Bu biraz tuhaf geldiCinselliği ima ederek edepsizce konuşmaktır bana göre cilve yapmak,en azından ben öyle yapıyorum..
Altina bişey giyme sen de çıplak dursunYa şey dantelleri kaşındırıyor beni ıyy
Maske temizlik mesafe anacimAy banyo demeyin bana ya, hiç cazip gelmezdi, adamın hatrına bir defa denedim, ağzıma burnuma su doldu kapattım sonunda duşubir de adam test verdiği gün, sonucu beklerken yedik bu naneyi sonuç 2 gün arayla 2 adet nur topu gibi pozitif 2 hafta karantina şeklinde balayı yaptık
Sen bana üst için trendyoldan bir orenk atar mısın ben gönderemiyorum yaCorap sectin mi
Bacım siz daha ne taktik istiyonuz abaaaavAltina bişey giyme sen de çıplak dursunaskılı elbise tarzı bişey giy tabi ben hep öyle giyince sıkıldım farklı şeyler istiyorum
Ya bende yarın alicam ama ben klasik saat gömlek siz ne aldiniz.Ay benim eşim de çok güzel hediyeler almış hastanedeydim kızım diş çıkarıyordu ord akaldik iki gün elinde çiçeklerle çok romantik görünüyorduben ona alamadım hastnede olunca bugün sipariş verdim yarın elimde olur inşallah
Evet herkesin cilvesi farklı ama hepsi güzel ben de mesela böyle her şeyi kendi başına halledemeyen kadınlar örneğin kavanoz kapağını açamıyorum askim açar mısın yardım eder misin gibi şeyler saniyorum yada eşim bana yaklaştığında simdi isim var olmaz yapma dur ay flnarkadaşlar seksi şeyler yazmışlar ama seksi ve cilveli aynı değil bence. cilveli olmak bir edalı bakış, göz süzüş, kikir kikir gülüş gibi geliyor bana. belki yaniliyorumdur. yani direk dansı yapmak seksi bir şey bence, bu vamp da yapılabilir, usul usul cilveli de yapılabilir. işte benim stilim'de emel ozkiziltas diye bir yarışmacı vardı, carkifelekte hosteslik de yapmış hatta, ben o kadının çok cilveli olduğunu düşünüyorum.
Ben gümüş tesbih aldım baş harflerimiz yazılı ve kutusunda da seni deli ettiğim de çok konuştuğumda sabır çekmen için yazdırdımYa bende yarın alicam ama ben klasik saat gömlek siz ne aldiniz.
Yok yok şaşırmak değil de ben sizi de benim gibi anlamıyor bu işlerden sandıydım. Siz level atlamak istiyorsunuz nirvanayı istiyorsunuzŞaşırdın mi
Aa çok iyi fikir.Ben gümüş tesbih aldım baş harflerimiz yazılı ve kutusunda da seni deli ettiğim de çok konuştuğumda sabır çekmen için yazdırdımbirde saat aldim siyah
AhahaYok yok şaşırmak değil de ben sizi de benim gibi anlamıyor bu işlerden sandıydım. Siz level atlamak istiyorsunuz nirvanayı istiyorsunuz
İnşallah beğenir eşimin hediyesi kadar anlamlı değil ama olsunAa çok iyi fikir.
Ablacım bu pijama olayı hariç ben hepsini gündelik hayatımızda yapıyomusum onu fark ettimde benimkinin hiç dikkatini cekmiyo bu tür adamlara napıcazBen mutfakta kiritmayi çok seviyorum.
Totoyu salla,biraz uzağa uzanır gibi yap,sonra arkadan eşin yanassin.
Tabii yemek hazırlanacak bişey de yapamıyor içinde kaliyo
Yanından geçerken ensesine falan dokunuyorum,sürekli adama Sürtunüyorum
Karşı koltuktan öpücük atıp atıp sende at diyorum
Yere bişey düşmüş gibi eğiliyorum tam gözünün önüne
Banyodan çıkıp geliyorum karşı koltuğa ay havlu açıldı diye kalkıp açıp düzeltiyorum
Yatakta eğer bişey yapacaksak pijamalarimin içine gecelik giyiyorum tam yatağı açarken geceligin dantlleli görünüyor veeee sonuç
Normal duz penye bile olur yahu yeter ki yıpranmış olmasın hatta eşinin tişörtlerini bile giyebilirsin daha da ilgi cekici olurSen bana üst için trendyoldan bir orenk atar mısın ben gönderemiyorum yakısa kol olsun ama hangisini kastettigini bilmek istiyorum
Şey denedin mi saçlarını dalgalı yapıp önüne oturup ona doğru savurmayi nasıl olmuş bak birde burdan bakAblacım bu pijama olayı hariç ben hepsini gündelik hayatımızda yapıyomusum onu fark ettimde benimkinin hiç dikkatini cekmiyo bu tür adamlara napıcaz
Esimin tishortleri bana dar olurNormal duz penye bile olur yahu yeter ki yıpranmış olmasın hatta eşinin tişörtlerini bile giyebilirsin daha da ilgi cekici olur
Ya çokzel güzle gunlerde kullansinBen gümüş tesbih aldım baş harflerimiz yazılı ve kutusunda da seni deli ettiğim de çok konuştuğumda sabır çekmen için yazdırdımbirde saat aldim siyah