Erkeğe nasıl cilve yapılır

İnciler dökülmüş maşallah
Bize taktik kalmadı kız, hepsini yazdın

Bir üye leoparlı tayt giyip yerleri gırgırliyordu. Ama içine çamaşır giymeden tabi
Kkda unutulmayanlar
Ne zaman mutfakta bulaşık yıkasam (tabi eller deterjanli) sıkıştırıp duruyor..ellerim deterjanli olunca ben birşey yapamıyorum.anca yapma diye kıvranıp duruyorumadamın fantazisine bak
Mutfak tacizi erkeklerin en sevdiği şey galiba
Benim eşim de gelip bazen sarılır ince bellim der boynumu öper ben de isim var yapma derim
O "işim var yapma"yı söyleme tarzı önemli, istemem yan cebime koy tavrıyla söylersen, yapma derken bir taraftan da bedenini ona yaslarsan bu cilve olur bak

O anı unutamamis demek ki
Aynen kişiye göre değişiyor bu ama bana çok güzel seviyorsun derdi. Yakın arkadaşlarımın anlattığı daha farklı şeylerde var. Birinin eşi şort giydiğinde çok tahrik oluyormuş evin içinde öyle dolaşıyorum demişti. Sizde bunu öğrenebilirsiniz bence işiniz kolaylaşır. Herkesin zevk noktası farklı çünkü

Ben yazın sortsuz dolaşıyorum
Zaten o sıcakta adam bakarak doyuyor şort işine girmesin daha erken

Evet teşekkür ederim

En önemli kriter bakımlı olmak. Mesela güzel kokmak. Saçların şampuan kokması erkekleri delirtiyor. Hafif bir krem kokmak, parfüm kokmak. Mesela parfümümü değiştirdim sence bu nasıl diyerek boynunuzu uzatabilirsiniz Ben dekoltenin az ve öz olmasından yanayım. Hafif v yaka bir üst giysisi ile sizin boynunuzu koklarken göğüs frikiği verebilirsiniz. Taytın leoparını bilmem ama evet tayt her daim iş görür bir malzeme. Evde mutlaka tayt ile dolaşın göbeğiniz müsait ise crop tarzı şeyler de giyebilirsiniz.

Eve gelmesine birkaç saat kala bazı yaramaz mesajlar atabilirsiniz. Netten birkaç güzel çamaşır fotoğrafı seçip hangisini alayım diye sorabilirsiniz? Veya evde varsa akşam hangisini giyeyim bir türlü karar veremiyorum diyebilirsiniz. Tabi bu aksiyonlar adamın iş durumuna göre değişir. Whatsapp web açıp çalışıyorsa bir kazaya kurban gitmesin ekran dikkat etmelisiniz.

Aynı mesaj atma işini misafirliğe falan gittiyseniz veya kalabalık bir ortamda iseniz yine yapabilirsiniz.
Çok sıkıldım ortamdan, eve ne zaman gideceğiz? şimdi evde olsak sen şöyle yapsan böyle yapsam (artık nasıl seviyorsanız onları anlatın ) ne güzel olurdu yazın.

Bir de koluna ya göğsünüzü ya poponuzu yanlışlıkla değdirin sonra bekleyin ahahahahah bu sekmez

Kocama cilve yapmak istiyorum erkekler böyle şeylerden hoşlanıyormus cilve nedir nasıl yapılır
Ah bacım bi bilsem odun gibiyim. Ama benim eşim odunluklarımı çekici buluyormuş.
Şöyle süslenip bihter ziyagil gibi kırıtayım diyorum yok olmuyor. Güzel bir yemek hazırlayayım romantik sofra kurayım diyorum. Kuru fasulye pilav turşu aklıma geliyor. En sevdiğim.
Yani bence yapı meselesi Sizi seven sizden etkilenen sümüklü halinizi bile sever etkilenir bence

Mesaj konusunda hiç birşey yapamam telefonu işe giderken götürmüyor yasak olduğu için ama diğerlerini yaparım güzel taktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…