- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
maruflu arkadaşım ben çocuklara acıyorum geceleri odalarına girip kitabın başında uyurken bulmak ben uyurken onların ders çalışması içimi yakmıştır ama yapılacak birşey yok anne olmak zor benimde oğlum büyük strete 12 nisanda uzmanlık sınavı var gece gündüz ders çalışıyor 1 hafta sonra ankaraya gidiyor sınav için dersanenin kampına katılacak 3 hafta yoğun bir çalışması var şimdiden gergin bizde ona belli etmiyoruz ama biz ondan daha gerginiz hayırlısı olur inş okuyuncada bitmiyor hele bizim ömür boyu çalışıp kendini yenilemek zorunda inanın biz onu göremiyoruz hep kütüphanede allah yardımcıları olsun ne olur oğluma dua edin inş sınavını kazanır insanlara faydalı bir doktor olur oğlumu çok seviyorum çok gerginim çok allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın allah nazarlardan korusun bütün melekleriallah hepinizin çocuklarına hatırlı okullar versin sizi seviyorumŞeniz
canım ya senin bi sucun yok ki...o stres istesekte istemesekte var hepimizde..Hayırlı günler olur hepimize inş.
Murgizinannesi dua etmem mi ederim tabii oğluşuna rabbim geniş zihin açıklığı ve kalb ferahlığı versin...Amin.
Kızım sınavlara girerken şu duayı okurum kendinede salık verdim okur.
Peygamber efendimize selavat getirip euzu besmeleden sonra.:1 fatiha 3 ihlas(kulhu)
Okunup imam rabbani hazretlerinin ruhlarına hediye edilip peygamber )efendimizin ve imam rabbani hz. lerinin yüzü suyu hörmetine darlık ve sıkıntılarımız dan kurtulmak için Allahtan(c.c) yardım isteriz inş.
Büyük kızım da marmara ünisinde hem ,okuyor hem çalışıyor .ve bu sene DGS ile alan değiştircek inş. oda başarı ile kazanır.
Yani yatıyoruz sınav kalkış sınav sosyal hayatım da olmayınca başka konum yok kusura bakmayın iyice stres ettim ortamı...:tomato:
a.s.görüşürüz şimdilik öptüm herkesi
iyi akşamlar neredesiniz millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?