- Konu Sahibi senvarsindiye
benim kayinpeder 4 yas kucuk kayinvalideden.onlar naapsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iş olamazzzSelam kk üyeleri
Ben yaşa fazla takıntılı biriyim hep kendimden 4 5 yaş büyük birini istemişimdir. Geçen ay biriyle tanıştım benden 4 ay küçük. Aslında ikimize yan yana bakınca bu belli olmuyor ama ben olgunlasamadiklarini düşünüyorum nedense. Sizce erkeğin kadından küçük olması sorun teşkil eder mi?
Selam kk üyeleri
Ben yaşa fazla takıntılı biriyim hep kendimden 4 5 yaş büyük birini istemişimdir. Geçen ay biriyle tanıştım benden 4 ay küçük. Aslında ikimize yan yana bakınca bu belli olmuyor ama ben olgunlasamadiklarini düşünüyorum nedense. Sizce erkeğin kadından küçük olması sorun teşkil eder mi?
Eşim benden yılın belli dönemlerinde 2 belli dönemlerinde 2.5 yaş küçük. Benden daha olgun. Çok olgun. Ben hala 36 yaşında 2 çocukla kafam leyla geziyorum. O olmasa ooo :)Selam kk üyeleri