Erkeğin kadını tatmin etmemesi sevgisizlik midir ? İşi bilmeyişindenmidir? Ben rahatlamadan sürekli ilişki bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende hissediyorum bunu ama ilişkiyi bitirmek için konuştuğumda seviyorum ayaklarına yatıyor . Ya gerçekten benim dengem de bozuldu artık .
Yavrucum 2 kez boşaltma, yapma isteme. Bak bakalım o sevgiden eser kalıyor mu. seni saf bulmuş kullanıyor. Ağzını bile açamıyosun. İsteklerini beklentini ihyacını söyleyemiyosun. Bal kaymak daha nolsun. Adam da sana 30 dk oral yaptırıyo. Kendisi değmiyor bile sana. E daha da kullandırma kendini. Biz napalım ki senn için. Anlamayana davul zurna az..

Bu adamı eğitmekle niye uğraşıyosun. Olmuş birini bul. Zamanına yazık. Hayır her erkek tabiki böyle değil.

Evwt bacıma aynen öyle. Salağa yatıyo,anlamıyomuş gibi yapıyor. O yüzden senn açıkça demen lazım ki, ben rahatlamıyorum, bana oral yapmanı istiyorum, bu şekilde olmuyor. Di ye cek si niz . O da sizi salak zannetmeyecek.

Size bi sır vereyim herkes oral yapıyor. Şşşş sır bak.

nasıl bir erkek kadının göğüslerini öpmez ki, eşim beni emzir diyor resmen sürekli ağzı orda
gerçi zevkler farklı olabilir

nasıl bir erkek kadının göğüslerini öpmez ki, eşim beni emzir diyor resmen sürekli ağzı orda
gerçi zevkler farklı olabilir
Gerçekten öyle ya öpmüyor dokunmuyor ben sürekli elini oraya çekiyorum. Sev beni felan diyorum . Şakasına vuruyorum . Ama 5 kere görüşüyorsak ancak birinde yapar

Çok üzgünüm ama besbelli sevmediği böyle bi şey yazmak istemezdim ama kullanılıyorsun.

Gerçekten öyle ya öpmüyor dokunmuyor ben sürekli elini oraya çekiyorum. Sev beni felan diyorum . Şakasına vuruyorum . Ama 5 kere görüşüyorsak ancak birinde yapar
Görüşme o zaman sen de. Gerçeklerle yüzleşsen iyi olur adam seni sevmiyor, ki normal bir erkek sevmese dahi bir kadınla bu şekilde sevişmez. Ne diye böyle bir salakla vakit kaybediyorsun? Üstüne bir de öz güvenini zedeletiyorsun şuna, acaba sorun bende mi, beni mi beğenmiyor, benden mi tiksiniyor? Ne münasebet? Asıl sen ondan tiksin bence, konuyu okuyan kadınlar olarak hepimizin tiksindigini düşünüyorum şahsen.

Adam aşırı antipatik. 2 saat saç okşuyor sapık gibi. Saç fetişisti herhalde. Ayrıca yarım saat oral nedir allasen

biraz öz saygın varsa seninle mutlu değilim, bir kadını mutlu etmeyi bilmiyorsun, kendimi kötü hissediyorum seninleyken, dişil enerjimi düşürüyorsun resmen falan diyerek egosunu zedeleyerek ayrıl. Gerçekten ruhum daraldı konunu okurken. Adamın teki evime gelecek üstümü bile çıkarmadan, hiçbir tensel temas olmadan sürtünüp sürtünüp gidecek Bir vibrator alsan çok daha mutlu olurdun eminim. Titre ve kendine gel lütfen.

Kesinlikle katılıyorum ve artırıyorum. Bence sevişmek de iğrenç bişe. İnsan insana bunu yapar mı? İnsan insanın pipisine kukusuna eller mi? Yeni nesil adetleri işte, anamız babamız sevişiyor muydu. Aşırının aşırısı aşağılayıcı bir durum bence. 9 yıllık evliyim kocamla sevişmiyorum ben. Asla kabul edemem böyle bir iğrençliği. Kadınlık gururu denen bişey var!!!1!1!!!!

Aaaa bizi leylekler getirdi canım ayıp ediyorsun

Neydim bacım ya midem kaldırmıyor. hele 20-30 dk woww yani sağlam miğdee sağlam vücutta bulunur bende yok.

Yapmayı sevenler hodri meydan. Bak konu sahibi 30 dk yapıyomuşş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…