Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

canlarım bende mutluluklarımı hüzünlerimi paylaştıkça rahatlıyorum terapi gibi geliyor beni dinlediğiniz için çok tşk ederim bizim mutluluğumzu görmek isterseniz profilimde aşkımla benim resimlerimiz var görebilirsiniz sizi çok seviyorumŞeniz

a.s. Hayırlı cumalar.

Dağçiçeğim cnm nasıl da özlermiş eşini inş. tez zaman da kavuşursunuzŞeniz

Murgizinannesi ablam sen mutluluğunu bize anlat, biz seve seve okuruz ne mutlu sana.
Rabbim daha nice yıllar nasip etsin inş.

İyiki giriyom buraya gene çok mutlu oldum:sm_cool:

Herkesi sevgiyle kucaklıyorum :1hug:

.Ergenlerinizin yanakların dan öpün benim için. kaydirigubbakcemile5

:asigim::utangac:Şeniz
canlarım bende mutluluklarımı hüzünlerimi paylaştıkça rahatlıyorum terapi gibi geliyor beni dinlediğiniz için çok tşk ederim bizim mutluluğumzu görmek isterseniz profilimde aşkımla benim resimlerimiz var görebilirsiniz sizi çok seviyorumŞeniz

bakıcam canım,, geçen gün ufak oğluma sizden ve oğlunuzdan bahsettim..
profilinize yazmışınızya,,doktor annesi diye,,ne mutlu sana..rabbim iyi ,güzel kaderler versin tüm yavrularımıza..:1hug:

hayırlı cumalar güzeller,fizikten geç geldim bugün ancak işlerimi yoluna koymaa uğraşıyom,geçmş olsun dileklerinize tşk.ederim,ergenim dersaneye gitti bu arada kk önlüklerimiz de geldi kızım görünce pek bi sevincek,çeyize koyarız dedik ama çocuk boyu pek bi sevimli,hemmen kullancak inş,çook iş yapıyolar yaa aah ah...
neyse heppinizi çok öptm, hastalara geçmiş olsun ,sevgileer...

iyi haftasonları ergen anneleri......
murgizinannesi ablacım gerçekten imremiyorum size...allah ağzınızın tadını hiç bozmasın..ne güzel çocuklarınızı yetiştirmiş meslek sahibi etmişsiniz.sizin yazdıklarınızı okurken inşallah diyorum bizde böyle güzel günler görürüz.
maruflum canım bende seninle aynı fikirdeyim.buraya girince ruh halim değişiyo...pek bi mutlumu oluyorum ne...
dağ çiçeğim,canım senide allah eşinden ayırmasın.tez zamanda kavuşursunuz inşallah....
roşum inşallah bu ergenler bize işde yaparlar bigün.....delikafaduldendelikafadulden

selam kısmetsiz kedim dağçiçeğim inş sizin çocuklarınız daha iyi yerlere gelirler tşk ederim güzel dilekleriniz için roşum sanada geçmiş olsun burası terapi yeri öpüyorum

Mevlidkandili019.jpg

sevgili dostalarım mevlüt kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin...
image0021u.jpg
,

ayrıca dünya kadınlar gününüz kutlu olsun canlar...
174163fholpr8kunqe4.png

günaaydıın kk nın ergen anneleri,a.s.nasılsınız umarım herşeyle yolundadır,haftanın ilk günü inş.güzel bi hafta geçiririz hepimiz...:teytey:
benim ergen kızım bayaa bi gripti geçen hafta çok şükür artık ii,ama maalesef ki kardeşine bırakmış mikropları şimdide ergen adayı oğluşum hasta okula gönderemedim, kendilerine üzülmemin yanısıra bide derslerinden kalıyolar ya acaip cnm sıkılıyo,:a015:
bu arada geçmş kandiliniz mübarek ,geçmş kadınlar gününüzde kutlu olsun efeniim...a.s.
çiçeğim kocişin daha gelmedi mi,hayırlısıyla kavuşursunuz inş...
hepinizi çok öpüyorum sevgiler...Şeniz

Hayırlı sabahlar ergen annelerimiz.

Bende ortanca ergenim ve küçük kızım hep birlikte saman nezlesiyiz .

Ağaçlar çiçeğe durunca bizim çeşmeler başlıyor akmaya kaydirigubbakcemile3

Alerji ilaçları da fena uyku sersemi yapıyor,kullansak bi türlü ,kullanmasak bi türlü.

Dağçiçeğim bu sana...

Gel teskere ,Gel teskere bitsin bu hasret ..

Evde yolunu bekleyen yarin yüzüne hasret...
:teytey:

kızlar iyi haftalarrr.....
bugün hava gerçekten çok güzel...
maruflu tatlım geçmiş olsun..a.s.bu aralar zati herkesler hasta..
roşum canım bi eve mikrop girmeye dursun..herkesleri dolaşmadan çıkmıyo.geçmişler olsun.a.s...
çiceğim görünmüyosun.acep eşin geldide hasret mi gideriyosun:utangac:kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana allah ayırmasın :nazar:

canlarım tünaydın bugün hasta olan yeğenimin yanına gittik daha yeni geldim moralini iyi gördüm iyimi yoksa bizemi öyle gösteriyor anlamadım inş en kısa zamanda iyi olur çok genç hayat dolu allah çocuklarına bağışlasın elimizden başka hiç birşey gelmiyor buarada hasta olanlara geçmiş olsun çiçeğim nerelerdesin inş ters birşey yoktur yerin belli oluyor eşin geldimi öpüyorum

