• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin kadından 4 ay küçük olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka gibi konu... zaten konu sahibi de yok olmuş☺️
4 ay ciddi bir yaş farkı sonuçta.

geçen sene kendime 98'li manita yapmıştım, yürümedi. her ne kadar taş gibi, dip diri ficudu olsa da, malesef kuşak farkı kendini belli etti. :KK48::KK8:

özledim. :KK14:

Kuşak farkından dolayı mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum.

Yani şimdi siz bir şaka yapacaksınız ama adam anlamayacak. Çünkü 4 ay öncenin şakası artık modası geçmiş. Böyle ilişki yürür mü bilemiyorum...

Selam kk üyeleri
Ben yaşa fazla takıntılı biriyim hep kendimden 4 5 yaş büyük birini istemişimdir. Geçen ay biriyle tanıştım benden 4 ay küçük. Aslında ikimize yan yana bakınca bu belli olmuyor ama ben olgunlasamadiklarini düşünüyorum nedense. Sizce erkeğin kadından küçük olması sorun teşkil eder mi?
Bu iş olamazzz
Hayırrrr
Koskoca 4 ay

4 ay yas farki sorun olur mu diye dusunuyorsaniz evet sizin icin sorun olur.
buradan yorum almaniz sacma o yuzden.
bizim icin sorun yok ama bunu aklinizdan geciriyorsaniz sizin icin sorun var demektir ve bunu goz ardi edebileceginizi dusunmuyorum

Dusunsene konu sahibi sen sagina soluna donerken agularken babıldarken sevgili adayın daha yeni dogmustu. Mumkun degil 4 ay kucuk biriyke anlasabilmen

Canım sen onlara takılma uyumunuza karakterine aile yapısına kişiliğine takıl...Örnek çok etrafta küçük olanda boşanıyor ,büyük olanda boşanıyor ..Ya da tam tersi ...

Selam kk üyeleri
Ben yaşa fazla takıntılı biriyim hep kendimden 4 5 yaş büyük birini istemişimdir. Geçen ay biriyle tanıştım benden 4 ay küçük. Aslında ikimize yan yana bakınca bu belli olmuyor ama ben olgunlasamadiklarini düşünüyorum nedense. Sizce erkeğin kadından küçük olması sorun teşkil eder mi?

Kız sen 4 aylık bebeye nasıl aşık oldun . Kendine gel :D:D:D

yani emeklemeye geçiş, ek gıdaya geçiş,bezi bırakma,ilk adım olsun ne bilim bunlar önemli şeyler.

Selam kk üyeleri
Eşim benden yılın belli dönemlerinde 2 belli dönemlerinde 2.5 yaş küçük. Benden daha olgun. Çok olgun. Ben hala 36 yaşında 2 çocukla kafam leyla geziyorum. O olmasa ooo :)
Sonra yan yana belli olsa kime ne? Siz birbirinizi sevip istedikten sonra. Ben aşka inanıyorum . Hesap kitap işlerini birakmakngerektigine ınanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back