Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

a.s. Nasıl sınız anneler inş. hepiniz iyisinizdir.

En azından iyi olmalıyız demi bize bağlı birazda
Aman ben gene derin mevzulara girmeden
Temennim bu yönde olduğu için yazdığımı belirteyim kısaca.

Bu arada büyük kızım da KK üye olmaya karar verdi .

Paylaşımlar onun da çok hoşuna gitti.kaydirigubbakcemile

Yani kısa bir süre sonra anne kız (analı kızlı yemeği gibi)kaydirigubbakcemile3

Ergenlerim le şu anda sütlimanız.

Küçük kızım hızlı adımlarla ablalarına yetişmeye çalışıyor.

kızlar merhaba..
bugünlerde iyi değilim.kötü üşütmüşüm.bronşit başlangıcı dedi doktor.valla annelerin hasta olması daha zor.mecburen kalkmak zorundayız.ama sürünerek dolaşıyorum.gerçi sağ olsun ergenim yardım ediyoda...
hepinize sağlıklı günler diliyorum........

canım benim çok geçmiş olsun anne hasta olunca evde nayat felç inş kısa zamanda iyileşirsin allah dermansız dert vermesinÇok üzgünüm çoook

Günaydın dünya güzeli Anneler,,Şeniz
Dün akşam,Manavgat'tan gelen misafirlerimi yolcu ettim.
uykusuz ve yorgunum,bu arada benim küçük ergenimde hasta yatıyor,birazdan dr gideceğiz,,
kısmetsizkedim,canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..
Gününüz sağlıklı,huzurlu ,keyfli ve bol para içinde geçsin..a.s.

günaydın ergen anneleri.......
dağ çiceğim sana da geçmiş olsun.bugünlerde kimle konuşsam herkes hasta..
aman deyim kızlar kendinize ve ergenlerinize sağlıklı günler diliyorum..

a.s.Hastayım demek istemezdim; ama işte bi yere kadar, polyanna olunuyo.:ecrin_bebek:

En kısa zaman da iyileşiriz inş.:teselli:

Kısmetsizkedim sana da geçmiş olsun inş.:1hug:

Şimdilik hepinize uzaktan el edeyim sağlıcakla kalın:a015:

Mrhb arkadaslar,
Benimde 12 yaşında bi genç kzım var..yerimseniben
Ona baktıkça kendimin o yıllarını hatırlamaya çalışıyorum ve onu fazla sıkmadan huyuna suyuna giderek yaklaşmaya çalışıyorum.
Ama gerçekten idare etmek çok zor.Annemi şimdi anlayabiliyorum..a.s

a.s.a.s.

deniz33 hoşgeldin canım..
maruflum, dağ çiçeğim sanada geçmiş olsun tatlım
yaa kızlar bugün ergenime çok sinirliyim.bugün dershane de etütü vardı.amma bizimki ne etmiş.dersten kaçmış...of offff........kızdım tabiiki sinirlendim.çok kızsam üstüne gidiyo olmak istemiyorum.gevşek bırakmak da istemiyorum.çok sinirliyim.gerçekten çocuk yetiştirmek iğne ile kuyu kazmakmış.....benneyaptımki

deniz33 arkadaşım hoşgelmişina.s.
herkesler hasta olmuş ,çok geçmşler olsun,allahım acil şifalar nasip etsin sizlerede banadaa
daha önce bahsetmştim ayağımla ilgili fiziğe giriyorum bu günlerde ,neyseki ameliyatlık bi durumum çıkmadı da ona şükrediyorum ,anlıcanız kendimi düzeltmee çalışıyorum...
kısmetsiz pisicim heppimizde vaa o ergenlerden allha cümlemize kolaylık versin...
ii akşamlar sevgili anneler kokkulu öpçüklee yolluyom sizlereŞenizŞeniz

Günaydın,Dünyanın en sabırlı en güzel ergen Annelerine..Şeniz
bir kaç gündür ufak oğlumla baş başayız,,sağlığı bu gün daha iyi,
akşam mısır patlattık,dizi izledik,,tabi dakka başı kanal değiştiriyor ona ayrıca sinir oldum,,:mymeka:
geleceği ile sohbet ettik,,şimdilik aklı fikri motor almakta ,yazın güya çalışıp para kazanacakmışta,,:roflol:
Babası yani benim aşkitom:asigim:,,sana söz okul birincisi ol,motoru kendi ellerimle alacağım demezmi,,du bakalım gece gündüz ders çalışıyor, dershanenin ayrıca etütlerine katılıyor..ve dediği aynen şu Anneeeeeee,hani o zor konular yokmu aslında çok kolaymış,,yaaa dedim demekki çalışınca kolay,,ay kızlar bende mektup gibi yazdım valla,,çok sıkmayım sizide,,ergenlerimize daha çok sevgiyle ve ilgiyle yaklaşalım,,ergenlerinizi ve çiçek Annelerini öpüyorum,,kahvaltımı yapıp kendimi çarşıya atacağım,,accuk kafamı dinleyim ..hihoyyyt

deniz33,hoş geldin..a.s.
maşallah ergen kızımıza,,rabbim sağlıklı ömürler versin..

