Yani belli olmaz yapıyoruz birseyler bence bana göre değişti gibime geliyorErkekler pek değişmiyor canım:)
Güzel tespit ama ben edepsiz espiri fln hiç hoşlanmam yerine göre ciddiyim eşimin yanında biraz şımarık olabiliyorum ama edepsiz bir espiri yaparsa kötü olurBenim tanidigim cilveli kadinlar (ben degilim:) ) sik sik gulerler, rahattirlar. Edepsiz espriler yapilmasindan hic rahatsiz olmazlar hatta o konuda onlar da espri yaparlar. "Erkek isleri"ne karismazlar. Kadin erkek esit diye bir dusunceleri yoktur, neden bilmiyorum ama geneli boyle. Flort etmeyi severler. Kucuk detaylara takilmazlar. Hep mutlu gorunurler. Hayattan ve hayatlarindaki erkekten beklentileri basittir. Gecinmesi kolay kadinlardir.
Güzel tespitBenim tanidigim cilveli kadinlar (ben degilim:) ) sik sik gulerler, rahattirlar. Edepsiz espriler yapilmasindan hic rahatsiz olmazlar hatta o konuda onlar da espri yaparlar. "Erkek isleri"ne karismazlar. Kadin erkek esit diye bir dusunceleri yoktur, neden bilmiyorum ama geneli boyle. Flort etmeyi severler. Kucuk detaylara takilmazlar. Hep mutlu gorunurler. Hayattan ve hayatlarindaki erkekten beklentileri basittir. Gecinmesi kolay kadinlardir.
Yataksal boyut neYa da işte daha yataksal boyutta kucağına oturup kulağını öpüp nefes vermek de.
Sevişmeye giden yol demekYataksal boyut neboyutlar arası seks yapmak mı oluyor yataksal boyut
Gülerler'in önündeki inşallah sayısal tanımlamadırBenim tanidigim cilveli kadinlar (ben degilim:) ) sik sik gulerler, rahattirlar. Edepsiz espriler yapilmasindan hic rahatsiz olmazlar hatta o konuda onlar da espri yaparlar. "Erkek isleri"ne karismazlar. Kadin erkek esit diye bir dusunceleri yoktur, neden bilmiyorum ama geneli boyle. Flort etmeyi severler. Kucuk detaylara takilmazlar. Hep mutlu gorunurler. Hayattan ve hayatlarindaki erkekten beklentileri basittir. Gecinmesi kolay kadinlardir.
ne fenasın sen ahahahahaGülerler'in önündeki inşallah sayısal tanımlamadır
Çıkartmak zor mu oldu neden yirtmadinizEşinin sevdigi renkte gecelik giy
Ben jartiyer bı kere giydim çıkartmak zor oldu boşver
Baya güzel bir kaç da video izledim aslında vidoe izleyince her kadın cilveli ve hepsinin ki farklı bunu anladım artık devamkeee
Woowww çok güzel taktiklerBen mutfakta kiritmayi çok seviyorum.
Totoyu salla,biraz uzağa uzanır gibi yap,sonra arkadan eşin yanassin.
Tabii yemek hazırlanacak bişey de yapamıyor içinde kaliyo
Yanından geçerken ensesine falan dokunuyorum,sürekli adama Sürtunüyorum
Karşı koltuktan öpücük atıp atıp sende at diyorum
Yere bişey düşmüş gibi eğiliyorum tam gözünün önüne
Banyodan çıkıp geliyorum karşı koltuğa ay havlu açıldı diye kalkıp açıp düzeltiyorum
Yatakta eğer bişey yapacaksak pijamalarimin içine gecelik giyiyorum tam yatağı açarken geceligin dantlleli görünüyor veeee sonuç
Yapmaya çalıştım dediğinizi aynanın karşısında koca hamile göbeğiyleeşim sen niye ince ince yasemincedeki gülazer gibi hareketler yapıyorsun dedi
Birde böyle öküzler varBurda herkesin biseylerden etkilenebilecegi bir kocası var ne iyi. Bir de ne yaparsan yap aklı orda olmayan var. Senin gururunu kıran. Seksi bir harekete saf bir sevgiyle bakan. Hata mı ettim bilmiyorum evlenmekle tutku,arzu sıfır. Her şey monoton ve belli günlerde. Oysa ki ben daha çok gencim.
Aynen öyle hele benim öküzLibidosu olmayan adama hiçbiri sökmüyor, ama yüksek olan senden her daim işaret bekler zaten