Adam der napiyosun delirdin miBakalım benimkinin de gidecek midenemekte fayda var
İyimisin sen aşkım? diyecegi kesinAdam der napiyosun delirdin mi
Olabilir yapabilirimAyy azıcık nazlan
Benim koca alisinca bişey demiyor yanından geçerken fln savuruyorum öyleİyimisin sen aşkım? diyecegi kesin
Bunu yazdım bir kenaraBenim koca alisinca bişey demiyor yanından geçerken fln savuruyorum öyle
Kocaya yatakta da mı maske takacağız bacım ya, zaten testi pazar günü verdi arkadaşının pozitif olduğunu duyunca, cumadan pazara kadar boş durmadık ki testi verdikten sonra bulaşsınMaske temizlik mesafe anacimgerçi temizliği yapmışsınız ama olsun
En azından krizi fırsata çevirmeye calismissinizKocaya yatakta da mı maske takacağız bacım ya, zaten testi pazar günü verdi arkadaşının pozitif olduğunu duyunca, cumadan pazara kadar boş durmadık ki testi verdikten sonra bulaşsın
Ağrı çok yoktu da adamda ciddi enerji kaybı vardı. Ereksiyon sorunu yaşadı. eğır geçmese bile bünyeyi ciddi hırpalıyor. Boşa gitti maalesef. Benim koca o hale geldiyse, kocam korona oldu kuş öldü diyenler kesinlikle haklıdır. 10 güne yakın sürdü performans kaybıEn azından krizi fırsata çevirmeye calismissinizağrı falan çok olmadıysa güzel bir kaçamak diyebiliriz
Kocaya yatakta da mı maske takacağız bacım ya, zaten testi pazar günü verdi arkadaşının pozitif olduğunu duyunca, cumadan pazara kadar boş durmadık ki testi verdikten sonra bulaşsın
Hiç mi tepki vermiyorherifte iş varsa bakislardan bile etkilenir ama is yoksa napsan faydasi olmuyor benimki ruh gibi ona yaptıklarımı o bana yapsa 7/24 yataktan çıkmayiz benimki biraz aseksüel düşkünlüğü yok yani bosa kürek salliyorum genelde nadiren ise yaradığı oluyor
Bu adam nedense bana sempatik gelmiyor sanki maddelere sığdırmaya çalışıyor gibi geliyor. Erkeği baştan çıkarmanın 10 yolu, aranan kadın olmak için 5 yönteeem
Aslında bizim yaptığımız cilve olmuyormuş hanımlarbizimki ağır tahriğe giriyor
Ama doğru söylüyor olabilir oda bir erkek çünküBu adam nedense bana sempatik gelmiyor sanki maddelere sığdırmaya çalışıyor gibi geliyor. Erkeği baştan çıkarmanın 10 yolu, aranan kadın olmak için 5 yönteeem
Yok oluyor nereden biliyorsun diye sormabence içinde olmayan biri cilve yapmamalıçok komik duruyor. Bir insan cilveliyse cilvelidir, sonradan olmuyor.
Ben çok videosunu izlemedim, bir tanıma ihtiyacım vardı ilk çıkan video buydu, izledim mantıklı geldiBu adam nedense bana sempatik gelmiyor sanki maddelere sığdırmaya çalışıyor gibi geliyor. Erkeği baştan çıkarmanın 10 yolu, aranan kadın olmak için 5 yönteeem
Biraz daha fazla kadınsı olmak erkeği baştan çıkarmak gibi seyler konuşuluyor burada olsun oda cilveBen çok videosunu izlemedim, bir tanıma ihtiyacım vardı ilk çıkan video buydu, izledim mantıklı geldibunun cilve dediği şey benim hayatımın parçası zaten ki çoğumuzun öyledir. Bizim aradığımız şeyi karşılayan kelime cilve değil onu anladım
Kendimden ben ilk sevgili yapınca ünide allahım bu çocuk çok istekli diye kaçmıştı. Millet istekli ister ben o kadar düzdüm. Şimdi acaba bir fırsat versem mi diye düşünmüyorum değilNereden biliyorsun