arkadaşlar,,arada bir yaramazlıkları söz dinlememeleri oluyor,,bizler yinede tabiki şükredelim sağlıklı ve pırlanta gibi çocuklarımız var aslında ,,

günaydın ergen anneleri..ergenime küstüm.dünden beri konuşmuyorum.:dilcikarnu gerçekten çok seviyorum.kendimi onun yerine koyuorum.evet bizde kırdık okulu dershaneyi..ama şurda kaldı 2ay zamanları..hepsi bi yana zaman kötü.insan herşeyden korkuyo...of of offffffff................
rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Amin dağçiçeğim nasıl olursa olsunlar onlar bizim çocuklarımız.

Bizler anneyiz evlatlarımızı bambaşka bir gözle görüyoruz fark burda işte .

Mutlulukları mutluluğumuz, üzülmeleri (hiç üzülmesinler inş.)kerderimiz oluyor.

Değilmiki cennet annelerin ayakları altın da:Allah (cc)herkeslere nasip etsin anneliği

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :1hug:

tünaydın arkadaşlar nasdılsınız ben 2 gündür hastayım grip olmuşum sinüzitim yine azdı dün dr a gittim birsürü ilaç verdi bugün biraz iyiyim ilacın yan etkileri beni rahatsız ediyor allah dermansız dert vermesin hepimize inş roşum sevindim ameliyatlık olmamasına inş en kısa zamanda iyileşirsin b ütün hasta olanlara acil şifalar hepinizi öpüyorum

Selam arkadaşlar,,a.s.
murgizinannesi,çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..:teselli:
kısmetsiz kedim,küsme annesi ergenimize,,çaktırmadan naz yap bakalım ne yapacak..onlarda Annelerini üzmek istemezler,,:teselli:
aslında az önce bende oğluma kızdım,,Babası giderken harçlığını vermişti Anneni zorda bırakma diyerekten bu akıllımda gitmiş 2 günde bitirmiş oysa 1 hafta idare etmesi gerekiyordu,, kızdım para vermicem yok dedim yine yapamadım,,dershaneye gitti ve uzak yakın olsa yine vermezdim..böyle böyle bizi ellerinde oynatıyor ve kullanıyorlar..her şey bir yana ,1 hafta baş başa kalıyoruz,,yine birbirimiz olmadan yapamayız,,Allah kimseyi ne Annesiz nede Babasız bırakmasın,,tırnak içinde aşkımı özledim..:asigim:
maruflu bizde seni sevgiyle kucaklıyoruz..:1hug:

iyi akşamlar çiçeğim çokmu özledin allah en kısa zamanda kavuştursun allah bizi eşlerimize omlarıda bize bağışlasın ben herzaman derim biz onların hanımıyız allah bizleri evladımıza bile muhtaç etmesin eşimi çok seviyorum oda bana çok değer verir allah bozmasın 29 yıldır sevgimizi saygımızı yitirmedik inş herkesin bizim gibi evliliği olsun çenem düştü özür dilerim şöylesine uğramıştım yine başınızı ağrıttım kusura bakmayın sizleri tanımasam bile kendime yakın hissediyorum sizi seviyorum:1hug:

evet aşkitomu çok özledim..bakın burda eşimin Çin'deki resimleri var..
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/256921-esim-cin-yolcusu-6.html

murgiznannesi olurmu biz seni severek dinliyoruz..
Maşallah diyorum yuvanızdaki mutluluğa,,rabbim ömür boyu mutlu etsin.
Bende aynen senin gibi çok sevdiğim insanlara benim evliliğim gibi bir evlilik versin derim..
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bizleride onların başından ,,

a.s. Hayırlı cumalar.

Dağçiçeğim cnm nasıl da özlermiş eşini inş. tez zaman da kavuşursunuzŞeniz

Murgizinannesi ablam sen mutluluğunu bize anlat, biz seve seve okuruz ne mutlu sana.
Rabbim daha nice yıllar nasip etsin inş.

İyiki giriyom buraya gene çok mutlu oldum:sm_cool:

Herkesi sevgiyle kucaklıyorum :1hug:

.Ergenlerinizin yanakların dan öpün benim için. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…