Erkeğe nasıl cilve yapılır

Doğrudur zemheri bende bir ara izledim. Ne saçma dedim kapattım

Bence vermelisin
Ya biz yıllar sonra tekrar adım atmıştı buluştuk. Bana seninle sevişmek istiyorum demişti öpüşmeden sonra iyi hoş güzeldi. Ama biri gelince ben öpüşmek istemedim beni zorladı istekli biriydi elimi penisine götürmeye çalışmıştı istemedim zorladı biraz insanlar var saçmalama demiştim. Bana orada istersen otele gidelim demesi benim kalbimi kırdı. O yüzden adım atmadım. Yakın arkadaşlarımda diyor bence git diye ama orada kendimi kötü hissettim bende olumsuz anı kaldı. ZemheriPoyraz ın da düşüncesini merak ettim bu konuda ama ben nedense adım atamıyorum aklıma hep o geliyor. İstekli biriydi hala aklımdan çıkmayan biri başkasıyla da görüşsek ilk o aklıma geliyor yalan yok. Arıyorum ama adım atamıyorum tam

Şimdi görüşeceğin adam sana bunları yapan adamsa sakın görüşme, bildiğin azgın teke bu, F*** body olur ancak bundan

Şimdi görüşeceğin adam sana bunları yapan adamsa sakın görüşme, bildiğin azgın teke bu, F*** body olur ancak bundan
Yok görüşme değil zaten ben görüşmemeliyim diyorum zaten benim isteğim önem vermeyen birine bedenimi kullandırma. Ama yakın arkadaşım bunun normal olduğunu ve benim abarttığımı söylüyor yani bu doğal kafası yapıyor bana. Bende adım atmıyorum ama yalan değil içimde hala mevcut bir hissi bıraktı. Kendime böyle bir durumu reva görmediğim için gitmiyorum duygularımı dizginliyorum.

İyi yapıyorsun

benim eşim de korona olduğunda iki gün değil performans yataktan kalkıp konuşamadı bile. diğer günleri de ağrılı halsizlik falandı ama sonrasında eskisi gibi oldu korona bazılarına iktidarı kaybettiriyor valla ana muhalefet oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…