O zaman sen de temassız tahrik etAblacım bu pijama olayı hariç ben hepsini gündelik hayatımızda yapıyomusum onu fark ettimde benimkinin hiç dikkatini cekmiyo bu tür adamlara napıcaz
Yok o trip atma gibi oluyor sevmiyorum onu eşim o zmn gelip noldu bir sorun mu var fln diyorYüz verme
Maşam yok ne yazıkkiŞey denedin mi saçlarını dalgalı yapıp önüne oturup ona doğru savurmayi nasıl olmuş bak birde burdan bak
Sen çok iyisinO zaman sen de temassız tahrik et
Uzaktan göster yanasinca kaç bide bunu dene
Göster ama elletme iyice kıvama geline kadar oynas
HımmO zaman sen de temassız tahrik et
Uzaktan göster yanasinca kaç bide bunu dene
Göster ama elletme iyice kıvama geline kadar oynas
Yoo herşey yolunda deyip gülü verYok o trip atma gibi oluyor sevmiyorum onu eşim o zmn gelip noldu bir sorun mu var fln diyor
Benim de masam yok kremle yapıyorum masa yıpratır saçımıMaşam yok ne yazıkkiçok mantıklı
Çok fenasiniz ben hiç bişey bilmiyormusum yaSen çok iyisin
Hmm anladimEsimin tishortleri bana dar oluruzun da olmaz ayrıca yeni Alicam heves ettim
Kremle olur bak zaten saçımı kurutmazsam dalgalı oluyo dur bide onu deniyim yeter artıkBenim de masam yok kremle yapıyorum masa yıpratır saçımı
Erkeğe yüz vermeye gelmez sen beni dinleAhaha saçma olur ya
Hmm anladim
Boyfriend tişörtler var o tür birseyler bak
Ya çokzel güzle gunlerde kullansin
Dene bence de eşimin hoşuna gidiyor saçını savurup durma der ama yine de yaparımKremle olur bak zaten saçımı kurutmazsam dalgalı oluyo dur bide onu deniyim yeter artık
Cilveden tribe nasıl geçtiniz yahuAhaha saçma olur ya
Ahaha napicam sürekli mi yüz vermiyimErkeğe yüz vermeye gelmez sen beni dinle
Konu buraya geldi shsjsbCilveden tribe nasıl geçtiniz yahu
Bakalım benimkinin de gidecek miDene bence de eşimin hoşuna gidiyor saçını savurup durma der ama yine de yaparım
Ayy azıcık nazlanAhaha napicam sürekli mi yüz vermiyim
Yok sürekli olmaz :) sakamaka biyana'da bazı insanlar fazla değeri alınca simarirlar oyuzden çizgiyi aşmamak lazım :)Ahaha napicam sürekli mi yüz vermiyim