Bence vermelisinKendimden ben ilk sevgili yapınca ünide allahım bu çocuk çok istekli diye kaçmıştı. Millet istekli ister ben o kadar düzdüm. Şimdi acaba bir fırsat versem mi diye düşünmüyorum değil
Doğrudur zemheri bende bir ara izledim. Ne saçma dedim kapattımBen çok videosunu izlemedim, bir tanıma ihtiyacım vardı ilk çıkan video buydu, izledim mantıklı geldibunun cilve dediği şey benim hayatımın parçası zaten ki çoğumuzun öyledir. Bizim aradığımız şeyi karşılayan kelime cilve değil onu anladım
Ya biz yıllar sonra tekrar adım atmıştı buluştuk. Bana seninle sevişmek istiyorum demişti öpüşmeden sonra iyi hoş güzeldi. Ama biri gelince ben öpüşmek istemedim beni zorladı istekli biriydi elimi penisine götürmeye çalışmıştı istemedim zorladı biraz insanlar var saçmalama demiştim. Bana orada istersen otele gidelim demesi benim kalbimi kırdı. O yüzden adım atmadım. Yakın arkadaşlarımda diyor bence git diye ama orada kendimi kötü hissettim bende olumsuz anı kaldı.Bence vermelisin
Şimdi görüşeceğin adam sana bunları yapan adamsa sakın görüşme, bildiğin azgın teke bu, F*** body olur ancak bundanYa biz yıllar sonra tekrar adım atmıştı buluştuk. Bana seninle sevişmek istiyorum demişti öpüşmeden sonra iyi hoş güzeldi. Ama biri gelince ben öpüşmek istemedim beni zorladı istekli biriydi elimi penisine götürmeye çalışmıştı istemedim zorladı biraz insanlar var saçmalama demiştim. Bana orada istersen otele gidelim demesi benim kalbimi kırdı. O yüzden adım atmadım. Yakın arkadaşlarımda diyor bence git diye ama orada kendimi kötü hissettim bende olumsuz anı kaldı.ZemheriPoyraz ın da düşüncesini merak ettim bu konuda ama ben nedense adım atamıyorum aklıma hep o geliyor. İstekli biriydi hala aklımdan çıkmayan biri başkasıyla da görüşsek ilk o aklıma geliyor yalan yok. Arıyorum ama adım atamıyorum tam
Yok görüşme değil zaten ben görüşmemeliyim diyorum zaten benim isteğim önem vermeyen birine bedenimi kullandırma. Ama yakın arkadaşım bunun normal olduğunu ve benim abarttığımı söylüyorŞimdi görüşeceğin adam sana bunları yapan adamsa sakın görüşme, bildiğin azgın teke bu, F*** body olur ancak bundan
İyi yapıyorsunYok görüşme değil zaten ben görüşmemeliyim diyorum zaten benim isteğim önem vermeyen birine bedenimi kullandırma. Ama yakın arkadaşım bunun normal olduğunu ve benim abarttığımı söylüyoryani bu doğal kafası yapıyor bana. Bende adım atmıyorum ama yalan değil içimde hala mevcut bir hissi bıraktı. Kendime böyle bir durumu reva görmediğim için gitmiyorum duygularımı dizginliyorum.
Bence de sapiga benziyorŞimdi görüşeceğin adam sana bunları yapan adamsa sakın görüşme, bildiğin azgın teke bu, F*** body olur ancak bundan
Yooo ben halimden çok memnunumYa şey dantelleri kaşındırıyor beni ıyy
benim eşim de korona olduğunda iki gün değil performans yataktan kalkıp konuşamadı bile. diğer günleri de ağrılı halsizlik falandı ama sonrasında eskisi gibi olduAğrı çok yoktu da adamda ciddi enerji kaybı vardı. Ereksiyon sorunu yaşadı. eğır geçmese bile bünyeyi ciddi hırpalıyor. Boşa gitti maalesef. Benim koca o hale geldiyse, kocam korona oldu kuş öldü diyenler kesinlikle haklıdır. 10 güne yakın sürdü performans kaybı
NedenIcten gelir sonradan öğrenilmez, eğreti durur.
Mesela ben kendimi cilveli düşünemiyorum
Aynen öyle sürekli giyilmez zatenYooo ben halimden çok memnunum
Yanış anladın galiba ya, ben sürekli giyilebilirliğini savunuyorum. Doğallaştırıp hayatın parçası yapılmazsa eğreti duruyor böyle şeylerAynen öyle sürekli giyilmez zaten
Cunku icimden gelmiyor. Yapmaya kalksam komik olurum
Seninle evlendiğine göre seninki odun seviyor demek ki, takıl kafana göre boşverCunku icimden gelmiyor. Yapmaya kalksam komik olurum
Odun derken?Seninle evlendiğine göre seninki odun seviyor demek ki, takıl kafana göre boşver
Hiç mi tepki vermiyor
Tuhafhaftada sadece 1 kez oda benim asiri cabamla
Cilve yapamam dedin ya o yüzden öyle dedim.Odun derken?