- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güzel ya keşke bizimki de şöyle ayda 2 defa yeter deseherifte iş varsa bakislardan bile etkilenir ama is yoksa napsan faydasi olmuyor benimki ruh gibi ona yaptıklarımı o bana yapsa 7/24 yataktan çıkmayiz benimki biraz aseksüel düşkünlüğü yok yani bosa kürek salliyorum genelde nadiren ise yaradığı oluyor
Kalmamıştır sanırım. Zira alınganların şikayetinden ban yemeye kimsenin niyeti olduğunu sanmıyorum. Önce nedenini sorup öyle şikayet etseler bari. Bozuk üslupluları bilmesem gam değil.Varmı başka taktik verecek
Cilve yapamam dedim odunum demedim. Ikisinin ayni sey olduğunu düşünmüyorum.Cilve yapamam dedin ya o yüzden öyle dedim.
Bunu bana yazardınız ben de pardon abartmışım derdim. Değdi beni banlattığınıza. Neyse ne kadar hassas olduğunuzu öğrenmiş oldum. Bundan sonra size yorum yazmam siz sağ ben selametCilve yapamam dedim odunum demedim. Ikisinin ayni sey olduğunu düşünmüyorum.
Anlamadım kim neyi şikayet etmişKalmamıştır sanırım. Zira alınganların şikayetinden ban yemeye kimsenin niyeti olduğunu sanmıyorum. Önce nedenini sorup öyle şikayet etseler bari. Bozuk üslupluları bilmesem gam değil.
Ay ne güzel ya keşke bizimki de şöyle ayda 2 defa yeter dese
TesekkurlerBunu bana yazardınız ben de pardon abartmışım derdim. Değdi beni banlattığınıza. Neyse ne kadar hassas olduğunuzu öğrenmiş oldum. Bundan sonra size yorum yazmam siz sağ ben selamet
Burada kimseye odun yakistirmasi yapip karsi tarafa alingan damgasi yapistiramazsiniz.Kalmamıştır sanırım. Zira alınganların şikayetinden ban yemeye kimsenin niyeti olduğunu sanmıyorum. Önce nedenini sorup öyle şikayet etseler bari. Bozuk üslupluları bilmesem gam değil.
Erkekler yapsın cilveyi .
Kız daha yapamadın mi cilve o kadar şey söyledik noldu sonuç
Kadınlar kulübü uygulaması mı var?Siteye tarayıcıdan mı yoksa KK uygulamadan mı giriyorsunuz?
Uygulamadan giriyorsanız çıkın mozilla, chrome vs bir tarayıcıdan giriş yapın, o zaman dosya ekle butonu görünür
Yaptım tabiki öncelikle giyim tarzımı değiştirdim evde daha sexsi takılıyorum işe yaradı gibi sanki değişimler varKız daha yapamadın mi cilve o kadar şey söyledik noldu sonuç
Evet cnmKadınlar kulübü uygulaması mı var?
Mune lutfen dosya ekleme özelliği uygulamaya da gelsin artikSiteye tarayıcıdan mı yoksa KK uygulamadan mı giriyorsunuz?
Uygulamadan giriyorsanız çıkın mozilla, chrome vs bir tarayıcıdan giriş yapın, o zaman dosya ekle butonu görünür
AppStore baktım ama bulamadım. İsmi farklı mı acaba?Evet cnm
Kadınlar kulübü yazınca çıkıyor play storda appyi bilmiyorumAppStore baktım ama bulamadım. İsmi farklı mı acaba?
Hııı belki iOS yokturKadınlar kulübü yazınca çıkıyor play storda appyi bilmiyorum