ben öyle kalıyorum. Bu akşam da yine aynısı oldu . Ya boşaldın mı dedim senin gelmedi mi dedi . Bende hayır dedim . Sonra kalktı üzerimden gitti içeriye geldi saçımı okşadı . Biraz sonra hazırlanmaya başladı çünkü yarın iş vardı saat 11 50 gibiydi . Sonra ben suratımı astım hep böyle mi olacak dedim . Geldi yanıma uzandı . Saçımı okşadı dedim ben rahatlayamadım . Hadi boşalt beni felan diye dalgaya vurdum ama suratım asıktı . Saçımı okşadı 1 saat kadar felan . Sonra düzelicek her şey düzelicek diyor . Ben neden tatmin olmuyorum dediğimde olursun diyor . Tam 5 aydır bu şekilde sevişiyoruz. Ama nedense göğsümü bile zor öpüyor . Öpüyor ama çok nadir . Zaten alt tarafım ile işi yok . Bu adam şimdi beni seviyor mu . Sorsam seviyorum . Bir dahakine düzelir deyip duruyor . Ama hep sınırları var . Aşamıyoruz bu sınırları . Acaba diğer erkeklerde böyle mi ? Düzelmesini bekliyorum ama beni bile rahatlatmıyor . Nasıl olucak bu adamla
her erkeğin seks dili farklı olabilir belki dokunmayı sevmiyor, ama sizi de düşünmesi lazım böyle çok bencilce davranıyor benceGerçekten öyle ya öpmüyor dokunmuyor ben sürekli elini oraya çekiyorum. Sev beni felan diyorum . Şakasına vuruyorum . Ama 5 kere görüşüyorsak ancak birinde yapar
nesi erken allah aşkına kadın 20-30 dk dan bahsediyorBaya detaylı anlatmışsın erken boşalma var partnerine düzelirmi bilemem ama zor gibi
Görüşme o zaman sen de. Gerçeklerle yüzleşsen iyi olur adam seni sevmiyor, ki normal bir erkek sevmese dahi bir kadınla bu şekilde sevişmez. Ne diye böyle bir salakla vakit kaybediyorsun? Üstüne bir de öz güvenini zedeletiyorsun şuna, acaba sorun bende mi, beni mi beğenmiyor, benden mi tiksiniyor? Ne münasebet? Asıl sen ondan tiksin bence, konuyu okuyan kadınlar olarak hepimizin tiksindigini düşünüyorum şahsen.Gerçekten öyle ya öpmüyor dokunmuyor ben sürekli elini oraya çekiyorum. Sev beni felan diyorum . Şakasına vuruyorum . Ama 5 kere görüşüyorsak ancak birinde yapar
Adamın seks dili yok ki bildiğin dilsizher erkeğin seks dili farklı olabilir belki dokunmayı sevmiyor, ama sizi de düşünmesi lazım böyle çok bencilce davranıyor bence
Giden zamana yazıkGerçekten öyle ya öpmüyor dokunmuyor ben sürekli elini oraya çekiyorum. Sev beni felan diyorum . Şakasına vuruyorum . Ama 5 kere görüşüyorsak ancak birinde yapar
20.30dk oral ön sevisme var ilişkiye baslamiyorlar yarida kalıyornesi erken allah aşkına kadın 20-30 dk dan bahsediyorbence sorun burda kadında o kadar temas öpüşme vs var kadında tık yok
bi arkadaş erkeğin erken b.şalmasından bahsetmiş de erken değil demek istedim. ayrıca 20-30 dk oral nedir yaa insan bu işten soğur20.30dk oral ön sevisme var ilişkiye baslamiyorlar yarida kalıyor
Kesinlikle katılıyorum ve artırıyorum. Bence sevişmek de iğrenç bişe. İnsan insana bunu yapar mı? İnsan insanın pipisine kukusuna eller mi? Yeni nesil adetleri işte, anamız babamız sevişiyor muydu. Aşırının aşırısı aşağılayıcı bir durum bence. 9 yıllık evliyim kocamla sevişmiyorum ben. Asla kabul edemem böyle bir iğrençliği. Kadınlık gururu denen bişey var!!!1!1!!!!
Onunkini siz ağzınıza alıyorsunuz ve sizin ağzınızdan tiksiniyor.
Ayy kusura bakmayın ama bu öyle iğrenç ve seviyesiz geliyor ki. Elle temas olabilir ama ya ağıza almak ne ya kölelik gibi geliyor o kadar iğrenç ve tiksinç ve midesizlik olarak geliyor ki bunu tarif edemiyorum şuanda. Oral yaptığınız anda hiç birşey hissedemezsiniz. Birinin penisini ağızlamak. Gel ağzıma doldur dercesine ya çok iğrenççç ya gerçekten bir kadının bunu kendine yapması çok aşağı geliyor. Kusura bakmayın bende buraya kustum ama gerçekten iğrenççççç geliyor ya bir insan kölesine işgençe etmek için bu yöntemi kullanıyodur bu iş burdan çıkmıştır kesin. Bir kadın oral yaparken pnsi ağızlarken gerçekten birşey hissediyor mu. İğrenççç ben eşime asla yapmam bana yapmasını da istemem. Bu insan olarak ciddi saygısızlık geliyor. Oral yapmadan nerdeyse her ilşkimizde karşılıklı rahatlıyoruz. Elle uyarmak olabilir tabiki de ama oral ne ya bunu kim buldu.
Valla yazdım rahatladım iğrenççç
Belki sevgilinizde sizden oral beklemiyordur. Yapmayın.
Aaaa bizi leylekler getirdi canım ayıp ediyorsunKesinlikle katılıyorum ve artırıyorum. Bence sevişmek de iğrenç bişe. İnsan insana bunu yapar mı? İnsan insanın pipisine kukusuna eller mi? Yeni nesil adetleri işte, anamız babamız sevişiyor muydu. Aşırının aşırısı aşağılayıcı bir durum bence. 9 yıllık evliyim kocamla sevişmiyorum ben. Asla kabul edemem böyle bir iğrençliği. Kadınlık gururu denen bişey var!!!1!1!!!!
Ben tüp bebeğim. Temas yokAaaa bizi leylekler getirdi canım ayıp ediyorsun
Neydim bacım ya midem kaldırmıyor.Kesinlikle katılıyorum ve artırıyorum. Bence sevişmek de iğrenç bişe. İnsan insana bunu yapar mı? İnsan insanın pipisine kukusuna eller mi? Yeni nesil adetleri işte, anamız babamız sevişiyor muydu. Aşırının aşırısı aşağılayıcı bir durum bence. 9 yıllık evliyim kocamla sevişmiyorum ben. Asla kabul edemem böyle bir iğrençliği. Kadınlık gururu denen bişey var!!!1!1!!!!