Erkeğe nasıl cilve yapılır

Benim tanidigim cilveli kadinlar (ben degilim:) ) sik sik gulerler, rahattirlar. Edepsiz espriler yapilmasindan hic rahatsiz olmazlar hatta o konuda onlar da espri yaparlar. "Erkek isleri"ne karismazlar. Kadin erkek esit diye bir dusunceleri yoktur, neden bilmiyorum ama geneli boyle. Flort etmeyi severler. Kucuk detaylara takilmazlar. Hep mutlu gorunurler. Hayattan ve hayatlarindaki erkekten beklentileri basittir. Gecinmesi kolay kadinlardir.

Güzel tespit ama ben edepsiz espiri fln hiç hoşlanmam yerine göre ciddiyim eşimin yanında biraz şımarık olabiliyorum ama edepsiz bir espiri yaparsa kötü olur

Güzel tespit

Gülerler'in önündeki inşallah sayısal tanımlamadır
Cilveli biri olduğumu düşünürüm ama sadece partnerime karşı. Edepsiz esprileri ona bile yaptırmam çok bayağı geliyor bana. Bana biraz hoppa birinin tarifini yapmışsınız gibi geldi. Her cilveli hoppa değildir. Ben gizli cilvelilerdenim. Annem bile bilmez, o yüzden her cilveli kendini toplumda açık etmez demek için geldim

Ismarlama cilve olmuyor .
Herkes kendi doğasında ceylan gibi sekerse cilve o olur.
Bilerek yapılanlar cilve değil de tahrik oluyor baştan çıkarma oluyor önce burda anlaşalım.

Eve sinir küpü gelen bı erkeğe çok naif davranmak onu daha da sinirlendirebilir ama üstüne atlayıp ondan daha vahşi olursanız tahrik edersiniz .

Kavga ederken öpüşen asıl kız ile asıl oğlan gibi

Woowww çok güzel taktikler süpersin kaptım hemen

Peki yaa taktikleri okurken kendi kendime denememfarkinda olmadan

Birde böyle öküzler var

Libidosu olmayan adama hiçbiri sökmüyor, ama yüksek olan senden her daim işaret bekler zaten
Aynen öyle hele benim öküzo yetmezmiş gibi son iki yıldır şeker de çıktı artık kendim çalıp kendim oynarım herhall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…