Erkeğe nasıl cilve yapılır

Maske temizlik mesafe anacim gerçi temizliği yapmışsınız ama olsun
Kocaya yatakta da mı maske takacağız bacım ya, zaten testi pazar günü verdi arkadaşının pozitif olduğunu duyunca, cumadan pazara kadar boş durmadık ki testi verdikten sonra bulaşsın

Kocaya yatakta da mı maske takacağız bacım ya, zaten testi pazar günü verdi arkadaşının pozitif olduğunu duyunca, cumadan pazara kadar boş durmadık ki testi verdikten sonra bulaşsın
En azından krizi fırsata çevirmeye calismissiniz ağrı falan çok olmadıysa güzel bir kaçamak diyebiliriz

En azından krizi fırsata çevirmeye calismissiniz ağrı falan çok olmadıysa güzel bir kaçamak diyebiliriz
Ağrı çok yoktu da adamda ciddi enerji kaybı vardı. Ereksiyon sorunu yaşadı. eğır geçmese bile bünyeyi ciddi hırpalıyor. Boşa gitti maalesef. Benim koca o hale geldiyse, kocam korona oldu kuş öldü diyenler kesinlikle haklıdır. 10 güne yakın sürdü performans kaybı

herifte iş varsa bakislardan bile etkilenir ama is yoksa napsan faydasi olmuyor benimki ruh gibi ona yaptıklarımı o bana yapsa 7/24 yataktan çıkmayiz benimki biraz aseksüel düşkünlüğü yok yani bosa kürek salliyorum genelde nadiren ise yaradığı oluyor

Hiç mi tepki vermiyor

Bence nur yerlitas da cilveli bir kadin..ben kendimi onun yaninda odun gibi hissediyorum

Bu adam nedense bana sempatik gelmiyor sanki maddelere sığdırmaya çalışıyor gibi geliyor. Erkeği baştan çıkarmanın 10 yolu, aranan kadın olmak için 5 yönteeem
Ben çok videosunu izlemedim, bir tanıma ihtiyacım vardı ilk çıkan video buydu, izledim mantıklı geldi bunun cilve dediği şey benim hayatımın parçası zaten ki çoğumuzun öyledir. Bizim aradığımız şeyi karşılayan kelime cilve değil onu anladım

Biraz daha fazla kadınsı olmak erkeği baştan çıkarmak gibi seyler konuşuluyor burada olsun oda cilve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…