Günaydın ,Dünyanın en güzel ergen Annelerii,:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
sabah sabah ne bu enerji çiçeğim diye sorar gibisiniz,,:utangac:
eşim geldi ,cumaertesi günü şükür sağ salim,,:asigim:1 hafta ama ,özlemişim beya,Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,,:1hug:
arkadaşlar güzel temenni ve dualarınız için çok teşekkür ederim,,arada bir eşlerin bir yerlere gitmesi iyi geliyor,, birbirine daha çok bağlanıyor gibi geliyor..yani özlüyorsun işte :utangac:
aslında halen hastayım,daha kurtulamadım,,

ha bu arada unutmadan ,geçmiş kandilinizi ve dünya kadınlar gününüzü gönülden kutluyorum..Şeniz

Günaydın ,Dünyanın en güzel ergen Annelerii,:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
sabah sabah ne bu enerji çiçeğim diye sorar gibisiniz,,:utangac:
eşim geldi ,cumaertesi günü şükür sağ salim,,:asigim:1 hafta ama ,özlemişim beya,Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,,:1hug:
arkadaşlar güzel temenni ve dualarınız için çok teşekkür ederim,,arada bir eşlerin bir yerlere gitmesi iyi geliyor,, birbirine daha çok bağlanıyor gibi geliyor..yani özlüyorsun işte :utangac:
aslında halen hastayım,daha kurtulamadım,,

ha bu arada unutmadan ,geçmiş kandilinizi ve dünya kadınlar gününüzü gönülden kutluyorum..Şeniz

Gözün aydın olsun çiçeğim .Hastalıklarla boğuşuyoz bir yandan, okul hayatı( sbs )sınavları başvuruları başlamış.Okul toplantısı yapıldı ergenim kızımın performans ödevlerini zamanın da yapıp vermesi, öğretmenlerinin ortak taktirini toplamış.:hooray:
Bana ve kızıma teşekkür ettiler.Çok güzel bir duygu takdir edilmek.
Ergenimin zaten özgüveni zirvede .:lepi: hayırlı günler diliyorum hepinize a.s.

merhaba ergen anneleri........
çiçeğim gözün aydın..allah ayırmasın .....
maruflu canım geçmiş olsun..evet şuan haytımızın merkezi sbs.......bizimde bu sene çok önemli..malum seneye liseli olcez.artık sbs ile yatıp sbs ile kalkıyoruz.allahım inşallah iyi bi liseye yerleşir evlatlarımız..rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...:Saruboceq:
hepinize kocamannnn öpücüklerrrrrŞeniz

selam güzel anneleer,çiçeğim gözlerin aydın olsun cnm,aynen katılıyorum evlilikte:asigim: böyle ayrılıklar ii gidiyo özlemek güzelde zor geliyo işte...
maruflucum geçmş olsun cnm,a.s.
bizde de sbs krizi malum rabbim hakkımızda hayırlısını versin,:Saruboceq:
hepinizi çook öptm ,Şenizakşamınız güzel geçsin...

günaydın tatlişkolarım...Şeniz
demekki sbs,sınav hazırlıkları başladı,,
maruflu,kısmetsizkedi,roşum,allah yardımcıları olsun yavrularınızın,,haklarınde neresi ve ne hayırlı olacaksa o olsun,ama yinede onlar için en güzeli olsun,,yıllarca sizlerde onlarda emek veriyorsunuz,,emekleriniz boşa gitmez inş,,
iki yıl önce benim oğlumda,sürekli okulunda ve dershanesinde derece giren başarılı bir öğrenciydi ,oks sınavlarında aynı başarıyı gösteremedi,, çok üzülmüştük,, iyi bir derece bekliyorduk,,demekki hayırlısı buymuş dedik,,gelecekleri için iyi bir okul güzel bir kariyer şart,,şimdiden başarılar ..dualırımız onlarda,,a.s.

günaydınlar çiçeğim gözün aydın kavuşmuşsun allah ayırmasın sınava girecek ergenlere başarılar allah yardımcıları olsun işleri zor her yıl sistem değişiyor aileler ve çocuklar ne yapacağını şaşırıyor şimdide sbs çıktı bizim çocukların zamanında anadolu lisesi sınavıydı ilkokul dördüncü sınıtta dersaneye başladılar onu kazandılar sonrada fen lisesi sınavı orta ikide yine dersane oğlum fen lisesine girdi birde üniversite sınavı yani anlayacağınız yarış atı gibi koşturdular yani ne çocukluklarını nede ergenliklerini anlamadılar herşey onların geleceği için aileler de ellerinden geldiğince imkan sunuyorlar yani işleri zor dualarımız gençlerimizle öpüyorumŞeniza.s.

günaydınlar çiçeğim gözün aydın kavuşmuşsun allah ayırmasın sınava girecek ergenlere başarılar allah yardımcıları olsun işleri zor her yıl sistem değişiyor aileler ve çocuklar ne yapacağını şaşırıyor şimdide sbs çıktı bizim çocukların zamanında anadolu lisesi sınavıydı ilkokul dördüncü sınıtta dersaneye başladılar onu kazandılar sonrada fen lisesi sınavı orta ikide yine dersane oğlum fen lisesine girdi birde üniversite sınavı yani anlayacağınız yarış atı gibi koşturdular yani ne çocukluklarını nede ergenliklerini anlamadılar herşey onların geleceği için aileler de ellerinden geldiğince imkan sunuyorlar yani işleri zor dualarımız gençlerimizle öpüyorumŞeniza.s.

ŞenizŞeniz:1hug:

Back
X