- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
kızlar merhaba..
bugünlerde iyi değilim.kötü üşütmüşüm.bronşit başlangıcı dedi doktor.valla annelerin hasta olması daha zor.mecburen kalkmak zorundayız.ama sürünerek dolaşıyorum.gerçi sağ olsun ergenim yardım ediyoda...
hepinize sağlıklı günler diliyorum........
Mrhb arkadaslar,
Benimde 12 yaşında bi genç kzım var..yerimseniben
Ona baktıkça kendimin o yıllarını hatırlamaya çalışıyorum ve onu fazla sıkmadan huyuna suyuna giderek yaklaşmaya çalışıyorum.
Ama gerçekten idare etmek çok zor.Annemi şimdi anlayabiliyorum..a.s
a.s.a.s.
deniz33,hoş geldin..a.s.
maşallah ergen kızımıza,,rabbim sağlıklı ömürler versin..
arkadaşlar,,arada bir yaramazlıkları söz dinlememeleri oluyor,,bizler yinede tabiki şükredelim sağlıklı ve pırlanta gibi çocuklarımız var aslında ,,
Selam arkadaşlar,,a.s.
murgizinannesi,çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..:teselli:
kısmetsiz kedim,küsme annesi ergenimize,,çaktırmadan naz yap bakalım ne yapacak..onlarda Annelerini üzmek istemezler,,:teselli:
aslında az önce bende oğluma kızdım,,Babası giderken harçlığını vermişti Anneni zorda bırakma diyerekten bu akıllımda gitmiş 2 günde bitirmiş oysa 1 hafta idare etmesi gerekiyordu,, kızdım para vermicem yok dedim yine yapamadım,,dershaneye gitti ve uzak yakın olsa yine vermezdim..böyle böyle bizi ellerinde oynatıyor ve kullanıyorlar..her şey bir yana ,1 hafta baş başa kalıyoruz,,yine birbirimiz olmadan yapamayız,,Allah kimseyi ne Annesiz nede Babasız bırakmasın,,tırnak içinde aşkımı özledim..:asigim:
maruflu bizde seni sevgiyle kucaklıyoruz..:1hug:
iyi akşamlar çiçeğim çokmu özledin allah en kısa zamanda kavuştursun allah bizi eşlerimize omlarıda bize bağışlasın ben herzaman derim biz onların hanımıyız allah bizleri evladımıza bile muhtaç etmesin eşimi çok seviyorum oda bana çok değer verir allah bozmasın 29 yıldır sevgimizi saygımızı yitirmedik inş herkesin bizim gibi evliliği olsun çenem düştü özür dilerim şöylesine uğramıştım yine başınızı ağrıttım kusura bakmayın sizleri tanımasam bile kendime yakın hissediyorum sizi seviyorum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?